Aktuální zprávy

Záznam komorního muzikálu THRILL ME on-line. Pouze jednou


Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě odvysílá v rámci svého programu “Divadlo pod rouškou” záznam komorního muzikálu THRILL ME (VZRUŠ MĚ!).

Autorem muzikálu pro dva herce je Stephen Dolginoff, o překlad se postarala Hana Nováková a režíroval Juraj Čiernik. V  rolích mladíků se v Ostravě střídají dvě dvojice herců, Tomáš Krpec a Adam Živnůstka, Lukáš Adam a Richard Pekárek. Druzí jmenovaní vystupují i na vysílaném záznamu. Lukáš Adam i Richard Pekárek jsou za svůj výkon nominováni na moravskoslezskou Cenu Jantar.

Premiéra muzikálu Thrill Me (Vzruš mě!) se uskutečnila 12. května 2019 v Divadle „12“ (komorní scéna NDM v Ostravě).

THRILL ME NDM Richard Pekárek Lukáš Adam Národní divadlo moravskoslezské Ostrava

Lukáš Adam a Richard Pekárek

STREAM

21. května 2020 | 18:30 hod.

https://youtu.be/oK5TOUYeW_Y

Záznam bude ke zhlédnutí pouze jednou, nelze si jej tedy prohlédnout zpětně

Vězněný muž po letech opět vypovídá o svém dávném zločinu. Jakou roli v něm vlastně sehrál a jakou sehrál jeho komplic? Kdy se touha stává posedlostí a kam až je člověk schopen zajít? Příběh o vášni, touze a překračování hranic pro dva mladé herce. Komorní muzikál je založen na skutečné události z Chicaga roku 1924, kdy dva studenti práv z bohatých rodin zabili čtrnáctiletého chlapce. Mladíkům bylo v té době 18 a 19 let a jejich motivací byl pocit vzrušení z takového činu a snaha o dokonalý zločin. Poprvé byl muzikál uveden v New Yorku v roce 2003, úspěšné off-broadwayské nastudování následovalo v roce 2005 a od té doby byl inscenován v řadě zemí po celém světě.

Foto: NDM.CZ / MARTIN POPELÁŘ

Recenze a reportáže
Jesus Christ Superstar dobyl další české město
Aktuální zprávy
Úspěšný muzikál BÍTLS má dnes derniéru (+ fotogalerie)
Aktuální zprávy
KAPKA MEDU PRO VERUNKU se rozloučí slavnostní derniérou na Konopišti (+SOUTĚŽ)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!