Praha

Muzikál Robinson Crusoe zná první tváře v obsazení (+ video)


Daniel Hůlka si zazpívá titulní roli v muzikálu Robinson Crusoe. A známé jsou i první tváře, které ho doplní. Na konkurzech přišly své případné alternanty okouknout umělci, kteří už mají svoji roli jistou.

V muzikálu Robinson Crusoe se objeví vedle Daniela Hůlky herečka Ivana Jirešová, muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová, herci Pavel Soukup a Mirek Hrabě. Další jména budou představena během následujících týdnů.

“Jsem strašně rád, že se Robinson dočká své premiéry. Jak už jsem mnohokrát zmínil, hudba Zdeňka Hrubého je nádherná, on sám tvrdí, že ji skládal mně na tělo. Já jsem z ní opravdu nadšený. S nadsázkou říkám, že Zdeněk, kterého jsem předtím neznal, je reinkarnovaný Karel Svoboda,” prozradil Danel Hůlka.

Daniel Hůlka, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Daniel Hůlka

Herečka Ivana Jirešová se potká s Danielem Hůlkou na muzikálových prknech potřetí. Před 15 lety spolu hráli v muzikálu Excalibur, hrají spolu také v muzikálu Kat Mydlář. “Vždycky budu mít spojený muzikál s herectvím, neodvažuji si říct, že bych byla zpěvačka. Pořád je herectví víc moje parketa, ale muzikál mám strašně ráda, na to se moc těším,” říká Ivana Jirešová.

Ivana Jirešová, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Ivana Jirešová

Herec Pavel Soukup si zahraje spisovatele Daniela Defoa. “Mám nádhernou činoherní roli, velmi náročnou roli, se spoustou textů. Zpívat mě neuslyšíte, to se asi nikdy nestane,” směje se Soukup.

Pavel Soukup, Daniel Hůlka, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Pavel Soukup a Daniel Hůlka

V hlavní ženské roli Mary se objeví muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová. “Letos je to deset let, co hraju v muzikálech. Prošla jsem si malými roličkami po ty větší a jsem moc ráda, že mě už potkávají velké krásné role.  Je to krásný pocit,” říká Elis.

Elis Ochmanová, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Elis Ochmanová

Miroslav Hrabě ztvární roli Pátka. “Budu hrál roli černocha, divocha, blázna. Je to na velkou dřinu v posilovně. Mám být nahý, černý, s dredy. Bude to divočina,” dodal Hrabě.

Miroslav Hrabě, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Miroslav Hrabě

Autorem hudby muzikálu Robinson Crusoe je Zdeněk Hrubý, scénáře Ivan Hubač a texty písní napsal Jan Krůta. Režisérem představení je herec a režisér Václav Knop, choreografem představení je Tomáš Kuťák.

Václav Knop, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Václav Knop

Ivan Hubač, Jan Krůta, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Ivan Hubač a Jan Krůta

Zdeněk Hrubý, Ivana Jirešová, Tomáš Kuťák, Muzikál, Robinson Crusoe, Divadlo Na Maninách

Zdeněk Hrubý, Ivana Jirešová, Tomáš Kuťák

Premiéra muzikálu Robinson Crusoe je naplánována na 12. 11. 2020 v Divadle Na Maninách.

VSTUPENKY

FOTOGALERIE

VIDEO

Foto/video: Radek Janda | Musical.cz

Praha
Legendární “Jesus Christ Superstar” se po letech zřejmě vrací dlouhodobě do Prahy
Praha
“Klíč králů” se představil nejen odpočinkovou zónou (+ video)
Aktuální zprávy
Vyjádření producenta Oldřicha Lichtenberga k odložení muzikálové parodie 50 ODSTÍNŮ!