Praha

Divadlo Kalich se v červnu rozloučí se dvěma muzikály


Pražské Divadlo Kalich se koncem sezóny rozloučí se dvěma muzikálovými tituly – Pomádou a Touhou. Definitivně poslední set Pomády odehraje divadlo v termínech od 20. do 22. června (22. 6. je přidané představení – derniéra). V tuto chvíli tedy Pomádě zbývá posledních 13 repríz!

“Loučení bude na jevišti jistě zábavné, v každém z nás o to víc nostalgické, ale určitě důstojné, neboť Pomáda nakonec odehraje v našem divadle mnohem více představení, než původně zamýšlených 100 repríz. A to díky jejímu velkému kreditu nejen v Čechách, ale také u majitelů licence, kteří tento titul Praze prodloužili,” řekl našemu serveru tiskový mluvčí divadla Jaroslav Panenka. Pomáda předává jeviště Horečce sobotní noci, o které si můžete více přečíst ZDE.

Druhým derniérovaným titulem bude Touha Mirjam a Daniela Landových, kterou Divadlo Kalich vrátil jako milé připomenutí v dopředu avizovaném omezeném počtu repríz. Její čas se naplní v posledním setu od 29. května do 1. června (derniéra). Odehraje tedy už jen 8 představení.

Vstupenky na muzikály Divadla Kalich můžete zakoupit přímo na oficiálních stránkách divadla nebo v celé síti TICKET ART.


Praha
Roztančené divadlo Praha: Hvězdy již popáté roztančí divadelní parket a utkají se o titul tanečníka divadelní sezóny
Praha
“Horečka sobotní noci” – fotografie ze sedací zkoušky + kompletní obsazení
Pozvánky a konkurzy
Přijďte na narozeninový koncert 18 let Divadla Broadway (+ vstupenky)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!