Aktuální zprávy

Václav Noid Bárta pokřtil singl a oznámil start svého turné (+ soutěž o CD)


Dosud Václav Noid Bárta vystupoval pouze se svojí kapelou NOID, se kterou vydal i poslední CD Rány, nyní vydává svoje první sólové album a v prosinci vyráží na turné.

K projektu si přizval Český národní symfonický orchestr pod vedením dirigenta Kryštofa Marka a další hosty, jako např. Gabrielu Demeterovou, houslovou virtuózku, která s ním nahrála skladu Tango pro Roxane, skladbu z filmového muzikálu Moulin Rouge, nebo Emmu Smetana. Ta se spolu s Mariánem Vojtkem, Kamilou Nývltovou a Ondřejem Rumlem stala kmotrou Vaškova CD singlu, který je lákadlem nejen na samotné album, ale také na koncertní turné. To odstartuje 10. prosince v Praze, a bude pokračovat do Pardubic (11.12), Brna (13. 12) a Ostavy (14.12.) Kromě Gabriely Demeterové a Emmy Smetana s Vaškem vystoupí také Ondřej Brzobohatý a v Ostravě Ondřej Ruml. Vstupenky jsou již v předprodeji v síti Ticket Art. CD singl můžete zakoupit na stáncích PNS a také v pobočkách Ticket Art.

Václav Noid Bárta se svým singlem

Marian Vojtko, Kamila Nývltova, Václav Noid Barta, Emma Smetana, Ondřej Ruml

CD bylo pokřtěno vodkou

“Těšte se na velkou show, něco ve stylu koncertů Robbieho Williamse.” slibuje Vašek Noid Bárta. “Bude hrát samozřejmě orchestr a do toho bude zakomponovaná i moje kapela. Choreografii má na starosti Pavel Strouhal, takže taneční scéna bude velkolepá!”

Na turné, stejně jako na albu, uslyšíte většinou převzaté písně od umělců jako je Anastacia, Metallica a Nickelback, Sting, samozřejmě s českými texty Tomáše Belka. Najdete tu i původní hit od Karla Gotta Trezor ve swingovém rytmu. Zbytek tvoří Noidovy autorské písně.

Kromě příprav na turné Vašek nezahálí ani na muzikálovém poli.

“Právě jsme ukončili čtené zkoušky muzikálu Lucie a chystáme se na aranžerské zkoušky do prostoru. Jsem strašně rád, že si můžu zahrát s herci jako je Pavel Liška, Lukáš Vaculík, Karel Roden a Martin Pisařík.” těší se Noid. “V muzikálu hraju Daniela, je to kluk, který není spokojený se svým životem a hledá něco novýho a to najde.”

Na to, co Daniel najde, si budete muset počkat do 31. října 2013, kdy má muzikál Lucie oficiální premiéru v Hudebním divadle Karlín.

Celý křest singlu byl spojen s prvním golfovým turnajem o trofej Vaška Noida Bárty, kterou nakonec získal jeden z kmotrů Marián Vojtko.

Marian Vojtko s vítěznou trofejí Vaška Noida Bárty

Soutěž o CD

Vaclav Noid Bárta

Obal CD

Máme pro vás pět singlů s Vaškovým vlastnoručním podpisem!

Stačí, když nám na e-mail souteze@musical.cz pošlete správnou odpověď na jednoduchou otázku:
Kdo původně nazpíval duet “Where the Wild Roses Grow,” který na albu uslyšíte v české verzi v podání Vaška Noida Bárty a Emmy Smetana?

Odpovědi zasílejte do 26.7.2013 (včetně) a nezapomeňte uvést svou korespondenční adresu pro případné zaslání výhry. Ze správných odpovědí vylosujeme pět výherců.

Fotogalerie

Kmotra CD Kamila Nývltová

Kmotra CD Emma Smetana

Kmotr CD Ondřej Ruml

Kmotr CD Marian Vojtko

Nemohli chybět DJ Václav Höfler s Tomášem Traplem

O plné žaludky se staral producent Oldřich Lichtenberg

Někteří si se stravou museli vystačit sami, jako např. Emma Smetana

Marian Vojtko, Vaclav Noid Barta a Ondřej Ruml se dobře bavili

Kam asi doletí míček Václava Noida Bárty s tímto nápřahem

Tomáš Trapl pečlivě zaměřuje

Pro Ondřeje Rumla už toto bude snadná záležitost

Když už "U Slepiček", tak se slepičkou

Rozverný Marian Vojtko

Kamila Nývltová dostala dárek k narozeninám

"Všude jsou, všude jsou..."

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!


Aktuální zprávy
PROMS GALA připomene 25. výročí muzikálu Bídníci v Čechách
Aktuální zprávy
Tajemství Daniela Landy se od února 2015 vrací do Divadla Kalich
Aktuální zprávy
RockOpera Praha poskytne k volnému zhlédnutí záznam symfonicko-rockové opery BARDO THÖDOL
  • Radek Janda

    Výherci soutěže jsou: Marie S. (Jistebnice), Jaroslav S. (Liberec), Laura J. (Kralupy n. Vlt.), Libuše N. (Most) a Pavel F. (Praha). GRATULUJEME!