Praha

Iveta Bartošová bude Mona Lisa


Mona Lisa má premiéru až 4. března 2009, ale už dnes odhalili tvůrci a producenti některé zajímavosti, které se připravovaného muzikálu Divadla Broadway týkají.

Hudbu pro muzikál napsal Bohouš Josef ve spolupráci s Michalem Davidem. Ten však pro muzikál napíše pouze pár písní, většina hudby pochází od Bohouše Josefa, který se při psaní nechal inspirovat současnými broadwayskými tituly. Bohouš Josef je také autorem námětu, který ho napadl v knihkupectví, když uviděl knihu o Leonardu Da Vincim, na jejíž obálce byl jeho nejslavnější obraz Mona Lisa. Texty tradičně napíše Lou Fanánek Hagen.

Také už známe obsazení hlavní role. V roli Mony Lisy budou alternovat Monika Absolonová, Dasha a nová tvář Divadla Broadway Iveta Bartošová. Tu jsme mohli vidět například v muzikálech Dracula, Pomáda, Monte Cristo, Bídníci nebo Johanka z Arku. Nyní se opět vrací na muzikálová jeviště. Producenti také odhalili, že mají zájem o finalistku soutěže X Factor, Kamilu Nývltovou.

Premiéry budou 4. a 5.3.2009 v Divadle Broadway a vstupenky jsou již v prodeji. O dalších novinkách budeme samozřejmě informovat.

Mona Lisa


Aktuální zprávy
“Quasimodo” si vybral svoji Esmeraldu
Aktuální zprávy
Tajemství Daniela Landy se od února 2015 vrací do Divadla Kalich
Aktuální zprávy
Muzikál RENT: Miluj, žij a plať se předvede do konce roku už jen třikrát
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!