Aktuální zprávy

Muzikál FANTOM OPERY on-line a zdarma


YouTube kanál “The Shows Must Go On” odvysílá záznam představení legendárního muzikálu Fantom opery z londýnské Royal Albert Hall.

Muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí v pátek 17. dubna 2020 od 20:00 hod., a to po omezenou dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace.

SLEDOVAT MŮŽETE ZDE

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál

V roce 2011 uspořádali Andrew Lloyd Webber a producent Cameron Mackintosh speciální představení muzikálu Fantom opery v londýnské Royal Albert Hall k oslavě 25. výročí jeho premiéry. V hlavních rolích se představí Ramin Karimloo jako Fantom a Sierra Boggess jako Christine spolu s dalšími téměř 200 interprety v obsazení a orchestru. V závěru se pak na jevišti postupně sejdou všichni tvůrci a hlavní představitelé z prvního uvedení v roce 1986.

Teaser

The Shows Must Go On – je nový YouTube kanál, na kterém se rozhodl Andrew Lloyd Webber zpřístupnit své muzikály a to zcela zdarma. Již bylo možné zhlédnout záznamy muzikálů Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť a Jesus Christ Superstar (informovali jsme ZDE). Kromě pravidelných pátečních večerů jsou do kanálu pravidelně nahrávány klipy ze slavných představení, záběry ze zákulisí atd.


Aktuální zprávy
Ceny Thálie 2016 – Výsledky kategorie Opereta-muzikál
Aktuální zprávy
Muzikál SHREK zahájil zkoušky a doplnil obsazení (+ video)
Aktuální zprávy
Divadlo Kalich představilo kompletní obsazení muzikálu KRYSAŘ
  • Svaťa

    Úžasné představení, velkolepá podívaná. Jsem ráda, že jsem viděla upoutávku a nepřišla o tak úžasný zážitek. Nádhera. Nejde popsat slovy.