Robin Hood - Cesta ke slávě

Jako první Mariana skončila Marie Blahynková! Čtěte reportáž z druhého finálového večera “Robina Hooda”! (+ video)


Druhé finálové kolo castingové show “Robin Hood – Cesta ke slávě” je za námi. O přízeň poroty i diváků soutěžilo sedm dívek, které usilují o roli Mariany. Svou cestu ke slávě ve finále skončila Marie Blahynková, kterou v závěrečném duelu porazila mladičká Andrea Gabrišová, na jejíž stranu se postavili všichni porotci. Jak zvládly své výstupy ostatní dívky čtěte v naší reportáži, kterou vám přinášíme jako první. Naleznete u nás také exkluzivní fotografie přímo z přenosu i záznam celého večera ke zhlédnutí.

Panoramatický snímek finalistek a company při úvodním čísle

Moderátoři Martina Kociánová a Petr Vondáček

Zahájení druhého finálového večera proběhlo opět ve stejném duchu jako to minulé. Překvapením (nemilým) bylo i totožné úvodní číslo, které opět patřilo High School Musical. Moderátoři opět přihodili pár vtipů, tedy spíše snahu o ně. Tato moderátorská dvojice zkrátka nefunguje… Situaci opět zachraňovali porotci, kteří svým škádlením a poznámkami vždy pobaví. Více o průběhu přenosů můžete číst v naší reportáži z prvního finále

V rozhodnutí na závěr stanuly Andrea Gabrišová a Marie Blahynková, která jako první Mariana ze soutěže vypadla. Jak odzpívaly své písně tyto i ostatní dívky čtěte níže v podrobnějším hodnocení…

Jak se líbily Vám? Měla skutečně Marie vypadnout nebo jste měli jinou adeptku na vyhazov? Diskutujte!

Zhlédněte ze záznamu druhý finálový večer

Zdroj – archiv TV Prima na Stream.cz

Vyřazovací část finále můžete zhlédnout pod tímto odkazem!

.

Jana Tesařová

Jana Tesařová

Studentka Konzervatoře Jaroslava Ježka zazpívala na úvod píseň “Bílí kluci” z muzikálu “Vlasy“. Předvedla přesvědčivou energickou show, dle očekávání zvládla ne příliš těžkou píseň s přehledem. To ji dalo prostor pro výraz i pohyb. Ján Ďurovčík měl připomínky k připraveným krokům, Ondřej Soukup si naopak myslel, že ta choreografie je právě Jánova. “Něco” mu tam ale scházelo, bohužel nic konkrétního nedokázal vymyslet, stejný problém měla i Gábina Osvaldová. Musíme souhlasit s Michalem Kocourkem, který podotkl, že Jana nasadila vysokou laťku…

Andrea Gabrišová

Andrea Gabrišová

Andrea Gabrišová nás již na začátek potěšila výběrem písně, a to “Já chci být jen svá” ze slavného německého muzikálu “Elizabeth“. Její výkon však potěšil o to méně. Velice nejistý začátek a nepřesvědčivé výšky bohužel nezachránila ani několika krásnými tóny. Ondřej Soukup podotkl, že píseň je opravdu velice těžká a pěvecký výkon zkritizoval. V jeho stopách kráčeli i ostatní porotci. Kdyby si Andrea vybrala vhodnější a lehčí píseň, mohl její výkon dopadnout o mnoho lépe. Celkově patřila k nejslabšímu článku večera a i diváci to dali svými hlasy najevo. V rozhodnutí však podala o mnoho lepší výkon, a proto ji porotci nechali v soutěži, i kvůli typu, věku a talentu, se kterým se dá dále pracovat.

Michaela Doubravová

Michaela Doubravová

Studentka herectví na Pražské konzervatoři si vybrala známou píseň “Buď můj” z “Pomády“. U známých písní je riziko, že každá, i drobná chyba, se projeví. Michaele však píseň sedla, i když některé výšky mírně uklouzly. Ján Ďurovčík však vytkl plochost a přílišné klišé ve výrazu. Ondřej Soukup zase naopak vyzdvihl herectví nad zpěv. My zůstáváme někde uprostřed těchto názorů, zpěv i herectví byly sice technicky dobře zvládnuté, ničím však výjimečné.

