Pozvánky a konkurzy

“Noc s hvězdami” na hradě Houska se ponese ve znamení duetů


Letním festivalem popové muziky, by se dala nazvat tradiční benefiční akce “Noc s hvězdami” na hradě Houska, jejíž úctyhodný 15. ročník se uskuteční první srpnovou sobotu, tentokráte s nálepkou “duety”. A jak již u této akce bývá zvykem, představí se na ní i známá muzikálová jména. Letos např. Daniel Hůlka, Kamila Nývltová, Jiří Zonyga, Kateřina Brožová, Josef Štágr

Výtěžek z koncertu bude jako každý rok poukázán na obnovu a rekonstrukci hradu Houska. Všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář a podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty.

Program začíná 3. srpna 2013 od 18 hod. Kromě zmíněných umělců se můžete dále těšit na Marcelu Březinou, Kamelie, Vlastu Horvátha, Martina Franceho, Jarka Šimka, Markétu Zehrerovou, Pavlínu Senič a spoustu dalších. Pro návštěvníky mají i letos organizátoři nachystané překvapení a to v podobě některého z umělců, kterého odtajní až přímo na Housce.

Noc s hvězdami na hradě Houseka 2013 Hůlka, Nývltová, France, Kamelie, Březinová, Horváth, Zonyga

Plakát

Brány hradu se otevřenou v 16 hod. a přibližně v 16:30 vystoupí pro návštěvníky na 1. nádvoří jedna z českých kapel, která má navodit příjemnou atmosféru, jako takovou malou ochutnávku před hlavním koncertem. Od 21 hod. se uskuteční koncert kapel, na kterém se představí Jackye, Angels a Pavel Houfek Band.

Akci jako každý rok moderuje “matadorská” dvojice Markéta Mayerová a Slávek Boura. Večerní koncert kapel pak Vlasta Vébr. Během 15-ti let se na akci vystřídalo cca přes 480 účinkujících. “Za celou tuto již letitou tradici si tento benefiční koncert získal jméno a tradici nejenom v severočeském kraji, ale jeho jméno „Noc s hvězdami“ na hradě Houska už v podstatě znají po celé republice”, dodává organizátor Martin France.

Vstupenky v hodnotě 300 Kč zakoupíte v předprodeji v prodejně hudebních nástrojů Milan Anděl, nám. TGM 131, Česká Lípa nebo přímo na hradě Houska. Děti do 8 let zdarma.

 


Pozvánky a konkurzy
Jsou mladí a neklidní. A budou v létě zpívat
Pozvánky a konkurzy
Konkurz do muzikálu MEDIKUS a na doplnění souboru MdB (nabídka angažmá)
Pozvánky a konkurzy
Konkurz na pěvecko-taneční company muzikálu “Zorro”
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!