Praha

“Limonádový Joe” v Hudebním divadle Karlín 1. května končí!


Jak již říká nadpis, muzikálová adaptace úspěšného filmu “Limonádový Joe” bude mít v Hudebním divadle Karlín derniéru. Hudební westernová parodie v režii Antonína Procházky končí 1. května 2010, a to po třech letech uvádění. Máte tedy poslední možnost vidět tento muzikál!

Bavič Aleš Háma jako Limonádový Joe (foto - archiv HdK)

Snad každý z našich čtenářů zná populární hudební filmovou komedii Jiřího Brdečky “Limonádový Joe“, která měla premiéru v roce 1964 a dodnes patří k nejpopulárnějším filmům. Divadelní adaptaci Hudebního divadla Karlín můžeme na jeho jevišti vidět od 5. dubna 2007, kdy měla svou první premiéru. Jedná se zřejmě o nejpreciznější divadelní adaptaci této legendy – Byly připsány nové písně, hraje se v bohatých dekoracích a s hvězdným obsazením. Samozřejmostí je živý orchestr. V hlavních rolí vystupují Aleš Háma a Lumír Olšovský, dále můžete vidět Jiřího Korna, Václava Vydru, Martina Sobotku, Marka Vašuta, Zuzanu Norisovou, Lindu Rybovou, Kateřinu Brožovou, Markétu Hrubešovou nebo jako speciálního hosta Karla Fialu, filmového představitele role Joa, nyní v roli otce Kolaloka.

Do derniéry se odehrají ještě tři reprízy – 29. a 30.4. od 19 hodin a 1.5. od 15 hodin. 1. května 2010 pak od 19 hodin proběhne poslední představení. Nenechte si ujít tento jedinečný muzikál, při kterém se určitě dobře pobavíte!

Připomínáme ještě konkurz do muzikálu “Jesus Christ Superstar”, který bude hlavní tahákem příští sezóny Hudebního divadla Karlín. Pro velký zájem přibyl ještě čtvrtý termín konkurzu, a to 31. března 2010. Více naleznete na webových stránkách divadla.


Praha
KvětiNOVÉ děti předvedly poprvé veřejně ukázky z muzikálu VLASY (+video)
Aktuální zprávy
Návrat muzikálu LÁSKA JE LÁSKA do Divadla Lucie Bílé (+ obsazení)
Recenze a reportáže
Karlínský muzikál “Carmen” přivítal dalšího jubilejního diváka
  • Ondřej Doubrava

    Škoda, byla to příjemná záležitost (a to nesnáším střílení na divadle), hlavně proto, že po těch nových písničkách nezůstane vůbec žádná památka, leda by je převzalo nějaké nové uvedení…


  • veny

    Limonádník se mě taky moc líbil.


  • tom2410

    To mě moc mrzí, mám jedinou šanci 1.května.Doufám, že to vyjde moc rád bych ho aspon jednou viděl.


  • Lavera

    Mne to také moc mrzí; Limonádník byl asi poslední šancí vidět zase po letech na jevišti – byť i jen na pár minut – člověka, který ve mně právě čtyřicet let před Limonádníkem svým naprosto neodolatelným D´Artagnanem z operety Rudolfa Frimla Tři mušketýři ( už tenkrát přijel hlavní hrdina na jeviště na živém koni ) “probudil” či “vyvolal” do dnes neutuchající zájem o žánr hudebního divadla…