Aktuální zprávy

Výsledky konkurzu do muzikálu Janka Ledeckého “Vánoční zázrak”


Přinášíme vám výsledky konkurzu na obsazení hlavních a středně pěveckých rolí do nového muzikálu Janka Ledeckého “Vánoční zázrak aneb sliby se maj plnit o Vánocích”, který bude mít premiéru 30. listopadu 2011 v Divadle Broadway (informace o muzikálu naleznete v našem starším článku z tiskové konference).Video sestřih z konkurzu: Zpěv i tanec

Podívejte se na exkluzivní průřez konkurzem (v první části můžete sledovat zpěv a ve druhé tanec). Ve videu můžete vidět například Michaelu Zemánkovou, Tomáš Savku, Alžbeta Bartošovou, Vandu Konečnou, Lukáše Randáka, Lucii Černíkovou, Kamilu Nývltovou, Martina Poštu a další.

Pro Musical.cz natočil a sestříhal Radek Janda

V druhém kole budou o role bojovat:

Pavel Nečas, Petr Novotný, Josef Vychtera, Petr Ryšavý, Tomáš Vaněk, Karel Heřmánek, Oldřich Smysl, Daniel Barták, David Gránský, Martin Pošta, Petr Sattler, Juraj Bernáth, Alžbeta Bartošová, Lucie Černíková, Kamila Nývltová, Michaela Zemánková, Vanda Károlyi-Konečná, Olga Lonouvá, Luďka Kuralová, Jolana Smyčková, Radka Weidner-Špáňová, Ivana Korolová, Kateřina Nováková, Bára Chybová, Karolína Majerníková, Edita Čechová, Lada Jelínková, Petra Peterová, Kristýna Daňhelová, Nina Nováková, Kateřina Herčíková, Petra Kratochvílová, Markéta Bednářová, Markéta Procházková a Kateřina Steinerová

Ano, možná toho vybereme, jakoby říkal Janek Ledecký Radku Balašovi (foto: Martin J. Polák)



Recenze a reportáže
“Křížem krážem muzikálem” zvedlo nadšené diváky ze sedaček (+ video)
Aktuální zprávy
Jubilejní 10. ročník ČESKO ZPÍVÁ za účasti mnoha známých tváří zná své vítěze
Fotoreportáže a galerie
Muzikál ALENKA V KRAJI ZÁZRAKŮ představil krásné kostýmy (+ velká fotogalerie)
  • Michal

    Škoda že tam nebude Zdenka Trvalcová:( Nevíte někdo kdy bude druhé kolo?


  • Janice

    Mozna bude deset dernier jako Dracula. Uz to tam nekdo zastavte pls.


  • Pavel Košatka

    Dle sdělení produkce Divadla Broadway se ruší z důvodu zadání představení nového muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak, a to v termínech:

    4.12.2011 od 14 hodin
    8.12.2011 od 18 hodin
    9.12.2011 od 18 hodin

    V místě nákupu vstupenek můžete zvolit náhradní termín nebo Vám bude vráceno vstupné.


  • Briseis

    David Gránský? Toho si pamatuju? To je takovej mladej zoufalec z X-Factoru. :D


  • Pavel Košatka

    Michale, Zdenka Trvalcová na konkurzu vůbec nebyla, byla chyba v tiskové zprávě, později nám to upřesnili.

    A Gránský, nevím podle čeho soudíš, že je zoufalec. Podle toho že byl v X-Factoru?


  • ivča

    Mojí favoritkou je Markéta Procházková, pěvecky i tanečně je na jevišti úžasná.


  • Lukas

    Představení Vánoční zázrak v termínech 4.12., 8.12. a 9.12. se neruší, pouze to jsou odkoupená představení a nebudou se na ně prodávat vstupenky. Klasická “komunikační chyba” ze strany Ticket-Artu, která se už v minulosti stala několikrát.


  • Pavel Košatka

    Lukáši, čili se pro diváky ruší a vrací se jim vstupné. Je tam napsáno z důvodu zadání představení. Věřte mi, že pro lidi to je více pochopitelné. Vy to berte jako komunikační chybu, ale vy tam nesedíte a nevysvětlujete lidem, že si koupili vstupenky, divadlo pak představení prodalo a oni si kvůli tomu musí osobně zase na pobočku a měnit lístky.


  • Lukas

    Možná že vám to tak nepřijde, ale “zrušené představení” je něco naprosto jiného než “zadané představení”. Navíc pokud tam dá Ticket-Art zrušeno, tak naopak ti lidé, kteří dostanou vstupenky na to zadané představení kvůli této “informační chybě” potom volají do divadla nebo do předprodejů jestli se ten den hraje nebo ne, protože viděli na internetu, že je to představení zrušeno a mají na to lístky. A to píšu na základě vlastní zkušenosti, protože se předprodejem vstupenek zabývám už více než 10 let :-)


  • Pavel Košatka

    Mám pocit že Ticket Art má také dlouhou historii…

    Ticket Art prodává vstupenky lidem a stará se o své zákazníky, které informuje a stahuje od nich lístky na jak říkáte vy “zadané představení”. Představení se v systému zablokuje, aby se nemohlo prodávat a tím oficiálně zaniká a označí se jako zrušené. Jiný stav než “v prodeji” a “zrušeno” navenek není možný. Resp. chci říct jednu věc, Ticket Art prodává vstupenky lidem a stará se o to, aby je informoval v případech, že se pro ně představení neuskuteční a co mají dělat se vstupenkou. Ostatní je věc produkce/dané firmy, pokud nedokáže zákazníky informovat o tom, že se jedná o zadané představení a že není v prodeji, tak to skutečně není problém předprodejů.


  • Jarca

    Savka super v ukázce. Bartošová strašné. Ta píseň Milady jí vubec nesedí a je cítit slovenský přízvuk – proč jí to ten David dovolil. Ušmudlaná Kamila nezklamala Kleopatrou. Tanec Pošty je dost hrůza.


  • Briseis

    Pavel – ne, podle toho, co si pamatuju, tak zrovna nebyl excelentní zpěvák. Podával dost nevyrovnané výkony, byl to takový ten sladký hošík, holčičky plakaly, když vylezl na podium… ale to už je dávno. :) třeba se zlepšil, tehdy mi tak nepřipadal :)


  • Vitkovab

    Jarca: “Ušmudlaná” Kamila – trochu nevím, co si pod tímto pojmem mám představit… :-D


  • Katka

    Já mám Kamču Nývltovou náhodou moc ráda, ale nejlepší je stejně Míša Zemánková, doufám, že chytne alespoň nějakou pořádnou roli, protože po naprosto úžasné Morganě by si zasloužila pořadnou postavu :)


  • Margarete

    Briseis: Tak na označení “zoufalec” byli v X-Factoru rozhodně jiní adepti.


  • 111

    Ušmudlaná Kamča ? :-D no Jarca mediálně raději není ani známá což ? :-D Možná by raději nešla ani do dabingu :-D