Robin Hood - Cesta ke slávě

Kvarteta šestého finále “Robina Hooda” přinesla zajímavý závěr, nevypadl nikdo!


Dnes od 20 hodin jsme opět na TV Prima sledovali přímý přenos finálového večera castingové show “Robin Hood – Cesta ke slávě“. Osmička zbylých finalistů zazpívala čtyři kvarteta a jednu společnou píseň. Ve velice dramatickém finále se finalisté dozvěděli překvapující zprávu, že v tomto finálovém večeru nevypadává nikdo. Se všemi finalisty se tak setkáme i příští týden. Jak se jim dnes výstupy povedly, se opět dozvíte v našem hodnotícím článku. A opět se těšíme na Vaše hodnocení v komentářích!

Martina Kociánová a Petr Vondráček

První věc, která nás upoutala byl zcela nový účes moderátorky Martiny Kociánové, která opět s kolegou Petrem Vondráčkem zahájila další finálový večer. Hned poté následovalo úvodní číslo všech finalistů “Jsme parta správná” z muzikálu “Pomáda”. Svižnou píseň finalisté opět doprovodili náročnou choreografií Jána Ďurovčíka. Opět poněkud vyčníval pouze David Weingartner, jinak byli finalisté skvěle sladění a na číslo byla radost pohledět. Poté zazpívali finalisté Ondřeji Soukupovi “Hodně štěstí zdraví” k jeho dnešním narozeninám.

Kvartet "blondýn"

V dnešním finálovém večeru (opět po velice dlouhé a brzké reklamní pauze) finalisté zazpívali čtyři kvarteta, rozdělení podle pohlaví. Hodnocení jednotlivých kvartet naleznete opět v rozpisu níže. Zastavil bych se u faktu, že by pro mě jako diváka bylo velice obtížné hlasovat pro jednotlivce na základě výkonu v kvartetu. Nebo autoři počítali s tím, že stejně již každý má svého oblíbence? Porotci ospravedlnili dnešní kvartetové téma večera, že chtějí vidět, jak spolu dokáží finalisté ladit a zda se dokáží neprosazovat na úkor ostatních. Dnešní večer nás však navzdory dobrým číslům příliš nebavil. Roztáhnout čtyři kvartety do dvou hodin s tím, že zbytek vyplňuje klábosení o ničem a reklamní bloky, to nám již připadá přitažené za vlasy.

Po odzpívání soutěžních kvartet se opět rozjelo divácké hlasování, ve kterém se opět hlasy posílaly jednotlivcům. Nejméně hlasů dnes (možná) obdrželi Eliška Ochmanová, Viktor Polášek, Radka Pavlovčinová a Laco Hudec. Pak již bylo vše na porotcích. Tentokrát byla diskuze nejvášnivější a rozhodování nejsložitější. Michal Kocourek měl opět poslední slovo o tom, kdo ze soutěže odejde. Nakonec však Kocourek oznámil překvapující informaci, že se jednalo o “malý vtípek” a dnes nevypadává žádný finalista. Hlasy diváků budou převedeny do příštího týdne.

Zhlédněte ze záznamu šestý finálový večer

Zdroj – archiv TV Prima na Stream.cz

Vyřazovací část finále můžete zhlédnout pod tímto odkazem!

Příští týden budou zpívat jednotliví finalisté sólové písně s velkou company, tzv. highlightová čísla. Máme se tedy snad na co těšit a třeba také budeme mít příště i více co hodnotit.

Robinové – Tragedy (Horečka sobotní noci)

Viktor Polášek

Medailonek poodhalil pracovní vztahy mezi soutěžícími, který odhalil především zapálení Viktora Poláška, kterého by Laco Hudec nejraději někdy vypnul. Nás však více než drby ze zákulisí zajímaly výkony Robinů (kromě dvou výše jmenovaných jsme dále viděli Davida Weingartnera a Jana Kříže), které byly velice vyrovnané. Píseň sedla všem hlasům, zvládli vyzpívat i nejvyšší tóny a celá čtveřice skvěle ladila. “Pro mě tohle bylo zatím to nejlepší, co v této soutěži zaznělo,” okomentoval Ján Ďurovčík kvartet. I výrazy byly skvělé. Nemáme co dodat, na takové čísla bychom se rádi dívali celý večer. “Kdybych mohl, angažoval bych všechny,” dodal na závěr producent Michal Kocourek.

