Aktuální zprávy

Mýdlový princ slavil 300. reprízu. Na další úspěch muzikálu připili Neckář, Kostková, Kavalčík, Jirešová nebo Písařík


Muzikál Mýdlový princ, který je složen z písní Václava Neckáře oslavil 300. reprízu. Slavnostní představení si samozřejmě Václav Neckář nemohl nechat ujít.

„Ten úspěch muzikálu mě moc těší. Každé představení, které navštívím, končí vždy velkými ovacemi a vždy je do poslední vstupenky vyprodáno, co víc bych si mohl přát,“ sdělil Václav Neckář, který již tradičně dostal za úkol nakrojit dort přímo na jevišti.

Michal Kavalčík, Jan a Václav Neckářovi, Tereza Kostková

Michal Kavalčík, Jan a Václav Neckářovi, Tereza Kostková

„Když jsme začínali Mýdlového prince zkoušet, tak jsme vůbec netušili, jak diváci představení přijmou. Veškeré obavy ale byly zbytečné, protože málokterý muzikál se v poslední době může pochlubit 300 odehranými reprízami,“ prásknul Michal Kavalčík.

„Když se sejde dobrá hudba a dobrý scénář, tak je úspěch zaručen, a to se na Mýdlovém princi stalo,“ dodala Ivana Jirešová, čemu přikládá úspěch muzikálu.

„Jsem rád, že jsem součástí Mýdlového prince, sešla se tu opravdu skvělá parta a každé představení mě dobíjí neskutečnou energií,“ prozradil představitel hlavní role Martin Písařík.

Martin Písařík (uprostřed)

Martin Písařík (uprostřed)

„Poprvé v životě slavím třístou reprízu, v činohře jsem zatím odehrála nejvíce něco přes dvě stě repríz,“ žertovala na jevišti Tereza Kostková.

V hlavních rolích slavnostního představení se dále na pódiu vystřídali například Vlasta Peterková, Vlastimil Zavřel, Denny Ratajský, Václav Kopta, Veronika Stýblová, Pavlína Ďuriačová, Josef Vágner, Natálie Grossová nebo Filip Vlastník.

Muzikál Mýdlový princ přivítá v prosinci již čtvrt miliontého diváka. Od září se bude v Divadle Broadway střídat s muzikály Muž se železnou maskou a dlouho očekávanou novinkou Trhák.

Mýdlový princ - 300. repríza

Mýdlový princ – 300. repríza

Mýdlový princ - 300. repríza

Mýdlový princ – 300. repríza

Foto: Divadlo Broadway

Praha
Muzikál NE/NORMÁLNÍ představil první písně (+ video)
Aktuální zprávy
Ceny Thálie 2016 – Výsledky kategorie Opereta-muzikál
Aktuální zprávy
Studenti gymnázia podporují duševní zdraví autorským muzikálem ŽIDLE V KRUHU
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!