Aktuální zprávy

Muzikál ROMEO A JULIE se vrací, uvede ho Divadlo Hybernia


Po fiasku, které loni předvedl původní producentský tým muzikálu Romeo a Julie ve Forum Karlín, se tento francouzský muzikál Gérarda Presgurvica vrací na pražskou scénu. Pod hlavičkou Musical Production Emy Krahulíkové se bude od května 2016 uvádět v pražském Divadle Hybernia.

Uvedení muzikálu nám potvrdila přímo producentka Ema Krahulíková, na jevišti Divadla Hybernia právě probíhají nutné oprašovací a aranžovací zkoušky. Inscenace režiséra Libora Vaculíka by měla zůstat nezměněna, samozřejmě kromě nutného zmenšení scény do prostoru Hybernie.

Téměř beze změny zůstává také herecké obsazení, které však doplní několik nováčků. Z nich můžeme jmenovat například Daniela Hůlku, který ztvární roli hraběte Kapuleta. Své účinkování potvrdili například Vojtěch Drahokoupil, Vlaďka Skalová, Aleš Slanina, Peter Pecha nebo Marek Lhotský.

Vstupenky jsou v prodeji v síti TICKETPORTAL, včetně veřejných generálek 9. a 10. května. Do konce sezóny je naplánováno 11 představení, převážně ve všední dny. Od příští sezóny by se muzikál měl uvádět v klasických víkendových termínech. Ceny vstupenek se oproti předchozímu uvedení pohybují ve standardní relaci od 290 do 790 Kč, generálky jsou za 200 a 350 Kč.

Věříme, že se uvedení muzikálu pod novou produkcí dočká důstojnějšího průběhu, který si tento muzikál nepochybně zaslouží. Dění kolem muzikálu nadále sledujeme a o dalších detailech vás budeme informovat.

PŘIPOMEŇTE SI NAŠÍ RECENZI MUZIKÁLU»

Ukázky z muzikálu z press show ve Fóru Karlín

Přídavek z druhé premiéry ve Fóru Karlín

 


Recenze a reportáže
“Tři mušketýři” se bez lesku vrátili na jeviště Divadla Hybernia (+ video sestřih)
Aktuální zprávy
KRÁLOVNA KAPESKA přechází do Hudebního divadla Karlín
Aktuální zprávy
Muzikál Janka Ledeckého IAGO zná své české obsazení