Mariany – Oh My God You Guys (Legally Blonde)

Michaela Doubravová

U většiny diváků neznámou píseň z v Americe populárního muzikálu “Legally Blonde” zazpívala čtveřice Marian – Eliška Ochmanová, Martina Bártová, Radka Pavlovčinová a Michaela Doubravová. Kvartet čtyř “blondýn” nás nezaujal především samotnou písní, která předpokládá herecké i hlasové pitvoření a přehrávání. Vytažením obrovských růžových tang vzniklo dost potrhlé číslo. Na druhou stranu musíme uznat, že to dívkám šlo velice dobře a stejně jako Robinové k sobě ladili. Ale zase jak ukázala premiéra “Je třeba zabít Davida”, potrhlé role s ukřičeným zpěvem  a pitvořivým výrazem zvládne každý. Překvapením byla Martina Bártová, která se do role blondýny skvěle vžila, i když to není její styl, což byl její největší problém v minulých kolech.

Robinové – Everything I Do, I Do It For You

Jan Kříž

Krásný (ale těžký) pomalý kvartet z filmového Robina Hooda nejlépe sedl Viktoru Poláškovi a Lacu Hudcovi. David Weingartner předvedl několik (možná i přespříliš) pěveckých zaváháních a Jan Kříž nám připadal hlasově ne příliš hodící se pro tuto píseň. Celkově opět ladili a i od poroty sklidili chválu. Jejich první číslo bylo více uvolněnější a budilo mnohem lepší dojem. A jak řekl Ondřej Soukup, je to otázkou vkusu, takže teď naše hodnocení již může být jedině hodně subjektivní a v tomto čísle nás nejvíce zaujal Viktor se svým apartním kloboučkem, ale především pak zpěvem.

Mariany – Can You Feel The Love Tonight (Lion King)

Z medailonku, ve kterém Robinové hodnotili Mariany jsme se dozvěděli o skrytém talentu Martiny Bártové, a to že je skvělá v kuchyni a finalistům upekla vynikající dort. Hit Eltona Johna z filmu i muzikálu Lví král zazpívaly Mariany ve večerních róbách. Radka Pavlovčinová opět vyčnívala svým hlubokým hlasem, který se dosud jeví jako její největší handicap pro tuto soutěž. Michaela Doubravová tentokrát nemohla zpěv příliš zachraňovat herectvím, ve kterém z Marian nejvíce vyniká, proto nás její výkon tentokrát příliš nezaujal. Vynikající byly Eliška Ochmanová a Martina Bártová. Porotcům se jejich výkon opět líbil (až na jeden falešný moment, který nám ale konkrétně nepřiblížili) a my opět dodáváme, že skvěle společně ladily.

Radka Pavlovčinová

David Weingartner

Eliška Ochmanová

Laco Hudec

Martina Bártová

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, ozvěte se nám na email redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!


Robin Hood - Cesta ke slávě
Televize Prima a Divadlo Kalich představili show “Robin Hood – Cesta ke slávě”
Robin Hood - Cesta ke slávě
Castingová show “Robin Hood – Cesta ke slávě” v neděli odstartovala na TV Prima
Robin Hood - Cesta ke slávě
“Robin Hood – Cesta ke slávě” – Tohle jsou finalisté! (+ třetí díl ke zhlédnutí)
  • Ancaaa

    Kvarteta jsou dozpívána!:)


  • milanzitka

    Výborný nápad, jak z diváků vytáhnout co nejvíc peněz…


  • Briseis

    Překvapivě trapné. Těšila jsem se, že konečně vylítne Laco, ale budu muset poslouchat jeho mečák ještě další týden. A že se hlasy započítají? hahahaha


  • Trapný

    Si snad dělaj pr… , hodinu kecaj a nakonec nic??


