Praha

Unikátní koncert The Greatest Show plní tajná přání svým divákům. Přihlásit se může kdokoli


The Greatest Show se od října vrací na pódia Divadla Hybernia. Nasazeno je dalších deset exkluzivních představení, během kterých si mohou diváci vychutnávat nejen živou produkci populárních písní a úchvatné  akrobatické kousky, na závěr každého večera totiž navíc organizátoři splní jedno divácké přání. Během již zrealizovaných show proběhla žádost o ruku a handicapovaná divačka Kateřina si zazpívala duet s představitelem hlavní role Barnumem. Další přání mohou diváci posílat již nyní.

The Greatest Show je unikátní hudební projekt oslavující život slavného principála a marketéra P. T. Barnuma. Představení, které vychází z filmové předlohy „The Greatest Showman“, má za sebou už 3 velice úspěšné jarní reprízy a pro velký divácký zájem byly nasazeny další termíny. Za celým tímto originálním počinem stojí producentský nováček Jiří Peter, který jako jediný na světě vlastní práva na tuto show.

VIDEO

ukázky z premiéry

Na programu je celkem deset večerů. Jednotlivá vystoupení proběhnou 9. října, 11. listopadu, 18. prosince, 22. ledna a 26. února vždy od 17:00 a 20:00 hodin v Divadle Hybernia. Už během jarních repríz vznikla krásná tradice v plnění speciálních přání a ani na podzim o ni diváci nepřijdou. „Chceme našim fanouškům dělat radost a poděkovat jim za jejich neslábnoucí přízeň, proto jsme se rozhodli v přáních pokračovat i na podzim. Už teď se nám mohou zájemci hlásit a zkusit své štěstí,“ vyzývá Jiří Peter, výkonný producent a ředitel produkční agentury JP & People.

Co si budou zájemci přát, je čistě na nich. Pokud mají nějaký sen, splnit si jej mohou díky The Greatest Show. Jednoduše zašlou svůj příběh a přání na emailovou adresu info@tgs-live.com a třeba budou vybráni právě oni!

Vstupenky v ceně od 860 do 1250 Kč lze zakoupit v prodejní síti Ticketmaster.
Speciální vstupenka zajišťující VIP výhody a vstup do zákulisí pořídí diváci pod názvem Collector Ticket za 1399 Kč.

FOTOGALERIE


Praha
Úvodní projekt „Muzikálových legend“ s hity Karla Svobody se vrací: tentokrát do pražské Lucerny
Aktuální zprávy
ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA se v říjnu 2016 vrátí do Divadla Broadway
Pozvánky a konkurzy
Hana Křížková a její koncert plný lásky
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!