Videoreportáže a záznamy

Záznam z press show k obnovené premiéře muzikálu “Johanka z Arku”


Jak jsme slíbili, otvíráme novou rubriku “Videoreportáže a záznamy” kompletním záznamem press show k obnovené premiéře muzikálu “Johanka z Arku” v Divadle Kalich. V celkem zhruba 30 minutách uvidíte 7 plně nastudovaných scén v našich exkluzivních videích. Přehrávání probíhá přes internetovou televizi Stream.

Pro více informací o press show doplněné profesionálními fotografiemi navštivte náš starší článek. K přehrání videa klikněte na jeho název nebo ikonku, budete automaticky nasměrováni na stránky Streamu.

Kamera – Radek Janda
Střih a zpracování – Pavel Košatka

Úvod a “Chinon” (press show Divadla Kalich)

johanka1Úvodní scéna press show k obnovené premiéře muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich. Po úvodu Dalibora Gondíka vystoupí Vladimír Marek, Vilém Čok, Kamil Střihavka, Lucia Šoralová, Richard Tesařík, Petr Opava a další v scéně “Chinon”.

Délka videa: 12:00

“Vím co cítíš” (Lucia Šoralová, Vilém Čok a Kamil Střihavka)

johanka2Píseň “Vím co cítíš” z obnovené premiéry muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich, která byla na press show prezentována Lucií Šoralovou, Vilémem Čokem a Kamilem Střihavkou.

Délka videa: 4:31

“Když smrt je… ” (Bára Basiková a Kamil Střihavka)

johanka3Píseň “Když smrt je…” z obnovené premiéry muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich, která byla na press show prezentována Bárou Basikovou a Kamilem Střihavkou.

Délka videa: 5:05

“Je pevným hradem… ” (Bára Basiková) a průvodní slovo

johanka4Úryvek písně “Je pevným hradem pán Bůh náš” z obnovené premiéry muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich, která byla na press show prezentována Bárou Basikovou, po kterém následuje průvodní slovo Dalibora Gondíka a Zdeňka Podhůrského.

Délka videa: 3:35

“Láska je Bůh” (Jiří Zonyga)

johanka5Píseň “Láska je Bůh” z obnovené premiéry muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich, která byla na press show prezentována Jiřím Zonygou a Bárou Basikovou.

Délka videa: 3:07

“Dalas jim víc” (Bára Basiková a Ondřej Ruml)

johanka6Píseň “Dalas jim víc” z obnovené premiéry muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich, která byla na press show prezentována Ondřejem Rumlem a Bárou Basikovou.

Délka videa: 3:30

“Most přes minulost – Speciální verze pro press show” (Bára Basiková a Lucia Šoralová)

johanka7Na závěr press show k obnovené premiéře muzikálu Johanka z Arku zazpívaly Bára Basiková a Lucia Šoralová speciální verzi písně “Most přes minulost”, upravenou Ondřejem Soukupem pro nové CD a tuto press show. Omlouváme se našim čtenářům a divákům Streamu, kvůli technickým problémům chybí závěrečných 30 vteřin písně, i tak si vychutnejte skvělou novou verzi známého megahitu.

Délka videa: 2:57

Videa můžete v rámci Stream libovolně vkládat do svých stránek, budeme rádi, když přidáte na Váš web i odkaz na náš server.

Obnovená premiéra Johanky z Arku v Divadle Kalich je již zítra, my na ní samozřejmě nebudeme chybět, navštívíme také 2. premiéru 15.9.2009 na porovnání alternací.


Praha
Ján Jackuliak se zranil při náročném zkoušení muzikálu “Robin Hood”
Videoreportáže a záznamy
VIDEO: “Osmý světadíl” zazpíval na Černém mostě
Videoreportáže a záznamy
Video: Pro nadační fond Slunce zazpívaly Absolonová, Fišarová nebo Nývltová