Aktuální zprávy

“Děti ráje” pokřtí nové CD a vyrazí na Slovensko


Již od dubna se protagonisté muzikálu “Děti ráje” scházeli ve studiu Svengali Praha, kde natáčeli nové CD “Děti ráje čtou svým dětem”, které slavnostně pokřtí v sobotu 10. září 2011 v Kunratickém zámeckém parku. V říjnu se poté muzikál přesune na pár exkluzivních představení do Bratislavy.

Křest CD se uskuteční 10. září 2011 od 13:30 hodin v Kunratickém zámeckém parku v rámci akce “Babí léto“. Součástí křtu bude i autogramiáda, které se zúčastní Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi, Martin Zounar, Míša Nosková, Šárka Marková, Bořek Slezáček a autor knihy “- Pohádky z Kunratického lesa” Arnošt Vít. Nebude chybět ani živé vystoupení v podobě Medley muzikálu.

Plakát akce

A proč celé CD vzniklo? Celý tým muzikálu se rozrostl již o několik miminek. Maminkou se stala herečka Míša Nosková a otci autor a herec Sagvan Tofi, producent Michal Běloušek a Michal Dvořák, který pro představení upravil hudbu. Další se o své potomky již delší dobu starají a tak budou tentokrát účinkující na nahrávce číst dětem Pohádky z Kunratického lesa od Arnošta Víta. Režie CD se ujal Jan Jiráň a lze jej za 169 Kč zakoupit na Popron.cz. Zisk z prodeje bude věnován nadaci “Kapka naděje” Venduly Svobodové.

Podívejte se s námi do studia:

Petra Doležalová a Míša Sejnová

Šárka Marková a Michael Foret

Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi

Bořek Slezáček

Míša Nosková

Jan Hönig

V říjnu čekají “Děti ráje” exkluzivní představení v bratislavské Incheba Expo Aréně. Následně se od listopadu vracejí na své původní působiště do GOJA Music Hall. Vstupenky na představení zakoupíte v prodejní síti společnosti Ticketportal (Incheba Expo Aréna: ZDE / GOJA Music Hall: ZDE)

Autorem fotografií je Tomáš Martínek.


Aktuální zprávy
Muzikál Carmen se vrací s podtitulem: Zpět v původním obsazení!
Aktuální zprávy
Na začátku nové sezóny ozvláštní muzikál Krysař účast Markéty Schimmerové Procházkové a Jana Kříže
Aktuální zprávy
Muzikál Atlantida v Divadle Kalich odkryl první tváře v obsazení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!