Aktuální zprávy

Novoroční bowlingový turnaj HdK má své vítěze!


Protagonisté muzikálu Vražda za oponou, činohry Včera tě zabiju!, zástupci divadla, sponzorů, spřátelené HC Slavia Praha, novináři, ale hlavně děti z Dětského domova Klánovice se ve středu 18. ledna utkali na bowlingových drahách “Na Ovčíně” o poháry věnované divadlem. Důležitým podtextem celé akce bylo zahájení charitativní sbírky pro děti klánovického domova. Na každém představení výše zmiňovaných kusů bude na konci v prodeji 5ks limitovaných a podepsaných programů, plakátů a potvrzujících certifikátů v hodnotě 500,-Kč, výtěžek z tohoto prodeje pak celý půjde do DD Klánovice.

A teď už k výsledkům turnaje: na prvním místě mezi ženami se umístila ředitelka DD Klánovice Mgr. Dana Kuchtová z týmu LOL, mezi “muži” Vagu (vlastním jménem Vašek) z týmu Ghetto 5 z DD Klánovice a v soutěži týmů nejvíce zabodoval tým HDK v čele s uměleckým šéfem Mgr. Pavlem Polákem. Sláva vítězům – čest poraženým!

Toto setkání nezůstane ojedinělým, všichni si slíbili nejen odvetu, ale také setkání v divadle, v ochozech HC Slavia Praha a v Dětském domově Klánovice. Takže se máme na co těšit!

Účinkující "Vraždy za oponou" a činohry "Včera tě zabiju" se speciálním certifikátem dokládající koupi speciální edice programu a plakátu. Výtěžek poputuje do Dětského domova Klánovice.

Pavel Polák, Ondřej Brzobohatý, Václav Noid Bárta

Společné foto účastníků

(tisková zpráva: Hudební divadlo Karlín, foto: Martin J. Polák)


Aktuální zprávy
Exkluzivně: Poslechněte si Krysařovu zpověď od Přemysla Pálka
Fotoreportáže a galerie
MÝDLOVÝ PRINC oslavil stovku a Václav Neckář skotačil na závěrečné medley (+ videa)
Praha
Muzikál “Urinetown (Močohrad)” na hostování v Praze
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!