Aktuální zprávy

SIBYLA, KRÁLOVNA ZE SÁBY oslaví jeden rok jubilejní 50. reprízou


Ve čtvrtek 20. dubna oslaví původní česko-slovenský muzikál SIBYLA, KRÁLOVNA ZE SÁBY rok od své premiéry v Divadle Hybernia, a to slavnostní 50. reprízou. Muzikál autora Mira Procházky a režiséra Radka Balaše vidělo na představeních v Praze a v Bratislavě dohromady více než 40 000 diváků.

Po více než desetiletém úsilí se mi splnil životní sen. 17. března 2016 měl premiéru můj muzikál, ke kterému jsem složil hudbu i texty. Hraje se s úspěchem už rok a měsíc a věřím, že ještě minimálně stejně tak dlouho bude,” říká Procházka. Ve výpravném historickém muzikálu se na 36 hercích a tanečnících objeví na 380 kostýmů.

Čtěte také naší recenzi muzikálu Sibyla

Za jeden rok se toho událo opravdu hodně: kromě pražské premiéry, potěšila Sibyla i bratislavské publikum, kde se premiérově představila 15. února. Vyšlo také album s nejkrásnějšími skladbami z muzikálu a otěhotněly tři zpěvačky včetně hlavní představitelky Evy Burešové. Zaskakovat za ni bude zpěvačka Alice Konečná, kterou můžete znát jako Fulvii z muzikálu Kleopatra.

Alice Konečná jako Sibyla

Alice Konečná jako Sibyla

Jubilejní 50. představení muzikálu Sibyla, královna ze Sáby se uskuteční 20. dubna 2017 v Divadle Hybernia. Těšit se můžete na Daniela Hůlku, Ilonu Csákovou, Elišku Ochmanovou, Jiřího Zonygu a další.

Do konce sezóny se pak odehraje dalších 7 repríz, vstupenky jsou v prodeji i na podzimní termíny.

foto produkce muzikálu Sibyla


Praha
Česká verze muzikálu Romeo a Julie má svůj první propagační videoklip
Aktuální zprávy
Limonádového Joe si v Brně zahrají Lukáš Janota a Kristian Pekar
Aktuální zprávy
Muzikál Atlantida v Divadle Kalich odkryl první tváře v obsazení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!