Praha

Nový rodinný muzikál BETLÉM HLEDÁ SUPERSTAR v Divadle Na Fidlovačce


Divadle Na Fidlovačce bude mít 28. listopadu 2021 premiéru nový rodinný skorovánoční muzikál Betlém hledá Superstar autorů Petra Veselého a Petra Ožany.

Marie a Josef jsou na cestě do Betléma. Doprovází je osel. Tento obrázek známe všichni. Ale co když s nimi šel i lev a jednorožec? A ti všichni soutěží, kdo se pak stane “Superstar” a vyhraje “boží” soutěž.

Kdo bude Superstar? Co se opravdu stalo na cestě do Betléma? Které zvíře si zaslouží nést ještě nenarozeného Ježíška? Co když to celé bylo jinak? Co když se pravda prostě zapomíná?

Betlém hledá Superstar, Divadlo Na Fidlovačce, Martin Überall, Přemysl Pálek, Tereza Martinková

Martin Überall, Přemysl Pálek, Tereza Martinková

Tvůrci s humorem, nadhledem a velkou dávkou nadsázky zpracovávají všem dobře známý příběh o cestě do Betléma. Diváci uslyší sedm nových původních muzikálových písní, jejichž autorem je skladatel Petr Ožana. Choreografie má na starost Rostislav Šrom. Kostýmy jsou z dílny Jany Chamlarové. Režii se ujal Petr Veselý.

Betlém hledá Superstar, Divadlo Na Fidlovačce

Betlém hledá Superstar, Divadlo Na Fidlovačce

Jako Josef a Marie se představí Ondřej Novák a Vanda Chaloupková. Andělem bude Ludmila Molínová. Osla, Lva a Jednorožce hrají Martin Überall, Přemysl Pálek a Tereza Martinková. Trio Angelgirls, které vás bude celým příběhem provádět, představují Martina Šťastná, Eliška Nezvalová a Radka Krninská.

Betlém hledá Superstar, Divadlo Na Fidlovačce, Přemysl Pálek

Přemysl Pálek

OBSAZENÍ
BETLÉM HLEDÁ SUPERSTAR

Lev – Přemysl Pálek
Jednorožec – Tereza Martinková
Osel – Martin Überall
Marie – Vanda Chaloupková
Josef – Ondřej Novák
Anděl – Ludmila Molínová
Angelgirl Marthy – Martina Šťastná
Angelgirl Radoo – Radka Krninská
Angelgirl Ellie – Eliška Nezvalová

AUTORSKÝ A TVŮRČÍ TÝM

Režie: Petr Veselý
Choreografie: Rostislav Šrom
Scéna: Jitka Fleislebr
Kostýmy: Jana Chamlarová
Hudba: Petr Ožana
Hud. nastudování: Petr Ožana
Hud. aranžmá: Tanita Yanková
Nahrávka: Tanita Yanková


Aktuální zprávy
Muzikál “Kapka medu pro Verunku” odhalil část obsazení a spustil předprodej
Aktuální zprávy
Muzikál REBELOVÉ v Hudebním divadle Karlín představil obsazení
Praha
Zkoušky nového muzikálu “Ať žije rokenrol!” se naplno rozjely
  • Marek Diviš

    Měl jsem možnost tohle představení vidět a bylo to super a jsem za to rád. Je to ideální na zlepšení vánoční nálady. Je to jednoduché, žádné velké přemýšlení, ale rozhodně se u toho pobavíte. Je to moc hezky odzpívané i zahrané. Nebudu hodnotit jednotlivé výkony o to v tomhle představení zase tolik nejde, ale můžu to shrnout tím, že všichni jsou skvělí. Za mě všem doporučuji, alespoň se na chvíli zastavit v tomhle začínajícím předvánočním blázinci. A jedno doporučení pro rodiče s dětmi, určitě je na toto představení vezměte, můžu Vám zaručit, že se určitě zamilují do skvělého Oslíka, je roztomilý, zábavný, trochu nemehlo, ale na druhou stranu chytrý a umí dojmout. Za mě už se těším až to uvidím i s dětmi.