Brno

CD muzikálu Johnny Blue je na světě


Během pondělního představení muzikálu Johnny Blue (22. června 2015), na němž byli přítomni i významní zahraniční hosté, bylo pokřtěno nové CD s písněmi právě z tohoto muzikálu, který uvedlo Městské divadlo Brno ve světové premiéře v březnu tohoto roku.

Do potlesku vstoupil po skončení představení ředitel MdB a autor příběhu a režisér tohoto nového muzikálu Stanislav Moša, který k sobě na jeviště pozval kmotry CD – tvůrce hudebního nastudování a dirigenta inscenace Karla Cóna, autora hudby, několikanásobného vítěze světové hudební soutěže Eurovize, německého skladatele Ralpha Siegela a ředitelku německé nakladatelské a mediální agentury Gallissas Bettinu Migge, s níž MdB spolupracuje již řadu let, aby pokřtili již zmíněné CD.

Přípitek Stanislava Moši s Bettinou Migge a Ralphem Siegelem

Přípitek Stanislava Moši s Bettinou Migge a Ralphem Siegelem

Karel Cón křtí CD za asistence Jiřího Macha

Karel Cón křtí CD za asistence Jiřího Macha

Na posluchače CD čeká 65 minut hudby ve 32 písních, nechybí žádná – Johnny Blue, Petr Pan, Moskva, Čingischán, Babička, Jesus loves you a další. Ve zpěvu se střídají Dušan Vitázek, Andrea Březinová, Radka Coufalová, Hana Holišová, Svetlana Janotová, Aleš Slanina, Alan Novotný, Hana Kováříková, Viktória Matušovová, Barbora Remišová a samozřejmě company. O hudební doprovod se postaral orchestr Městského divadla Brno, pod taktovkou Karla Cóna.

Johnny_Blue_CD_obalKompaktní disk, jehož booklet zdobí fotografie Jefa a Tina Kratochvilových a průvodní slovo Stanislava Moši, je v prodeji za 250,- Kč v pokladnách MdB i v e-shopu na www.mdb.cz


Recenze a reportáže
“Nahá múza” – příjemný výlet do světa pařížských umělců
Recenze a reportáže
“Muchova epopej” – melodický (ne)životopis v Brně
Brno
Recenze: MAMMA MIA! v Brně. Hvězdou představení je Křížová
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!