Marie Blahynková

Marie Blahynková

O cikánském pláči” z muzikálu “Láska je láska” od Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové v podání Marie Blahynkové mělo největší problém ve srozumitelnosti. Možná za to mohla hlasitá hudba, která Marii úplně přehlušila. Po pěvecké stránce však nemáme co vytknout, všechny výšky i tóny nám přišly v pořádku. Velice dobře se také hýbala. Porotci už byli kritičtější, Ján Ďurovčík kritizoval pohyby, Michalu Kocourkovi chybělo více energie, Ondřej Soukup zase ocenil pěveckou stránku intonačně těžké písně. Přesto stanula v rozhodnutí, kde se na začátku ztratila v hudbě a to ji zřejmě rozhodilo a následné tóny nepatřily k těm nejlepším a ve snaze dohnat rozporuplný začátek ze sebe vyloudila spoustu falešných výšek. Za to ze soutěže vypadla, na čemž se shodli všichni porotci…

Eliška Ochmanová

Eliška Ochmanová

Eliška Ochmanová vsadila na známý dojemný proslov Evity ze stejnojmenného muzikálu A. L. Webbera “Neplač pro mě Argentino“. Eliška disponuje velice příjemným a silným hlasem, který se přesně hodí na tuto těžkou árii. Velice slušný výraz i vynikající zpěv udělal z Elišky jasnou královnou večera. Škoda, že píseň byla po dvou předepsaných minutách ustřižena, opravdu rádi bychom si árii poslechli celou. I typově se nám na Marianu hodí a i přes veškerou objektivitu je po dnešku naší favoritkou. Snad v příštích kolech nezklame…

Radka Pavlovčinová

Radka Pavlovčinová

Ve studiu podruhé zazněla píseň z muzikálu “Vlasy“, tentokrát “Je snadné nemít rád“. Radka Pavlovčinová má silný hlas, ale ve výškách na jejím výkonu byla znatelná tréma. Pochválit můžeme stylový kostým, ale především dobrý herecký výraz. Porotci však byli jejím výkonem nadšení, Ondřej Soukup má mírný problém s jejím altem, protože hledají soprán. Ján Ďurovčík jí pak svou kladnou kritikou rozplakal.

Martina Bártová

Na závěr zazněla píseň “Hello Dolly” ze stejnojmenného slavného muzikálu. Martinu můžete znát jako “rýpalku” do Ďurovčíkovi choreografie, všichni tedy očekávali, co předvede na prvním finále. Píseň ji sedla, její výkon byl komplexní a bylo to skutečné finále večera. Nemáme asi co dodat, velice povedený výkon, jehož úroveň by měly mít všechny. Ján Ďurovčík vytkl jen malou trému, jinak stejně jako ostatní porotci chválil.

Martina Bártová

Velké rozhodnutí...

...po kterém následovalo velké loučení

Marie Blahynková s rodinou

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, ozvěte se nám na email redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!

Příští neděli bude zpívat šest mužských finalistů, kteří se ucházejí o roli Robina. Nenechte si ujít další přímý přenos, který startuje 11. 4. 2010 ve 20:00 na TV Prima!

Čtěte naše další články o „Robinu Hoodovi – Cesta ke slávě“!


Robin Hood - Cesta ke slávě
V castingové show “Robin Hood” zvítězili Jan Kříž a Martina Bártová
Robin Hood - Cesta ke slávě
Před velkým finále “Robina Hooda” vypadli Laco Hudec a Radka Pavlovčinová
Robin Hood - Cesta ke slávě
“Robina Hooda” nešťastně opustili Eliška Ochmanová a Viktor Polášek
  • Briseis

    Mrzí mě, jak dopadla Andrea – typově se mi na Marianu hodí nejvíc. A


  • Pavel Košatka

    Typově jo, ale já nechápu, proč si vybrala takovou písničku. Její hlas mi je hodně příjemný, doufám, že vydrží a příště bude lepší… Jsem zase zvědavej, koho diváci vyberou :)).


  • Pája

    Jj, taky se mi Andrea na Marianu hodí. Taková no prostě takhle bych si Marianu představovala. :)


  • Briseis

    Myslím,že se tento výsledek dal čekat. A klidně mě kamenujte za tento názor, ale doufám, že vypadne Míša Doubravová. Pro mě je to nesymaptický diblík a nepřipadá mi, že by byla nějak zvlášť úžasná, jak tvrdí porota.

    Jinak nejtragičtější na celém večeru jsou moderátoři.


