Brno

Na muzikál POSLEDNÍ LOĎ v Brně zavítá autor hudby STING!


Na první ze zářijových repríz muzikálu Poslední loď, který se uvádí na Hudební scéně Městského divadla Brno, přislíbil svou účast samotný autor hudby a písňových textů, světoznámý hudebník Sting!

Již v únoru 2019 se Městské divadlo Brno stalo první českou scénou, které se podařilo získat práva na uvedení muzikálu Poslední loď. Od té doby Poslední loď na Hudební scénu připlula celkem pětatřicetkrát.

Její následující plavba, která se uskuteční v neděli 13. září 2020, bude však oproti všem předcházejícím představením zcela výjimečná. Do hlediště Hudební scény totiž společně s ostatními diváky usedne vzácný host, kterým nebude nikdo jiný než samotný autor hudby a písňových textů Gordon Matthew Thomas Sumner, jehož celý svět zná pod uměleckým jménem Sting!

Poslední loď, Městské divadlo Brno, Sting, MdB

Muzikál The Last Ship (Poslední loď) měl na Broadwayi premiéru v roce 2014 a získal i dvě nominace na Cenu Tony. Obsahuje přes 20 hudebních čísel, mezi kterými najdeme jak písně původní, tak i dříve napsané skladby jako Island of SoulsAll This Time ze Stingova alba The Soul Cages z roku 1991, dále píseň When We Dance z desky Fields of Gold z roku 1994 a také skladbu Ghost Story z alba Brand New Day z roku 1999. Nejen tyto, ale i ostatní Stingovy melodie, ve kterých se mísí jazzové i rockové prvky za dozvuku irských balad, jsou nabité emocemi a skvěle tak dokreslují všechny politické i milostné linie příběhu.

ČTĚTE >> RECENZE: Stingova Poslední loď kotví v Brně <<

Pakliže chcete být na představení v jednom sále společně se samotným autorem, nenechte si ujít tuto mimořádnou událost, která se uskuteční v neděli 13. září 2020 od 19:00 hod. na Hudební scéně Městského divadla Brno.

Vstupenky jsou již v prodeji v pokladnách na Lidické ulici 16 či online na www.mdb.cz


Brno
Konkurz do světového muzikálu MATILDA
Fotoreportáže a galerie
Fotogalerie z turné muzikálu „Evita“ po Německu
Nosiče
CD s českou nahrávkou “Mary Poppins” je na světě
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!