Aktuální zprávy

WE WILL ROCK YOU – světová muzikálová senzace s hity QUEEN poprvé v češtině


Sen fanoušků skupiny Queen se stává skutečností! Slavný muzikál „WE WILL ROCK YOU“ míří do Prahy v české premiéře. Legendární hity jako Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, Radio Gaga, We Are the Champions, Somebody to Love nebo Flash zazní poprvé v češtině a samozřejmě s živou kapelou.

Rockový muzikál, který na základně písní skupiny Queen napsal Ben Elton, měl premiéru již v roce 2002 v Londýně a setkal se obřím diváckým ohlasem. Ihned po premiéře se stal doslova senzací a nadšení diváci plnili divadlo dlouhých 12 let, během kterých se odehrálo přes 4 600 představení.

Nadšené reakce diváků pak pokračovaly doslova po celém světě. Muzikál vidělo ve 28 zemí více než 20 miliónů diváků. Show vyniká rockovou energií, skvělým pěveckým podáním a svérázným humorem. V neposlední řadě vás neminou i emocemi nabité přídavky, které vás zaručeně postaví na nohy!

Muzikál není příběhem skupiny Queen, ale vypráví děj ze vzdálené budoucnosti, ve které se skupina pronásledovaných Bohémů snaží obnovit zakázanou hudbu a objevit poslední existující hudební nástroj, kytaru Briana Maye.

O překlad muzikálu do češtiny se postaral Adam Novák, který Praze přinesl takové hity jako např. Mamma Mia!, Sestra v akci, Carmen, Horečka sobotní noci, Producenti, Madagaskar a další.

Další členové tvůrčího týmu a hereckého obsazení budou brzy zveřejněni.

“Písně skupiny Queen jsou skutečným fenoménem a je pro nás čest uvést v české premiéře tak úspěšný světový titul, jakým je We Will Rock You. Diváci se mohou těšit na poctivou muzikálovou show, samozřejmě včetně živé kapely. Právě dáváme dohromady český realizační tým a věříme, že se nám podaří vytvořit něco výjimečného, na co budou diváci dlouho vzpomínat,” sděluje výkonný producent Pavel Košatka.

Muzikál uvádí společnost Ticket Art Production v Kongresovém centru Praha na největším muzikálovém jevišti v Praze. Ze všech míst je zaručen dokonalý výhled, díky velkoplošným projekcím po stranách jeviště.

Předprodej vstupenek

od 390 do 1 290 Kč bude zahájen v nejbližších dnech, již nyní lze vstupenky předobjednat a zajistit si nejlepší místa u TICKET ART – tel.: 222 897 621 nebo e-mail: jitka.rasova@ticket-art.cz

We Will Rock You - plakát

We Will Rock You – plakát


Aktuální zprávy
Exkluzivně: Poslechněte si Krysařovu zpověď od Přemysla Pálka
Aktuální zprávy
Muzikál Dracula oslaví 20 let v Pardubicích a Liberci (+ obsazení)
Aktuální zprávy
Lekce zpěvu s muzikálovou zpěvačkou Magdou Malou
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!