Aktuální zprávy

THE GREATEST SHOW představuje kompletní obsazení a přidává další termín koncertu!


Produkční tým The Greatest Show dnes s potěšením oznámil, že veškerá výběrová řízení pro obsazení koncertů byla úspěšně ukončena, a představil kompletní sestavu sólistů i sboristů. Zároveň bylo potvrzeno, že pro velký zájem o vstupenky na koncerty bude přidáno další představení. Bude se konat 22. května 2019 od 20:00 opět v Divadle Hybernia.

The Greatest Show je teatrální koncert oslavující život a počiny jednoho z nejúspěšnějších marketerů, bavičů a showmanů P. T. Barnuma. Je poskládaný z písní oscarového autorského dua Benj Pasek & Justin Paul, které byly použity ve filmu Největší showman, v podání významných osobností české hudební scény. Těšit se můžete např. na písně A Million DreamsThis Is Me či úvodní hit The Greatest Show.

V hlavní roli P. T. Barnuma se představí Jan Kříž, jeho ženu ztvární Petra Vraspírová a písně nejbližšího obchodního partnera Baileyho zazpívá Martin Růža. Mezi dalšími sólisty v rolích umělců z Barnumova cirkusu uvidíte operní zpěvačku Michaelu Gemrotovou, Andreu Holou a Evu Burešovou. Ve dvou dětských rolích se představí dva mladí nadaní umělci Filip Antonio a Emily Ann Janečková.

THE GREATEST SHOW
TÝM A OBSAZENÍ

SÓLISTÉ

Jan Kříž
Michaela Gemrotová
Petra Vraspírová
Andrea Holá
Martin Růža
Filip Antonio
Emily Ann Janečková
Eva Burešová

SBORISTÉ

Štěpán Klouček
Martina Placro
Martin Šemík
Tomáš Hunžda
Jana Puterová

TANEČNÍCI

Barbora Onderková, Miroslav Kosík, Tomáš Smička, Václav Šmíd, Jakub Sedláček, Johana Hájková, Mirka Pikolová, Karel Jinda, Linda Fernandesz, Michaela Macháčková, Štěpánka Pencová, Michal Tůma, Don Migelito

AUTORSKÝ TÝM

Kreativní produkce a režie: Peter Zuska
Asistent režie a produkce: Hana Hošková
Scénografie koncertu: Pavel Svoboda
Hudební nastudování: Aleš Háva
Pěvecké nastudování: Iva Marešová
Choreografie: Ivana Hannichová

SPECIÁLNÍ HOSTÉ

Lovesong Orchestra
Tokhi & The Groove Army

Představitel hlavní role, zpěvák Jan Kříž, ke svému účinkování dodal: „Na tuto show se opravdu těším. Je to tak trochu jiný koncert, který v Čechách zatím nemá obdoby. Zazpívat si roli Phinease Barnuma je navíc něco jako pocta. Je to přece zakladatel cirkusu a my herci a zpěváci jsme v našich srdcích všichni vlastně původně cirkusáci.“

Texty písní budou zachovány v původním anglickém znění. Celé obsazení bude složeno z více než 40 účinkujících na scéně. Producenty The Greatest Show jsou Peter Zuska a Marek Jakeš, scénář napsal Peter Zuska spolu s Hankou Hoškovou, choreografie se ujala Ivana Hannichová. Speciálními hosty, kteří se v show objeví a rozehřejí diváky, budou originální bubenické seskupení Tokhi & The Groove Army a temperamentní dechovka Lovesong Orchestra s kapelníkem Tomášem Průšou.

Peter Zuska, producent a režisér projektu The Greatest Show, řekl: „The Greatest Show je od začátku pro všechny takový srdcový projekt. Poté, co nápad podpořili sami autoři Pasek & Paul, jsme začali dávat dohromady ten správný tým. Teď ho máme a jsme na něj opravdu hrdí! Pro nápad se nadchli skuteční profesionálové v oboru a skvělí i oblíbení umělci. Atmosféra na konkurzech i na prvních proběhlých zkouškách byla úžasná a věříme, že po dalším měsíci tvrdé práce dokážeme touto skvělou energií nabít také naše diváky.“

Vstupenky na oba koncerty, které se uskuteční 1. května 2019 od 17:00 a od 20:00, jsou zatím stále v prodeji v síti Ticketmaster.

Pro velký zájem o vstupenky se pořadatelé The Greatest Show rozhodli přidat další koncert, který v Divadle Hybernia proběhne 22. května od 20:00 a vstupenky na něj jsou již také v prodeji.

Pro více informací o koncertu The Greatest Show navštivte www.tgs-live.com

NÁVRHY KOSTÝMŮ

FOTOGALERIE

Petra Vraspírová

Petra Vraspírová

Michaela Gemrotová

Michaela Gemrotová

Emily Ann Janečková

Emily Ann Janečková

Filip Antonio

Filip Antonio

Andrea Holá

Andrea Holá

Iva Marešová

Iva Marešová

Petra Vraspírová a tanečník Tomáš Smička

Petra Vraspírová a tanečník Tomáš Smička

Autorem fotografií je Radek Janda.

Recenze a reportáže
RECENZE: Muzikál TARZAN, tak trochu za očekáváním
Aktuální zprávy
Premiéra Jesus Christ Superstar ve Slováckém divadle po 50 letech od prvního uvedení
Praha
Lucie Bílá si otevřela vlastní divadlo. Vrátí se i muzikály