  • Alena

    Ad Briseis: těšily jsme se na totéž :-D.
    Tenhle fórek s vyřazováním byl ale očekávatelný, jelikož už někde (tuším, že minimálně v Blesku) vyšel rozpis týdnů, kde to prostě o jeden nevycházelo.
    Mě spíš ale zarazilo něco jiného. V rychlé dívčí písničce mi celou dobu přišlo, že to nepůsobí moc “live”, ale v jednu chvíli se ozvalo něco úplně jiného, než na co Eliška Ochmanová otevřela pusu. Tak jen nevím, jestli to kníknutí šlo od jiné slečny a ona prostě byla ticho s pusou do kořán, popř. jí selhal port, nebo to byl playback, což by si, doufám, ale v soutěžní části Prima nedovolila.


  • thenardier

    připadá mi,že budou obsazeni všichni a tohle je jen divadýlko….


  • Sasie

    A kolik těch kol teda ještě bude? Já totiž měla pocit, že se kdysi mluvilo o tom, že má být nějak sedm finalových kol a tohle bylo šesté, takže jak to tedy vlastně je?


  • Alena

    Podle toho, co psali v tom článku, co jsem zmiňovala (fakt nevím, kde byl, neb mi jen byl poslán odkaz ve stylu “podívej, tady něco nesedí”) mělo být finále 23. května.


  • Briseis

    Podle mě obsadí ty, co vypadnou do compačky.

    doufám, že si fakt tvůrci dělali prdel s tím “Lacovi by ten luk slušel” Panebože, ten kluk se tam snad bude držet do finále.


  • Jiří K.

    Musel jsem se pousmát nad “výrokem” Laca, že nikdy nehrál hl. roli….vždycky jsem myslel, že Rorumbrad (Munkustrap) v Cats je hlavní role ;)


  • Alena

    Nestudovala jsem zrovna do podrobna všechno, co se kdy kde o Robinovi objevilo, takže vlastně pořád nevím jednu věc. Zaznamenali jste někdo, jestli vlastně Prima slíbila, že ve finále si Robina a Marianu vyberou diváci? Aby poslední kolo nevypadalo opět tak, že jako obvykle diváci budou chtít vyřadit Laca, ale pan Kocourek si ho vybere do role, jelikož jemu by to s tím lukem přece tak slušelo…


  • Briseis

    V týhle soutěži se na nějaký diváky kašle. To pseudohlasování – csssk :) Co jsem tak četla, ta ve finále by se dokonce měly objevit další alternace Robina a Mariany a zpívat s finalisty, tak bůhví, kdo bude vlastně rozhodovat.:)


  • kristi

    To taky nechapu, ze Laco se tu tvari jako ze jeste nic moc nehral. Munkustrap je jedna z nejtezsich roli, je to vudce cele smecky Cats. Sice nikdy nebyva obsazen takhle mlady, ale diky tomu, ze to tady obsadili takhle, Laco opravdu hral velkou roli.


  • Jiří K.

    Když tak nad tím přemýšlím, v Cats hrál i Petr Novotný.


  • thenardier

    rozumbrad je hlavní role a laco to má dokonce uvedeno na svých stránkách


  • veny

    Všechna pěvecká čísla se mě líbila, a to jak pěvecky tak i choreografií.
    Tentokrát se mě i vcelku líbil David, myslím, že mu to pěvecky sedlo. Laco má výšky, který už fakt tahají za uši a je mě prostě nesympatický. Honzovi některý pasáže moc nesedly, ale i tak je z pánů nejlepší, Viktor zpívá pěkně, ale pro mě má pořád stejný křečovitý výraz. Elišku jako Marianu nevidím, ikdyž zpívá moc pěkně. Souhlasím s tím, že Martina teď překvapila výrazem, a tím se jak především v písni Oh My God You Guys odvázala. Míša zpívala tradičně dobře a Radce to taky sedlo. Mě se zase ten její hluboký hlas líbí více než ty jiný její uřvaný pěvecký polohy.

    “Ale zase jak ukázala premiéra „Je třeba zabít Davida“, potrhlé role s ukřičeným zpěvem a pitvořivým výrazem zvládne každý. ” … to teda nevím, jestli každý. Podle mě to zase tak lehké není..))) A na druhou stranu nemusí pořád zpívat pomalé, vážné árie. Tohle se mě zase líbilo, že ukázaly jinou tvář.


