Praha

Netradiční fotbalové utkání těsně vyhrál tým muzikálu “Robin Hood”


V úterý 25. ledna 2011 se v Club Hotelu Praha v Průhonicích konal netradiční charitativní fotbalový turnaj, ve kterém proti sobě stanuly týmy dvou úspěšných pražských muzikálů – “Jesus Christ Superstar” (Hudební divadlo Karlín) a “Robin Hood” (Divadlo Kalich). Z vítězství 5:4 se po velmi vyrovnaném, dramatickém zápase nakonec radoval tým “Robina Hooda”. Přinášíme vám krátkou zprávu a několik fotografií z této sportovní akce.

Jan Kříž a Václav Noid Bárta

Akce se uskutečnila ve spolupráci se sdružením Dětský domov Cup, sportovní výkony hvězd obou inscenací tedy v hledišti sledovaly děti z dětských domovů. Šlo o velice napínavý zápas, už jen díky rivalitě dvou produkcí, jejichž muzikály v současnosti patří k nejžádanějším. „Mohu potvrdit, že muzikály Jesus Christ Superstar a Robin Hood dlouhodobě vévodí českému muzikálovému trhu. Vstupenky na oba tituly začaly mizet závratnou rychlostí už dávno před jejich premiérami a velký zájem o ně dodnes neopadl,“ říká Miroslav Bučko ze společnosti  Ticket Art, jednoho z největších prodejců vstupenek.

Za tým muzikálu “Robin Hood” vyběhli na hřiště například Jiří Zonyga, Petr Pečený, Petr Novotný, Jan Kříž či producent a ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Za tým muzikálu “Jesus Christ Superstar” Ondřej Brzobohatý, Michal Skořepa, Honza Toužimský a další a mj. i umělecký šéf Hudebního divadla Karlín Pavel Polák. Václav Noid Bárta, který exceluje v obou muzikálech, hrál střídavě za obě mužstva. Původně avizovaný Kamil Střihavka, jenž si měl také obléknout sešívaný dres, nakonec sváděl jiný boj – s chřipkou.

Další herečky a herci přišli své zápolící kolegy podpořit do hlediště. O prestižní úkol ujmout se slavnostního výkopu se podělily Bára Basiková (Jesus Christ Superstar) s Leonou Machálkovou (Robin Hood), které celý zápas otevřely předáním symbolických trofejí obou titulů – trnové koruny a toulce s šípy.

Bára Basiková a Leona Machálková s trofejemi týmů

Jiří Zonyga a Václav Noid Bárta

Předávání vítězného putovního poháru

Václav Noid Bárta s pohárem a zlatou trnovou korunou

Napsáno s využitím tiskových materiálů divadla Kalich. Autorem fotografií je Richard Kocourek.


Praha
Kostýmové zkoušky muzikálu “Lucrezia Borgia”
Praha
María de Buenos Aires se poprvé představí českému publiku
Aktuální zprávy
ŠAKALÍ LÉTA v Divadle Na Fidlovačce. Premiéra již tuto sobotu (+ video ukázka)
  • BeaHaydee

    Chystam sa na Robina Hooda do Bratislavy, zatial sa pise iba o obsadeni Noid-Pociskova, neviete niekto nieco podrobnejsie?


  • Katka

    Ahoj, já si myslím, že jiné obsazení teď v únoru asi ani nebude. Honza Kříž s Lucií Šoralovou už v Bratislavě byli loni. A Martina Bártová – tak to nevím. :-)


  • Zuzka

    toulce s luky? a já si vždycky bláhově myslela, že do něj patří šípy…:-)


  • Olynka

    Poznámka k článku – předpokládám, že se jednalo o toulec s šípy, nikoliv s luky :o)


  • Pavel Košatka

    Omlouvám se… nějaké chvilkové pomatení smyslů :))


  • Romi

    BeaHaydee aj ja idem na Robina do Bratislavy a okrem Nely a Vaška by mal hrať Kamil (teda aspoň to má napísané v termínoch) a asi Radka, lebo Leona to nemá v termínoch…


  • BeaHaydee

    už som si to našla, na facebooku je vytvorená udalosť Robin Hood v BA a je tam vypísané komplet obsadenie.