Aktuální zprávy

“Vánoční zázrak” letos naposledy v Divadle Broadway


Ve čtvrtek 19. prosince 2013 zahájí muzikál “Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích” svou třetí a zároveň poslední sezónu v Divadle Broadway. Vánoční titul s písněmi Janka Ledeckého s libretem Jana Potměšila a v režii Radka Balaše se představí na sedmi exkluzivních reprízách, svou oficiální derniéru odehraje na Silvestra. V hlavních rolích se můžete těšit na Lubu Skořepovou, která ve svých devadesáti letech odehraje s neuvěřitelnou vitalitou všech sedm představení, což je velký, nejen vánoční zázrak. Dále pak na Elin Špidlovou, Martina Trnavského, Filipa Antonia, Marka Vašuta, Petra Kostku, Petra Štěpánka, Martina Dejdara, Lucii Černíkovou a spoustu dalších herců. Vstupenky v prodeji v síti TICKET ART.

Luba Skořepová jako babička ve Vánočním zázraku

Luba Skořepová jako babička ve Vánočním zázraku


Aktuální zprávy
Rocková show Hedwig a její Angry Inch míří do Prahy, hlavní roli ztvární Roman Tomeš
Aktuální zprávy
Úspěšný muzikál BÍTLS má dnes derniéru (+ fotogalerie)
Praha
Netradiční fotbalové utkání těsně vyhrál tým muzikálu “Robin Hood”
  • Bidnik

    Uz to zabalili jo?


  • vašek

    Škoda, zrovna tohle představení by se mělo vracet každé Vánoce… :(


  • Martin K.

    Asi nikdy nepochopím kroky divadla Broadway.
    Třetí sezónu a celkem počtvrté jsem dnes navštívil Vánoční zázrak a zopakuji to, co jsem psal už minulá léta: není to žádné veledílo, ale je to velmi milé představení, kde se člověk na chvilku zastaví od předvánočního shonu a příjemně se naladí na Vánoce.
    Celé zaplněné divadlo dnes aplaudovalo ve stoje a já se tedy ptám: Proč naposledy v tomto roce? Je problém ten, že by lidé nechtěli chodit? No, možná 729 Kč při normálním představení je pro mnoho z nich velká suma, ale nedá se to tedy vyřešit levnějším vstupným? Program za 100 Kč? Proč ne za polovinu?
    Skláním se nad výkonem paní Skořepové! Vitalita, vtip a to vše v jejích 90-ti letech. Bravo! Elin Špidlovou jsem viděl poprvé; pěvecky je o level výše, než Linda Rybová, ale Linda byla zase o level výše než Elin a Linda do celého představení dávala svoji něžnost a její roli jsem ji věřil, Elin ne. Martin Trnavský opět výborný a i on dává představení svoji jiskru. Poprvé jsem viděl Martina Dejdara a z toho celé divadlo vysloveně řvalo, jak bavil. Trochu jiný, než Aleš Háma a zde si nedovolím srovnání – oba dávají roli po svém a oba jsou výborní. V roli Radana byl Oldřich Smysl, který byl na tuto roli málo drsný. Později jsem se na obsazení webu dočetl, že by vůbec v této roli neměl být, tak asi pánové Vašut a Langmajer nemohli a co si pamatuji z loňských let, oba dali do role hodně zlou povahu (Marek Vašut asi nejvíc). :-) Poprvé jsem také v roli dědečka viděl Petra Štěpánka; o fous více se mě líbil asi více Petr Kostka, ale pan Štěpánek je velmi šarmantní a profesionál každým coulem. Více se mě také v roli Moniky líbila Alžběta Bartošová oproti Michaele Zemánkové.
    Janek Ledecký má velký potenciál a mrzí mě, že nedostává takový prostor. Myslím, že jak Vánoční zázrak, tak Hamlet patří k úspěšným dílům, které v Broadwayi představil a tak by si dle mého zasloužily více péče.