  • Andrea

    Ad Laco a hlavní role – však on taky Laco zaváhal, když se ho ptali. A zklamal mě, že se k Rozumbradovi nehlásí…

    Jiří K.: ano, Petr hrál Darmošlapa a ke konci i Šimbala (omlouvám se, anglická jména Koček si nepamatuju)


  • jitka

    Dík veny, konečně se někdo taky vyjádřil k výkonům, protože aspoň podle mě, amatéra a tuctového diváka, za vyjádření stály. Pro mě ta první píseň byla doopravdy bomba, zapůsobila mooc, takže už za ni si všichni zaslouží aspoň ještě jedno kolo. Pavle, můžu se zeptat, kdo kromě tebe se skrývá za množným číslem v článku?


  • Jiří K.

    jitka: Všechny články z RH jsou psané v množném čísle.


  • MM

    MMMM

    Autor Odpovědět

    Rozhodně si nemyslím, že by se k Rozumbradovi Laco nehlásil. Spíš jde o to, že v Cats jsou velké a náročné role skoro všechny – a Laco si to v tu chvíli, kdy se ho ptali,(podle mě) kolegiálně uvědomil. Spíš bych tohle vyjádření vzal jako jeho plus, i přesto, že byl (nevím, jestli to ještě platí) nejmladší Rozumbrad ze všech světových uvedení Cats…


  • Pavel

    Jako konec 23.? A 8 lidí? Tak to by mě opravdu zajímal postup vyřazení. Hlavně jsem zvědavej na příští týden, jak chtějí dělat ty highlightová čísla – klobouk dolu kalichovské company :-) 8 velkých čísel – huá :D
    A hlavně: “Dneska bylo to rozhodování opravdu těžké.” :D


  • dr.

    tak nevim co mají stále proti hlubsimu hlasu Radky..fakt nechápu..proste má hlubší hlas no a co??..např. Michaela Doubravová má zase strašně uječenej a zpívá falešně, ale to se zde vuubec v článku nezveřejní!..já vim že hledají soprán ..ale tak jestli ste si vsimli tak v tý 2. písničce vyzpívala Radka ty vyšší tóny hodne dobře !!


  • Pavel

    Jj, já Radce fandím.


  • dr.

    já taktééž!!:)))Radka = Mariana..:)..


  • Andrea

    Pavel: to vychází akorát, příště 9.5. zůstanou 3 a 3 (od minule se vyřazuje v každém kole 1 Robin a 1 Marianna), přespříště 16.5. zůstanou 2 a 2 a 23.5. je tu finále.

    MM: Jo, to mě nenapadlo, to je možný, že to bylo myšleno od Laca kolegiálně, i když nevím, spíš se bál, aby když řekne, že jo, aby ho nevyřadili, když už hlavní roli hrál :-).

    Pavel, dr.: já nemám nic proti hlubokým hlasům, ale jak Radka zpívá mi hodně nesedne. Pěvecky se mi nejvíc líbí Martina a Eliška.


  • MM

    MMMM

    Autor Odpovědět

    Andrea: To zase nenapadlo mě. :-) Ale Laco moc dobře ví, že tvůrci moc dobře ví, co kdy dělal a dělá… :-) Takže bych sázel na kolegiálnost; navíc – jde vůbec určit, která role v Cats je hlavní? Starobyl? Rozumbrad? Grizabela? … ?

    Obecně nemám rád afektované typy, jako je Radka. Někomu jinému se ale zase líbí, takže to je jedno. Z holek bych ale jako vítězku soutěže “Kalich hledá SuperStar” upřednostnil Elišku nebo Martinu, podle toho, jak je ta role napsaná, což nevím. :-)

    Proč pořád každý mluví o tom, že muzikálové herectví je syntézou tří složek, když herectví k němu evidentně vůbec potřeba NENÍ???
    Tahle soutěž přesně to kopíruje vnímání muzikálu v Praze. Škoda…

    Já chci v muzikálu HERCE!!

    nehledě na to, že i v tomhle výběru finalistů jsou, ale nemůžou nám to ukázat.