  • Pavel Košatka

    Briseis s moderátory souhlasím, tahle dvojice prostě vůbec nefunguje…


  • Kejkej

    To je snad poprvé, kdy jsem souhlasila s odbornou porotou a hlasováním diváků. A k moderátorům – prostě všechno nemůže být dokonalé


  • Alena

    Může mi někdo znalý, prosím, napsat, jestli chodí nějaké potvrzovací SMS, že hlas došel? Minule se tu objevily ohlasy, že je problém s doručováním. Ani se nám kvůli tomu nechtělo hlasovat. Nakonec jsme za naši rodinu jeden hlas poslali, ale potvrzení nepřišlo, tak bych jen ráda věděla, jestli to znamená, že hlas propadnul, nebo nic :-). Díky.


  • Pája

    Já teda moderátory moc neprožívám, ale Zdrastvuj, šachta se mi líbilo. Asi to není dobře napsaný. :D


  • tom2410

    Alena:To by mě taky zajímalo :) Minulý týden mi žádná sms nepřišla, ale peníze se mi odečetli…:)


  • Sasie

    Pája: Mě teda tohle přišlo trochu divný, jelikož tedy netuším co tím Vondráček chtěl přesně říct, protože to opravdu znělo tak jak píšeš tedy Zdrastvuj šachta a osobně si myslím že to možná mělo spíš znít Zdrastvuj svacha, tedy ahoj dohazovačko a ne ahoj šachto.


  • Fan

    Tento týden jsem si večer opravdu užila. Zatímco minule mi skoro všichni uchazeči o roli Robina trhali uši, z dívek ani jediná. Sice to sem tam nějaké ujelo, ale co, stane se. Holky jsou šikovné.

    Pokud jde o moderátory, tak naprosto souhlasím s Pavlem. Tvůrci pořadu touto volbou udělali pořádný krok vedle. Zvláště pan Vondráček by měl s moderováním konečně skončit.


  • Katka

    Ahoj, opravte si chybu ;-)
    “všechny výšky i tóny nám přišli v pořádku”


  • veny

    Mě se celkově asi nejvíce líbila Martina a překvapila mě. Sytý hlas předvedla i Eliška. Radka na mě působila až moc ve výraze tragicky a Jana je mi nesympatická a přišlo mě to takové chladné. Míša zpívala pěkně, ale přijde mě na roli mladá i vizáží. Jinak nejhorší asi byla co se týče zpěvu Andrea a co se týče celkové atmosféry Marie.
    Já doufám, že každý přenos nezačně stejným úvodním tanečním číslem, ale vypadá to, že asi ano. Jinak já na moderátorech zas tak tragického nic nevidím, hold každý nemůže moderatovat stylem alá Mareš nebo Banášová.:))
    A co nechápu, proč když je tolik muzikálů, tak se v každém kole nějaký opakuje…


  • Míša Nosková

    Já teda nevím, ale co se hlasování týče….už samo o sobě je podezřelé, že se hlasuje cca 10-15 minut. Za tu dobu těch sms opravdu moc nedojde, takže se zbývá zamyslet nad tím, zda není v tomto pořadu použit obdobný systém jako u hlasování v Superstar, které taky nebylo úplně o sms, které přišli.
    A co se zpěvu týče….. Pro mě jsou tam 2-3 nejkomplexnější zpěvačky – Martina s Eliškou mají opravdu nádherný hlas, techniku, vyrovnané tóny a navíc z nich jde energie a pak Jana, která má taktéž moc hezký hlas a myslím, že její čas ještě přijde:o)
    Jinak jako sorry, ale Míša Doubravová opravdu zpěvačka není a nechápu, jak ji mohla porota za tolik falešných tónů pochválit. Stejně tak mě úplně nenadchla Radka, která to ale zas určitě dohání výborým tancem. A nakonec si nechávám Andreu, které jsem fandila už proto, že na roli Mariany se mi od pohledu hodí nejvíc. Ta mi přijde jako velmi nadějná zpěvačka – leč boužel ještě ne teď. Škoda, že ta soutěž není tak za 2 roky, kde by určitě předvedla mnohem vyrovnanější hlas. Ale baví mě moc a doufám, že se bude zpívání hodně věnovat,protože ten hlas je vážně hezkej.
    Toď asi vše:o) A přeji hezký den


  • veny

    Mě se taky Radka více líbí jako tanečnice než jako zpěvačka.


