Praha

Muzikálová parodie 50 odstínů šedi od října v Divadle Broadway


Off-broadwayský muzikál 50 Shades! – The Musical Parody míří již v říjnu 2015 na prkna pražského Divadla Broadway. Parodie světového erotického bestselleru Padesát odstínů šedi měla světovou premiéru v roce 2012 na festivalu Fringe v Edinburghu a od února 2014 do dubna 2015 se uváděl na newyorské Off-Broadwayi. (poslední představení je právě dnes)

Oficiální vizuál Off-Broadwayského uvedení

Oficiální vizuál Off-Broadwayského uvedení

Muzikál napsal a režíroval El Samuels ve spolupráci s Emily Dorezas, Amandou Blake Davis, Jody Sheltonem, Ashley Ward a Danem Wesselsem. Mimo jiné také vyšla oficiální nahrávka písní s newyorským obsazením (lze slyšet zadarmo např. na Spotify). Muzikál má za sebou také několik zahraničních produkcí, viděli ho diváci ve Španělsku, Itálii, Německu, Holandsku nebo Francii.

Děj muzikálu je zasazen do prostředí dámského knižního spolku, který se rozhodne pro četbu slavného románu Padesát odstínů šedi. Tato muzikálová parodie si dělá srandu nejen ze samotné knihy, ale také ze čtenářek a fanynek tohoto díla. Představení přímo na jevišti doprovázela živá kapela.

Podívejte se na trailer z Off-Broadwaye

|

Muzikál bude mít českou premiéru 15. října 2015 v Divadle Broadway. Vstupenky jsou již v prodeji v síti TICKET ART nebo na oficiálním webu divadla. Více informací zatím není dostupných, ať již ze strany českého realizačního týmu nebo hereckého obsazení.


Praha
Divadlo Kalich oslavilo 20 let a chystá premiéru světového muzikálu
Aktuální zprávy
Popelka Nikola Ďuricová se zasnoubila přímo na jevišti (+ video)
Pozvánky a konkurzy
Studenti a jejich hosté opět představí “Broadway plnou muzikálů”
  • Sára

    Dokázala bych si v hlavních rolích celkem představit Evu Burešovou a Noida. Typově i pěvecky vyhovují.


  • Jane

    A Sáro, přečetla jste si ten článek pořádně? jsem moc zvědavá, kolik lidi na to vyrazí v přesvědčení, že se jedná o děj té “erotické” knihy. To by stálo pak za to pozorovat jejich překvapené obličeje.


  • barbora

    Genzer jako fanynka knihy…..ten musí být. ☺


  • Sylvia

    hlavní role muže určitě Noid , žena by mozna šla Marketa Procházková :)


  • milan

    Off-broadway v Broadwayi… to bude daleké setkání 4. druhu…