  • opus

    ne asi..taky souhlasim s tim,že se na herectví vůbec neohlíží..nechápu..furt jen zpěv zpěv a zpěv..a někdy tanec!!:)..coz sem strašně rád za příští kolo, kdy budou muset finalisti zase zpívat a hlavně i TANCOVAT na vysoký úrovni!!;))..moc se na to těšim..podle mě to nezvládne moc lidí tam! ( jako např. Martina, která bude uplně ztracená )…za to tohle je velká šance pro Radku!!:)..Radka je pro mě absolutně nejlepší ze všech!!:);):)


  • Pavel

    Andrea: Děkuji za propočet :-)
    Ale zase hlas – hlavně, že “Mariana má být éterický bytost.”


  • Andrea

    MM: Jo, to je u Cats těžký říct jednu hlavní, ale rozhodně je Rozumbrad jedna z hlavních ;-). Ale tak to je vcelku jedno :-). Já už tu psala mockrát, proti Lacovi nic nemám, jeho Rozumbrada jsem měla ráda i přes tu slovenskou češtinu, jen se mi na Robina nějak nehodí.

    Pavel: není za co. Ad Mariana éterická bytost – a Tobě připadá Radka éterická? To i po týhle stránce mi přijde Martina a Eliška vhodnější. Radka výborně tancuje a tím umí hodně upoutat, to je pravda, ale jako hlavní role v českým muzikálu tanec fakt moc neuplatní… to už jsem tu taky psala, ale já budu radši, když bude umět zpívat. A s hraním to taky nebude tak horký řekla bych…


  • Pavel

    No mě nepřipadá ani jedna :-) Ale jsem pro zpěv, páč fakt ten tanec, ten se u nás absolutně odbourává. Je to obrovská škoda! Ale jako zajímalo by mě, co na ten “konkurz” říká taková Dasha, když tam zpívá, jestli by to podmínky taky zvládla. Ale jako včera jsem to zařazení vokalistů nepochopil, když zpívali v kvartetech.


  • Briseis

    Radka je pro mě akorát výborná tanečnice, zpěvačka není nijak úžasná. Na Marianu se mi momentálně nehodí ani jedna z holek, hodila se mi na ní Andrea, ta ale zpívala falešně. Naprosto mimo je ovšem Míša – je prostě moc mladá. Takže ono je to fuk, jak ty holky vypadají. Pro mě je favoritkou Martina – ať si neumí tancovat, stejně Mariana tancovat skoro nebude, silně o tom pochybuju.
    Co se týče kluků, tak fandím Davidovi. Jan Kříž je dobrý, ale přála bych tu roli někomu, kdo ještě nehrál nějaké větší role.


  • opus

    nemuzes vědět jestli bude Mariana bude nebo nebude tancovat!!..ano..taky uznávám že Radka je výborná tanečnice, ale jako zpěvačka taky není vůbec k zahození!!..=proto se řadí k větším favoritkám..prostě řikejte si co chcete, ale Martina na to nemá!! zajímalo by mě, jak by utáhla celý muzikál, kde by vystupovala..dyt jí ta písnička nebaví a nedá do ní to co jiný jen tehdy ,, když to není její šálek kávy “..a co kdyz se jí nebudou ty písničky osval. / soukup líbit??..


  • Jiří K.

    Briseis: Nele Pociskové je 19, Míše 18, to není zas takový rozdíl. Jo, oproti L. Šoralové je i Nela P. dítě… ;)


  • Andrea

    opus: vědět to nemůžem, to máš pravdu, ale v 99% českých muzikálů toho zatím hlavní role moc nenatancovaly a jak už tu taky padlo, Lucka Šoralová taky není žádná tanečnice…


  • Briseis

    Opus: sorry, ale ty jsi ten fanoušek, co se nedokáže podívat na ostatní objektivně, protože svou Radku očividně žereš. :)
    Martina na to má – že jí to nebaví je jiná věc, nemá to co dělat s jejíma schopnostma.

