Aktuální zprávy

Hudební divadlo Karlín bude vysílat živě


VRACÍME SE DO DIVADLA! JSME S VÁMI – BUĎTE S NÁMI! – zní podtitul on-line přenosů, které připravuje Hudební divadlo Karlín.

Již tento pátek (27. 3.) bude od 20:00 hod. odvysílán živě první díl série přímo z jeviště Hudebního divadla Karlín, který obstarají Václav Noid Bárta s Ivou Pazderkovou, v sobotu pak na ně naváže Ondřej Gregor Brzobohatý. Streamy budou poté pokračovat pravidelně každý pátek a sobotu ve 20:00.

„Každý díl bude jiný, živelný. Bude obsahovat muziku, zpívání, povídání, hosty…,” sděluje krátce k on-line přenosům tiskový mluvčí Hudebního divadla Karlín Tomáš Matějovský.

Živé vysílání naleznete ZDE

Hudební divadlo Karlín ŽIVĚ je charitativním projektem, který má pomoci především seniorům a těm, co se o ně starají, ale také všem ostatním pracovníkům v první linii.

Projekt spojuje umělce a podnikatele. Jeho základní myšlenka je prostá: Když nemohou lidé do divadla, může divadlo za lidmi domů prostřednictvím moderních technologií. A nejenže takový projekt může přinést v současných složitých dnech trochu pozitivní nálady a energie, může i pomoci!

Výtěžek z projektu, který tvoří dobrovolné příspěvky za sledování streamu, bude primárně použit na nákup zdravotnických potřeb a materiálu pro seniory v léčebnách dlouhodobě nemocných, v seniorských domovech a v domovech s pečovatelskou službou. Rozdělování pomoci bude v jednotlivých krajích koordinováno s radními pro sociální péči.

Hudební divadlo Karlín ŽIVĚ


Aktuální zprávy
Muzikálové léto Hudebního divadla Karlín se 100% zárukou vrácení peněz
Aktuální zprávy
KRÁLOVNA KAPESKA přechází do Hudebního divadla Karlín
Aktuální zprávy
Herci a zpěváci z celé republiky spojili své hlasy v písničce Čas měř jen láskou (video z karantény)
  • Michal

    Nápad je to úžasný, ale bohužel tím že je všude snížená rychlost internetu a přetížená síť. Nešlo se ani na stránky připojit. Když už se to povedlo, bylo to nekoukatelne. Škoda