Aktuální zprávy

Muzikál TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU končí. Producenti přiznali finanční problémy!


Muzikál Tři oříšky pro Popelku na motivy kultovního filmu Václava Vorlíčka končí. V krátkém prohlášení to oznámili producenti společnosti NOGUP agency. Přestože byla podzimní představení vesměs do posledního místa vyprodaná, přiznali, že projekt nezvládli ufinancovat.

Producentská společnost NOGUP agency, která stojí za filmy Lída Baarová, Hranaři, Czech Made Man, Bony a klid 2 či Sněženky a Machři po 25 letech nebo muzikálech Mamma Mia!, Rocky i Ať žijí duchové o nutnosti ukončení svého posledního projektu informovala v krátkém prohlášení, které její představitelé zaslali všem hercům a realizačnímu štábu muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

“Vážení přátele, bohužel vám musím oznámit, že nejsme schopní dál provozovat muzikál Tři oříšky pro Popelku. Proto jsme nucení zrušit únorová a březnová představení. Nebyli jsme schopní nadále projekt ufinancovat, ačkoliv jsme proto dělali vše, co bylo v naších silách a to na úkor našich osobních peněz a i zdraví,” píše se v prohlášení.

“Byl to krásný projekt, ke kterému bychom se jednou rádi vrátili, teď to ale bohužel není možné. Nemůžeme nikoho z vás nadále vystavovat pozdnímu vyplacení honorářů za vámi bezchybně odvedenou práci. V současné době se musíme dát zdravotně dohromady, přijmout svou producentskou prohru a hlavně zlikvidovat vaše pohledávky. Je nám líto, že jsme vám způsobili problémy, ale uděláme všechno proto, aby byla co možná nejrychleji zjednána náprava,” slibují v prohlášení.

Ke svým dluhům vůči hercům a realizačnímu týmu projektu se budou stavět čelem. “Všem se vám hluboce omlouváme,” ukončili producenti prohlášení.

Muzikál Tři oříšky pro Popelku měl premiéru 12. října 2018 a poslední představení se odehrálo 31.12. 2018.

 


Aktuální zprávy
Muzikál REBELOVÉ v Hudebním divadle Karlín představil obsazení
Aktuální zprávy
WE WILL ROCK YOU – světová muzikálová senzace s hity QUEEN poprvé v češtině
Aktuální zprávy
TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU mají týden do premiéry (+soutěž a video)
  • Klér

    Nemilé překvapení, je to velká škoda


  • Loukota Bohumil Kamnářská 2a Blansko 678 01.

    Dobrý den, vstupenky jsme si koupili jako vánoční dárek. Kde si můžeme vyzvednout peníze za jejich vrácení.


  • Veronika Hadincová

    Dobrý den, uběhlo třičtvtě roku. A peníze za zrušená představení muzikálu Tři oříšky nikde. Kdy prosím hodláte uhradit všechny pohledávky????!!!! Případně čekáme na jinou kompenzační variantu!