Aktuální zprávy

TIP NA VÍKEND: Kapka medu pro Verunku


Pouhých dvacet jedna dnů a “Kapka medu pro Verunku” by oslavila své páté, jubilejní narozeniny. Premiéra 15. září 2012 – Derniéra 25. srpna 2017. Nic není napořád, a tak se “KaPesKa”, nejúspěšnější muzikál z dílny Pixa-Pro, rozloučí s diváky již tento pátek v Přírodním divadle na Konopišti.

Autory muzikálu jsou Alena a Jan Pixovi, podle původního námětu Dr. Jana Pixy. Hudbu napsali ve vzájemné kooperaci František Pytloun, Petr Kutheil a Tomáš Beran (mj. také autor aranží). O text se postarala Kristýna Pixová, velmi zdařilou scénografii vytvořil Martin Černý a pohádkové barevné kostýmy jsou z dílny Evženie Rážové.

Kapka medu je náš nejoblíbenější muzikál, téměř za 5 let ho vidělo více než 100 000 diváků. Pro Konopiště jsme připravili speciální dekorace, světelné efekty i to nejlepší herecké obsazení. Všichni si s námi mohou užít výjimečný večer, open-air derniéra muzikálu je v Čechách vlastně premiérou,“ říká producentka Lenka Pixová.

VIDEO: oficiální videosestřih z představení

Slavnostní derniéru odehrají David Gránský, Anna Julie Slováčková, Michaela Bábor Nosková, Jiří Štědroň, Jiří Zonyga, Jaromír Holub, Felix Slováček jr., Miroslav Hrabě, Michaela Sejnová, Genny Ciatti, Michaela Zemánková, Gabriela Urbánková, Barbora Rajnišová, Markéta Zehrerová, Petr Macháček, Michal John, Barbora Šampalíková, Patrick Plešinger, Filip Vlastník a další.
(změna obsazení vyhrazena)

“Kapka medu pro Verunku” prošla za roky svého uvádění velký kus cesty a dnes ji můžeme řadit mezi nejlepší rodinné muzikály, které česká scéna nabízí. „Pohlédněte na nebe“ a přijďte se naposledy podívat na příběh, který nadchne diváky všech generací.

VSTUPENKY na derniéru

zakoupíte v síti TICKET ART, v cenách od 390 do 650 Kč.

Fanoušci muzikálu nemusí dlouho smutnit, chystá se totiž již dlouho avizovaný druhý díl. Premiéra volného pokračování s názvem KRÁLOVNA KAPESKA je prozatím plánována na 7. března 2018 v Divadle Hybernia.


Aktuální zprávy
Iva Marešová nově jako Johanka z Arku
Aktuální zprávy
Addamsova rodina se vrací (snad) na podzim
Aktuální zprávy
“Vánoční zázrak” představil nové posily a natočil videoklip
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!