Aktuální zprávy

Kamila Nývltová natočila zbrusu novou vánoční píseň a přichystala online koncert


Muzikálová a sólová zpěvačka Kamila Nývltová ani v těchto dnech nezahálí a pro své fanoušky si připravila úplně novou, originální vánoční píseň, nový videoklip a sváteční akustický online koncert.

Kamila Nývltová v době nouzového stavu natočila klip k vánoční písni “Kouzlo”

Kamila dlouho nevěděla, zda vydá vánoční píseň, původně měla vydat vánoční CD, ale vzhledem ke komplikované situaci CD nevydává a nechá ho až na příští rok.

“Nicméně vzhledem k tomu, že Vánoce miluju, je to moje oblíbené období v roce. Letos je předvánoční čas trochu nestandartní a o to víc si všichni zasloužíme něco pěkného, a proto jsem se rozhodla natočit klip a vydat alespoň jednu vánoční píseň,” říká Kamila Nývltová.

“Můj dvorní skladatel Tomáš Živor ji složil v podstatě okamžitě .-). To byl jasný signál, že musí píseň vyjít. Patricie Fuxová byla jasná volba, co se textu týče. Skvěle se vcítí do interpreta a umí text napsat na míru,” dodává Kamila.

Tomáš Živor a Kamila Nývltová

Tomáš Živor a Kamila Nývltová

Během natáčení se dodržovala všechna aktuální nařízení. Přes den se natáčelo po celé Praze. “Nádherné záběry vznikly přímo na Karlově mostě, který v tuto dobu zeje prázdnotou, tak jsme toho pořádně využili. Po dlouhé době jsem se cítila jako princezna a jako pravá žena. Po dlouhé době jsem měla na sobě krásné dlouhé šaty spolu s úžasným make-upem vlasy,” prozrazuje Kamila.

VIDEOKLIP

Kamila Nývltová – Kouzlo
Stream & Download: song.link/kouzlo

Klip se natáčel na několika místech v Praze: v Hudebním divadle Karlín, v Kostele sv. Václava Na Zderaze, na Karlově mostě a na závěr v hotelu Emblem.

Kamila Nývltová zazpívá přímo u vás v obýváku (online koncert)

Kamila plánovala a chystala velký listopadový koncert s hosty v pražském Slovanském domě. Do příprav ale zasáhly mimořádná opatření vlády k epidemii covid-19. Stejně jako většině jejích kolegů a dalším lidem, kteří se pohybují v kultuře, její původně zaplněný diář na podzimní a předvánoční sezónu zeje prázdnotou.

„Všichni musíme rozhodnutí a opatření akceptovat a nějak se s tím poprat. Snažím se situaci přizpůsobit a hlavně vše dodržovat, abych nejen já, ale i všichni okolo opět mohli dělat svoji práci,“ sděluje s nadějí Kamila Nývltová.

Proto čas, kdy nemůže zpívat na jevištích, využila pro přípravu a realizaci nových projektů. Jedním z nich je i online sváteční akustický koncert za doprovodu Tomáše Živora (klavír) a Jiřího Rambouska (kytara), který se bude vysílat první adventní neděli 29. listopadu od 18 hodin, a lidé ho budou moci prostřednictvím internetu sledovat přímo z tepla domova.

Kamila Nývltová - online koncert

„Řekla jsem si, že když lidé nemohou za mnou do divadla, přijdu já k nim rovnou domů. Chtěla jsem pro lidi něco uspořádat, vytvořit a poslat jim kousek muziky, kterou miluji. Mám velkou radost, že se koncert alespoň takto uskuteční,“ doplňuje Kamila.

VSTUPENKY

Sváteční koncert Kamila Nývltová

https://inviton.cz/e-11497/kamila-nyvltova-svatecni-koncert

Zakoupený lístek bude možné uplatnit ještě 24 hodin po začátku.
Kamila Nývltová

Kamila Nývltová


Aktuální zprávy
Mýdlový princ slavil 300. reprízu. Na další úspěch muzikálu připili Neckář, Kostková, Kavalčík, Jirešová nebo Písařík
Aktuální zprávy
Muzikál “Popelka” přibruslí opět na ledě, ale i na DVD
Aktuální zprávy
Muzikál ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA on-line a zdarma
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!