Rychlé zprávy

Leona Machálková přichází se “Srdcem na dlani”


Jedna z našich nejpopulárnějších zpěvaček a muzikálových hereček Leona Machálková představí ve středu 3. listopadu 2010 svůj nový koncertní program s názvem “Srdce na dlani”. Premiéra se uskuteční  v pražském Divadle Kalich, na jehož jevišti Leona ztvárňuje Čarodějnici v muzikálu “Robin Hood” a Glorii v muzikálu Jack Rozparovač. Zpěvačku doprovází kapela složená z tuzemské muzikantské špičky, doplněná o dvě vokalistky. Po koncertě v Praze se Leona s programem rozjede do různých koutů republiky.

Leona Machálková

Krátký rozhovor s Leonou Machálkovou ke koncertu

Na co se mohou vaši fanoušci těšit?

Na nový sound živého koncertu. V kapele jsme obohatili aranže písniček novými zvuky, nejrůznějšími samply a přizvali jsme ke spolupráci také dvě vokalistky. Každopádně zazpívám všechny svoje singlové hity a písničky, které se váží k celé mé hudební kariéře. Zároveň jsme připravili také novinky, aby osvěžily program.

Ke spolupráci jste přizvala i svou alternantku v roli Čarodějnice z muzikálu “Robin Hood” Radku Pavlovčinovou. Častá soutěživost mezi představitelkami stejné role se vás tedy asi netýká…

Radku jsem si otipovala jako milou, pohodovou dívku, která má chuť zpívat a je pracovitá. Vycházíme spolu dobře a v podstatě jsme si padly do oka. Mám ráda lidi, kteří se dokáží nadchnout a umí na sobě pracovat. Takhle to má totiž smysl.

Proč jste koncert pojmenovala “Srdce na dlani”?

Většina mých písniček je o lásce. Všechny tyto pocity se snažím sdělovat co nejupřímněji a nejvroucněji. To bylo vždy moje krédo.

Chodíš se “srdcem na dlani” také mimo pódia v civilním životě?

Říká se, že se to často člověku vymstí… Asi ano, i když vždy by měl člověk rozpoznat, zda to má význam. Někdy může upřímnost také zranit, a to bych zrovna nechtěla. Zkrátka nejdůležitější je mít cit pro danou situaci a snažit se také vžít do toho druhého.

Napsáno s využitím tiskových materiálů Divadla Kalich.


Aktuální zprávy
Elvisův SRDCOVÝ KRÁL poprvé rozezněl sál Divadla Kalich
Rychlé zprávy
26.9.2010 zrušeno představení dětského muzikálu “Bílý dalmatin”
Praha
Protagonisté připravovaného muzikálu “Robin Hood” vyzkoušeli lukostřelbu
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!