Aktuální zprávy

THE GREATEST SHOW představí slavné písně z oblíbeného filmu “Největší showman”


Koncert „The Greatest Show“ představí slavné písně z oblíbeného filmu „Největší showman“ v podání špiček české hudební a muzikálové scény

Produkční tým The Greatest Show s potěšením oznamuje, že se ve středu 1. května 2019 uskuteční dva exkluzivní koncerty v pražském Divadle Hybernia. Koncerty představí řadu nových prvků, které jsou v české produkci zatím nevídané. Ta největší jména obsazení budou oznámena v následujících týdnech.

The Greatest Show je teatrální koncert oslavující život a počiny jednoho z nejúspěšnějších marketerů, bavičů a showmanů P. T. Barnuma. Kreativním producentem a režisérem je Peter Zuska, který získal souhlas s využitím originálních písní přímo od jejich oscarových autorů, dvojice Benj Pasek & Justin Paul. Po čtyřech měsících příprav se v těchto dnech finalizuje obsazení, které bude postupně oznamováno na sociálních sítích projektu. Mezi již potvrzenými účinkujícími se objeví dvojnásobný držitel ceny Thálie Jan Kříž, muzikálová herečka a zpěvačka Andrea Holá, Petra Vraspírová, známá například z muzikálů Doktor Ox a Vlasy či operní pěvkyně Michaela Gemrotová.

The Greates Show

The Greates Show

Peter Zuska, producent a režisér projektu The Greatest Show, řekl: „Hudba a texty autorů Pasek & Paul jsou jakousi oslavou humanity, a to si klade za cíl i The Greatest Show. Chceme diváky vtáhnout do úžasného světa zakladatele cirkusu Phinease Barnuma a předat jim silné poselství písní, jako je „A Million Dreams“, která vypráví, že i velké sny se mohou vyplnit, když jste vytrvalí. Skladbou „This Is Me“ poukážeme na současné téma, že odlišnost nás všechny spojuje, a úvodním hitem „The Greatest Show“ se pokusíme všechny diváky strhnout a zvednout ze židlí. Když se nám to podaří, splní se velký sen i mně.“

Texty písní budou zachovány v původním anglickém znění. Koncertem provede hlas postavy Barnuma, který českým divákům vysvětlí jejich význam. Celé obsazení bude složeno z více než 40 účinkujících na scéně. Spoluproducentem The Greatest Show je Marek Jakeš, scénář napsal Peter Zuska spolu s Hankou Hoškovou, choreografie se ujala Ivana Hannichová.

Vstupenky na oba koncerty, které se uskuteční v Divadle Hybernia 1. května 2019 od 17:00 a od 20:00, lze zakoupit v síti Ticketmaster za 690 – 990 Kč.


Videoreportáže a záznamy
Ukázky z připravovaného muzikálu DOKTOR OX v Divadle Hybernia (+ videa)
Aktuální zprávy
Premiéra Jesus Christ Superstar ve Slováckém divadle po 50 letech od prvního uvedení
Aktuální zprávy
Muzikál WE WILL ROCK YOU spustil předprodej a zveřejnil obsazení
  • Jana

    No nevim, Jan Kriz je rozhodne nejvetsi jmeno :-)))


  • Janek

    Obávám se, že to bude to jediný … protože kdyby oznámili celé obsazení ihned, tak by se neprodali lístky. Takto lidi koupí lístky a pak zjistí, že tam vlastně není nikdo kdo za cenu lístků stojí :-))