Aktuální zprávy

Divadlo Hybernia ruší všechny “Barony Prášily” a nasazuje zpět “Draculu”!


Dle dnešního sdělení produkce Divadla Hybernia se ruší všechna představení muzikálu “BARON PRÁŠIL” v roce 2011 (září a říjen) a budou nahrazena představeními muzikálu Karla Svobody “DRACULA“, který se vrací kvůli obrovskému zájmu diváků! Údajně se odehraje posledních 20 představení. Vstupenky nezůstávají v platnosti, vstupné Vám bude vráceno v místě nákupu vstupenek. Nové termíny “Draculy” budou brzy nasazeny do prodeje.

Baron Prášil si bude muset na další přílet koulí pěkně počkat (foto Petr Marek pro Musical.cz)


Praha
Česká verze muzikálu Romeo a Julie má svůj první propagační videoklip
Aktuální zprávy
V muzikálu MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU si zahraje Hůlka i Vondráčková (+ video)
Praha
Bára Basiková nahrává nové CD “Johanky z Arku”
  • Dan

    Když si tak vezmu,Radka asi těžko bude hrát Kleopatru a Lorraine když je v 5.měsíci těhotenství :) Absolonová to určitě hrát nebude,protože to odmítla a navíc se připravuje na účinkování v Bídníkách. Kleopatru bude hrát Csáková,Basiková a Gunčíková. Řikalo se,že Csáková a Basiková budou hrát jen na derniéře,ale ted je prý zas vše jinak. Tak nevím,ale mrzí mě,že Monika Kleopatru opouští,protože tu dernieru jen tu dernieru by mohla zahrat ,když jako jediná v ty Kleopatře vydržela


  • pro Dana

    Je hezké, že v tom obsazení máte tak “zaručeně” jasno :-) Ale, nezapomněl jste náhodou na jednu představitelku Kleopatry, která byla od začátku v tomto znovuuvedení tak trochu více-méně jistá? to jen tak na okraj k Vaší “zaručené” teorii ;)


  • washek

    to Dan: Řekl bych, že je jediná, která nakonec vydržela je Radka, něco mi totiž říká, že na té derniéře se objeví, tedy pokud ji to stav po porodu dovolí. Kleu má nastudovanou, takže se jedná vlastně jen o cca 4 hodinový “odskok” od dítěte… ;) Ale nepředbíhejme, třeba vše bude úplně jinak, do ledna a února ještě času dost!


  • washek

    Na druhou stranu, nezapomeňme, že Klea se “loučila” už dvakrát ;)


  • Terka

    Nevíte někdo obsazení na 24.9.2011 od 18.00 na muzikál Dracula.Předem děkuji za odpověď


  • Irena

    Terka: Draculu hraje Dan Hůlka. Nejlepší je podívat se na stránky jednotlivých představitelů. Pokud už znají termíny, jsou tam.


  • Terka

    Irena:Dan má ale 24.9.2011 od 18.00 hodin koncert,kdo tady bude hrát místo něj?Předem děkuji za odpověď


  • Irena

    Terka:Tak připadá jedině v úvahu Pepa Vojtek, protože Marian hraje 24.9. od 18,00 Kata.


  • Lea

    Kéž by se Baron opět vrátil :)


« Starší komentáře