Brno

Městské divadlo Brno podpoří jižní Moravu koncertem


Městské divadlo Brno se připojuje k pomoci lidem zasaženým živelní katastrofou na jižní Moravě. V souvislosti s událostmi minulých dní se jako vyjádření podpory rozhodlo uspořádat koncert, jehož výtěžek ze vstupného, které činí 560 Kč, bude v plné výši věnován na zajištění pomoci všem potřebným ve zpustošených obcích, které postihla přírodní pohroma nevídaných rozměrů.

Koncert pro jižní Moravu se uskuteční ve středu 7. července 2021 v 18.00 hodin na Hudební scéně Městského divadla Brno.

V průběhu programu koncertu, jehož režie se ujme Igor Ondříček, zazní oblíbené melodie těch nejznámějších muzikálových písní z inscenací, které se na Hudební scéně postupně odehrály za posledních patnáct let.

Těšit se můžete například na písničky z muzikálů Kočky, Vlasy, Oliver!, Mozart!, Jesus Christ Superstar, Markéta Lazarová, Probuzení jara, Les Misérables (Bídníci), Noc na Karlštejně, Jekyll a Hyde, DUCH, Chaplin, Pískání po větru, Mamma Mia! či TITANIC.

Koncert pro jižní Moravu, BRNO Městské divadlo Brno podpoří jižní Moravu koncertem RADEK JANDA30. 6. 20210 Městské divadlo Brno

Mezi účinkujícími nebude chybět Dušan Vitázek, Petr Gazdík, Markéta Sedláčková, Aleš Slanina, Viktória Matušovová, Jana Musilová, Marta Matějová, Lucie Bergerová, Robert Jícha, Daniel Rymeš, Eliška Skálová, Lukáš Janota a mnozí další sólisté, mnohačetná company a orchestr Městského divadla Brno pod vedením dirigentky Emy Mikeškové.

Vstupenky jsou již v prodeji v pokladnách Městského divadla Brno na Lidické ulici 16 či online na www.mdb.cz.


Pozvánky a konkurzy
Konkurz do muzikálu TOUHA a rozhovor s Mirjam Landa o nové podobě muzikálu
Pozvánky a konkurzy
Robert Jícha zve na osmý “Koncert pro Krtka”
Brno
Výsledky divácké ankety Křídla 2022/2023. Prvním místům kralují muzikály
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!