Praha

Na poslední “Děti ráje” v sezoně se přišel podívat i Michal David


Hit muzikál “Děti ráje” se již rozloučil se svými fanoušky a užívá si divadelní prázdniny. A že si je zaslouží! Ihned po premiéře se z muzikálu stal jakýsi “disco kult”, který vytrvale vyprodává velké hlediště GoJa Music Hall. Nejinak tomu bylo i na poslední repríze, kterou navštívil také Michal David. Na toho nevyzbylo místo, a tak dostal “VIP polštářek” na schody. Svou návštěvou se oficiálně usmířil s produkcí muzikálu…

S tou totiž ještě před premiérou válčil společně s producentem Oldřichem Lichtenbergem o práva na Davidovy písničky. Lichtenberg totiž v té době plánoval muzikál “Je třeba zabít Davida” a logicky tedy nastala právní pře o platnosti smluv a dalších záležitostí, které je zbytečné rozebírat. Vlastně nikdo nevíme, jak to dopadlo, ale oba muzikály se realizovaly. Pravdou však bylo, že se David od produkce “Dětí ráje” oficiálně distancoval.

Michal David si potřásl rukou s autorem muzikálu Sagvanem Tofim

11. června 2011 však dorazil společně se známým italským kuchařem Emanuelem Ridim a jeho ženou na poslední reprízu “Dětí ráje” v sezóně 2010/11. Bylo to také velké překvapení pro diváky, kteří ho přivítali potleskem. A obrovským potleskem také představení končilo. Dle úsměvů a reakcí Michala Davida bylo vidět, že je s “Dětmi ráje” spokojený a oficiální cestou pak ukončil “studenou válku” s producenty Viktorem Mrázem a Michalem Bělouškem.

“Děti ráje” dosud odehrály 286 představení, v říjnu navštíví Slovenskou republiky a od listopadu 2011 se budou hrát opět v Divadle GoJa Music Hall, které do té doby bude uvádět nový multimediální experiment s názvem “Naháči“. “Děti ráje” se tam budou hrát do konce roku, prozatímní derniérou bude silvestrovské představení 31. prosince 2011. Od nového roku se v GoJe představí obnovené uvedení slavného muzikálu “Les Misérables – Bídníci“. Vstupenky na podzimní termíny “Dětí ráje” jsou již v prodeji.

Michal David i Emanuele Ridi s manželkou se dobře bavili

Michal David usedl mezi diváky na schody

O Davida byl mezi fanoušky velký zájem

Závěrečná cimbálovka v čele s Martinem Zounarem

Peter Veslár s malým Filipem Antoniem

Emanuele Ridi si oblíbil mladou zpěvačku Genny Ciatti

Autorem fotografií je pro “Děti ráje” Tomáš Martínek, děkujeme za jejich laskavé poskytnutí.


Praha
Multimediální muzikál “Naháči” Slávka Boury míří do GoJi, zapojte se i Vy!
Fotoreportáže a galerie
Muzikál KAT MYDLÁŘ pilně zkouší v Divadle Broadway
Aktuální zprávy
VÍME PRVNÍ: Světová premiéra muzikálu “IAGO” čti [ja:go] Janka Ledeckého se uskuteční v únoru 2014
  • ninuska

    toto predstavenie ma celkom prekvapilo – v dobrom. ak este pridu na Slovensko, tak mozem len odporucit!!!

    inak Tofiho by som na obrazku ani nespoznala :D ale fesak je to stale ;)