Aktuální zprávy

“Tři mušketýři” v červnu definitivně končí!


Divadlo Hybernia na svých webových stránkách uvedlo, že muzikál Michala Davida “Tři mušketýři” bude mít 18. června 2011 svou oficiální derniéru. Na delší čas se s nimi tedy na pražských jevištích nesetkáme. Muzikál má před sebou posledních 9 repríz, které začínají od 3. června a končí právě již zmiňovanou derniérou. “Tři mušketýři” nejsou jediným muzikálem, v květnu má derniéru také muzikál “Dracula“. Vstupenky na poslední představení “Mušketýrů” můžete koupit v síti Ticket Art.

Dušan Kollár, Markéta Procházková a Linda Finková v muzikálu "Tři mušketýři" (foto Martin J. Polák)


Aktuální zprávy
Muzikál KAT MYDLÁŘ se vrací. Podívejte se na obsazení
Praha
“Kudykam” odhalil své verše na veletrhu Svět knihy
Praha
Sibyla – Královna ze Sáby se představila ve víru zkušebního procesu
  • Radek Janda

    Během posledních červnových repríz již nevystoupí v roli hraběnky “Mylady de Winter” Monika Absolonová.


  • Lucci

    …postupně, ale jistě s nima skončí i celá Hybernia…


  • Dan

    Radek: Nevíte proč nevystoupí Monika Absolonová?


  • Lucci

    Dan: já to vím… Na jejich stránkách mi odpověděli, že Monika posílala svůj ferman do produkce, jako všichni ostatní a odepsali jí, že už tam hrát nebude. Přesný důvod nevím, jen to, že je to Moniky líto a že to není její vina :((


  • Dan

    Já se omlouvám za tento výraz ale ať už jdou do hajzlu .. Jejich chování mě víc než už zaráží. Chtěj prorazit s posledními 9 představeními a dají do Mylady vysokou Fišarovou,která tony neuzpívá a neumí to zahrát a Schneiderovou,která to jakžtakž dá,ale není to taky nic moc. To je síla .. Myslím,že Divadlo Hybernia a Brodway je už pod úroveň .. já na Moniku půjdu s chutí do HDK které je na úrovni :)


  • washek

    Dan: Dovolím si nesouhlasit. Monika je sice jako Mylady dokonalá, ale Sylva ji velmi statně sekunduje a její projev se mi strašně líbil. Jde samozřejmě pouze o můj subjektivní názor, stejně jako u tebe/vás. Myslím, ale že ta 3 představení mohli nechat Moniku dohrát…


  • Romča

    Ano, já si myslím, že jsou velmi dobré jsou všechny 3 – jsou to zdatné alternace. I když s tím uzpíváním to není mezi námi jen o Rádě, i Monika už nezní v některých pasážích tak suverénně jako dřív – je to prostě sakra těžká záležitost, jako skoro vše, co Michal napsal, tak těžká, že by si na tom zuby daleko víc vylámala třeba i zbožšťovaná Lucie Bílá… Každopádně souhlas s tím, že to Monča měla mít možnost dohrát – vždyť je ZASLOUŽENĚ synonymem této role a dala jí za ta léta tolik jako nikdo další!


  • Aja

    Souhlasím s tím, že je víc než sprosté, že Moniku už neobsadí. Ta role jí naprosto sedí a nejde jen o to, že výšky dobře uzpívá, ale ona ji prostě prožívá. Je to skvělý herecký zážitek. Sylvu jsem v té roli neviděla, ale Radku, jak ji mám ráda v Edith nebo je skvělá v Katovi, tak v Mušketýrech mi na Mylady nesedí. Její zpěv je někdy na hraně a navíc v té roli prostě neumí být takovou potvorou jako Monika. Jí seděla skvěle role královny, nevím, koho napadlo ji takhle hloupě přeobsadit. Myslím, že by produkce divadla měla víc dát na přání diváků, pokud chce mít úspěšná představení, a ne na nějaké experimenty. Jenže tady určitě hrály roli i osobní vztahy a divák s tím nic neudělá, jen si může zanadávat a poslat odpovědné osoby tam, kam píše Dan…


  • Petra

    Nabízím lístek doprostřed 1. řady na derniéru Třech mušketýrů 18.6. od 18:00 a přístavek u 4. řady na 4.6. od 18:00 Zájemci pište na mail andilek.modroocko@centrum.cz Díky.


  • LUBOŠ

    Pravda Radka F je skvělá ale Myledy ne ani kleopatra dobře zazpivana jeto Kralovna Anna ona Fluvie COnta z Angeliky Loreian z Draculy a hlavně Edith piaf.
    Jado Dorotku sem ji neviděl nani mám smulu .Ma nej zpěvačka.
    Monika je kralovna českych muzikálů.


  • Zdeněk

    No nevím jestli Monika je královnou českých muzikálů. JEn si všichni vzpomente na Terezu Duchkovou to je pro mě královna muzikálů je jí škoda docela by mě zajímalo co sní je. A určitě se najde i spousta dalších co sou lepší než Monika. I třeba taková MArtina Placrová je mnohem lepší a o Zuzce Norisový ani nemluvím.


  • LUBOŠ

    Taky vim kdo byla Tereza Duchková škoda že se stáhla.


  • Jiří K.

    LUBOŠ: Lásce neporučíš… :)


  • Romča

    Martina Placrová? To byl docela dobrej fór:) Ale proti gustu… Já bych mohl zmínit především Míšu Noskovou, ZUZU Ďurdinovou, Sylvu Schneiderovou, Lucku Černíkovou, Genny Ciatti, ale i Péťu Doležalovou, Markétu Procházkovou, Luďku Kuralovou, Alžbetu Bartošovou, Evu Burešovou, Lucku Molnárovou, Zdeničku Trvalcovou, Vlaďku Skalovou a další a další, tam všude je potenciál ohromný, v řadě jednotlivých rolí s Monikou minimálně srovnatelný, to určitě, Monča už má období, kdy byla nedostižná, bohužel za sebou, nicméně ke špičce pořád patří a ještě dlouho patřit bude! A je dobře, že jí roste konkurence, aspoň ten trh bude zajímavější:)
    Tereza Duchková jistě také uměla moc moc, jen se mi nelíbila její barva hlasu. Pokud vím, je pořád ve Švédsku.


  • Romča

    Omlouvám se za tu Martinu Placrovou – má opravdu hezký hlas. Spletl jsem si ji původně s Terezou Sloukovou…