    OK, s věkem to nemá co dělat – Nela aspoň vypadá jako ženská, Míša vypadá, že je jí 14 – popravdě si ji nedokážu představit jako tu femme fatale, navíc vedle Noida, který bude vypadat jako její otec.


  • Briseis

    dočetla jsem se, že David má prý vážný zánět hlasivek. Doufám, že nebude muset odstoupit :((


  • Kateřina

    Ahoj vespolek. Já jsem jen chtěla podotknout, že nechápu Gábinu Osvaldovou a vlastně všechny, že pořád hovoří o tom, že Robin by měl být “hajzlík”. Mě se nejvíc líbil ve filmovém zpracování, kdy ho hrál Kevin Costner. A podle mě, by Jan Kříž mé představy o Robinovi splňoval nejvíce. A Jako Mariana by se mi líbila Martina.
    Mějte se.


  • Pavel

    Já jí chápu, ona to tak napsala, takže ví, koho chce :-)


  • Kateřina

    Hm, škoda. Jsem pro romantiky….. :-)


  • Lara

    Lidi, mam takovy dotaz: SLO VAM POSILAT HLASY? Mne to prislo velmi divne, ale v minulem kole i v tomto take mne neslo poslat ani jeden hlas mym favoritum – coz jsou RADKA a LACO. Pritom ELISCE treba slo! Ma nekdo nejake vysvetleni? Nebo setkal se nekdo s podobnym problemem?


  • jehy

    I když si také Robina Hooda představuji jako naprostou romantickou postavu, prostě něco jako “ach, ten je úžasný” :o) (jako Robina Hooda mám ráda Jespera Tydéna – hezký, romantický, skvěle zpívá, co si víc přát?), jestli jsem správně pochopila, tak český Robin je prezentován jako drsňák a proto asi vybrali Václava Noida Bártu. No uvidíme, jaké to bude. Chci věřit, že Soukup a Osvaldová zase stvoří něco mimořádného.Vítězství bych osobně přála Janu Křížovi, protože se mi z kluků líbí nejvíc.


  • Zdeněk

    Jana Tesařová a Radka Pavlovčinová
    http://www.youtube.com/watch?v=btMxwx2hheE&feature=related


  • Briseis

    JEstli nešlo posílat Lacovi hlasy, tak je všechno v naprostým cajku :D :D


  • Lara

    BRISEIS – uz jsme pochopili, ze ho nesnasis. Ale neni to nahodou trochu nefer? Ze nekomu z nich neslo vuuuuuuubec poslat hlas? Co kdyz je to duvod, proc prave on, to jest Laco byl jiz 2x v duelu? Co kdyz ano? :O to by byl konec tvych iluzi, vid? :D


  • Ondřej Doubrava

    Z pohledu aktivního hlasujícího vždy SMSky došly (a ano, občas zahlasuju i pro více lidí), je pravda, že výjimku tvoří jedna jediná nedoručená minule, ale to mohlo být třeba dostupností ten moment.


  • Briseis

    Lara – víš, já to tolik neprožívám. (a víš, co je nadsázka?) A ne, že ho nesnáším – nesnášet můžu někoho, koho osobně znám a jeho neznám – nelíbí se mi typově, nelíbí se mi jeho barva hlasu, nefandím mu jako soutěžícímu. Jestli je to nefér – to není můj problém, ale problém operátorů, Primy, apod.
    Moje SMS vždy došly, i těm, kteří už vypadli. Jediný problém, který vidím, je krátký čas na hlasování. To je jistě hlavní důvod, proč se soutěžící ocitají v duelu – a taky, že se třeba lidem nelíbí.
    Dokaž mi, že Laco měl zablokovaný SMS a bude to konec mých iluzí o celé té soutěži a bude mi jedno, komu to šlo posílat a komu ne, za nefér to budu považovat tak, jako tak.


