Brno

FOTOREPORTÁŽ: Noc na Karlštejně ukončila v Brně sezónu


V neděli 12. července se Městské divadlo Brno rozloučilo s divadelní sezónou 2014/2015 a to populární klasikou “Noc na Karlštejně“. Naposledy se tak v této sezóně rozezněla hudba Karla Svobody v prostorách Biskupského dvora, který se proměnil v majestátní hrad.

Celé představení se neslo v odlehčeném duchu. Samotní interpreti se pro tentokrát nebáli k vepsaným vtípkům přidat své a inscenaci okořenili i o různá legrační gesta či grimasy. Zakončení sezóny tak bylo velmi příjemné a vydařené, přispělo k tomu i samotné počasí, které hercům dopřálo sucho a teplo do pozdních hodin.

Jako král Karel IV. se představil Jaroslav Matějka, známou píseň “Lásko má já stůňu” zapěla Hana Holišová, jež ztvárnila Elišku Přemyslovnu. Andrea Březinová vystoupila jako Alena a po jejím boku se statečně rval o rytířství Pešek, Aleš Slanina. Dále účinkovali Lukáš Janota (vévoda Štěpán), Jiří Mach (Petr, král cyperský), Lucie Zedníčková (Ofka)…

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno.


Recenze a reportáže
Brněnská “Sugar” vyniká hereckými výkony a inteligentním humorem
Fotoreportáže a galerie
Muzikály “Carmen” a “Jesus Christ Superstar” pokřtily své stránky na “Facebooku”
Brno
PA-PAPAPA-PA-PA: Kouzelná flétna nejen pro dnešní Brno (Minirecenze)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!