  • Lara

    BRISEIS . Hele, to je vtipne, ze “neprozivam” pise zrovna ten, ktery sem, k tomuto clanku napsal nejvic prispevku :))) Zabavne, vid? Typove se ti nelibi Laco?Nejspis v tom vidim neco osobniho )) Holkam se libi,koukni, ma nejvetsi fanklub na facebooku. Nebo se ti nelibi prave proto? Jasny…On je mlady, vysoky, modrooky a pekny – zavidis, co? Hmm… mozna mozna… Ale vratme se k tomu typu – koukni se na nasi muzikalovou scenu – podle typu se nevybira (jinak by pulka muzikalovych hercu nezahrali sve role napr. B.Basikova by nikdy nebyla Johankou z Arku, atd), vybira se podle talentu. Herec zahraje cokoliv… Nelibi se ti jeho barva hlasu? Nezlob se, asi ted to vyzni trochu tvrde, ale stejne – kdo jsi vubec, abys to posuzoval jeho zpev a tanec, kdyz tvurci muzikalu (Osvaldova, Soukup, Durovcik, Kocourek) to jest skutecni profici ho porad chvali a tvrdi : “Laco, jste muzikalovy herec! Jste vyborny! Jste fantasticky! Jste talent! ” Snad nechces zpochybnovat jejich autoritu :O


  • Pavel Košatka

    Hlavně to chce klid :).


  • Pro Lara (od Joe)

    Jejich autoritu bych klidně zpochybňoval. Nemají patent na rozum, vkus, talent atd…. Takže se uklidni ty – jak píše Pavel. Chce to fakt klid. Je to všechno otázka vkusu. Laco je výborný tanečník, to ano. Ale na Robina se tedy skutečně nehodí… Jim bohužel celkovou nepřipraveností této show uteklo mnoho dobrých zpěváků, kteří nezatančili podle představ, ačkoli Mariana ani Robin se nijak zvlášť “otáčet” nebudou, to se vsadím. Ani Šoralová ani Noid ani další na tom nejsou právě dvakrát dobře, co se týče tance a Soukupova (výborná předesílám) hudba nikdy příliš taneční nebyla. Ano, Elixír dejme tomu, ale to je jiná doba a téma atd….. Jde spíše o to, že jak Kříž, tak Hudec v jejich muzikálech pracují, oni využívají tuto show, aby mohli prodávat hvězdy. Oni ani jeden nejsou, tudíž je z nich uděláme? Neuděláme, pokud na pořadu pracuje hromada neschopných lidí, viz. první večer, kdy ani nevěděli, jakže se vlastně vyřazovat bude. Kociánová a její humor taky nepřitáhnou, výběr zpěváků je dosti pochybný. Hledáme-li Marianu, čekal bych že bude základem, že hledáme soprán a Radka P. tedy přes veškeré klady nemůže soutěžit. Pokud ji ovšem nechceme proslavit a obsadit do jiné role. Nevěřím už ničemu. Nehodlám ze sebe nechat Primou a Kalichem blbce. A mimochodem, Laco se sice holkám líbí, ale ony jemu ne. A jeho podivný vzhled opravdu nevzbuzuje v nás ostatních žárlivost.


  • Briseis

    Lara: Pobavilas mě. Já neprožívám to fanouškovství, neprožívám to tak, jako třeba ty, nebo těch x holek na FB, co zbožňujou Laca. Zajímá mě ta soutěž, zajímají mě muzikály, ne jen jednotlivci a zajímá mě, na koho se půjdu do divadla podívat. A na Laca se dívat nechci.

    Ano, je to otázka vkusu, jak píše Joe, a když si přečteš fóra o reality show, potažmo muzikálech, tak zjistíš, že Laca nikdo extra nezbožňuje. Možná tak holky, jako ty, kterým se líbí jak je vysoký, krásný…
    Co se týče poroty – už párkrát jsme od nich slyšeli výroky, nad kterými se tu mnozí pozastavili – zrovna ten jeden výrok se týkal Laca. :)

    Promiň, ale jsem holka, takže fakt nemám Lacovi co závidět a jako chlap se mi vůbec nelíbí – stačilo mi, když se svlékl při árii z Do naha… Ale chápu, holčičky z facebooku musely šílet :))) A kluci mu taky nemají co závidět – A když si přečteš příspěvek od Joe(a), tak zjistíš, proč si to myslím. :)


Novější komentáře »