  • Lukas

    Radka mi prislaa absoluutne nejlepsii!!..:)..takovej hlas nemá proste nikdo jinej!!:)..a co se týče ostatníích tak jí nesahaj ani po paty..;)..vetsina holek mi pridou fakt jako docela nudný!!:(..bohuzel..pro mě ničim nezajímavý..max se mi jeste libí míša doubravová, i když mohlo by to být lepsi a jeste eliska ochmanová..;))..ta má taky mooc peknej hlas..ale za nejvetsii katastrofu povazuju teda Martinu Bártovou..ta je tak nesympatycká že i kdyby zazpiivala dovi jak dobre tak me nenadchne protože mi pride strasne namyslená a si mysli že je doví co..a ve výrazu mi priide mooc prehnanáá Jana Tesařová..mooc takový prehnaný!!:(..no schrňme to : Večer to byl velmi zajímavý, ale výkony by mohly být u vetsiny díívek lepsi!!..u Radky se mi to zdálo dokonalý!!..výraz, zpěv, proste vše co bych ocekáával!!;)..Radko JEN TAK DÁL!!:))


  • Danny

    Není Michaela Doubravová sestra zdejšího reportéra Doubravy? :-D
    Každopádně mě jako jediná ze soutěžících vadí. Nejen, že se do Mariany absolutně nehodí (vypadá tak na 14), její zpěv opravdu není dostačující, to, co předvádí v komerčních seriálech jako “hraní” ji řadí mezi nejhorší české herečky, mé sympatie si též moc nezískala. Jinak plně souhlasím s Míšou Noskovou, Martina a Eliška jsou opravdu skvělé, Andree držím pěsti, je nejvíce “marianovská” a její zpěv mě holt baví.


  • Pavel Košatka

    Ano je, proto se Ondřej nijak k této show nevyjadřuje, protože by to samozřejmě nebylo objektivní a profesionální…


  • Lukas

    je pravda že Eliška nezpívá špatně, ale to se podle mého měla přihláásit do Superstar…taky to chce aby se dobře zpívalo a tančilo!!..a to u většiny postrádám!!..kromě Radky a Míši..


  • Andrea

    Tak jsem to konečně zkoukla, včera jsem to bohužel neviděla. Jak jsem po dílech z castingů v holkách neměla moc jasno, nějak mi splývaly a žádná mě nijak zvlášť nezaujala, po dnešním díle jasno mám, naprosto mě učarovala Martina. Možná je to opravdu to něco tajemnýho z jiných časů, ale je v ní prostě něco navíc, co u ostatních holek, byť některý zazpívaly hodně dobře, nevidím.
    Budu zvědavá dál i na Elišku, Evita byla hodně slušná, škoda jen, že si vybrala tenhle překlad, mám raději ten, co zněl ve Spirále :-). Radka je taky určitě hodně zajímavá, ale mně se tenhle její výkon nijak zvlášť nelíbil, nevím přesně čím.
    A líbila se mi i Míša, možná mě za to někdo ukamenuje, ale když jsem se nedívala, slyšela jsem Zuzku Norisovou v první český Pomádě :-).
    Marie myslím vypadla oprávněně, kromě toho, že Cikánskýmu pláči chybělo hodně cikánskýho, tak se ještě celou dobu snažila tvářit jako Bílá a tím to u mě prohrála na celý čáře.


  • Zdeněk

    Mě se celkem to pojetí robina moc nelíbí, ale sem zhýčkanej podobnou soutěží z Německa kde vybírali Tarzana a Jane


  • Zdeněk

    Jinak Martina, Míša a Andrea sou moje favoritky


  • Michal Škvor

    Škoda, že Pavlík zase psal podle TV, když v publiku seděl Ondra.


  • Fan

    To Škvor: S troškou logického uvažování, které bezpochyby máte, můžete přijít na důvod, proč Ondra o soutěži nepíše, ani se k ní nijak nevyjadřuje. A pokud by to nešlo, tak některé z příspěvků v debatě výše uvedených Vám to osvětlí. Podle mě je dobře, že se k tomu Ondra nevyjadřuje, je to profesionální, protože by nemohl být objektivní.

    Kvalita televizních přenosů je podle mého již na takové úrovni, že nevylučuje možnost, aby z ní byly pořizovány reportáže. Zvláště, pokud je to přenos určený především hlasujícím divákům u televizních obrazovek.

    Ohledně moderátorů, uznávám, že Mareš s Banášovou by byli větší katastrofou. :-P

    A ohledně dívek, myslím si, že porota nemohla vybrat líp. Každá z možných představitelek hlavní ženské role je úplně jiná a každý si tak přijde na své. Míša podle mě není vůbec špatná. Sice nejspíš kvůli vzhledu nevyhraje, ale výkony předvádí slušné. Chápu, že někoho neosloví, ale i slečna Nosková by mohla vědět, že žádný učený z nebe nespadl :-) Jsem zvědavá na další večery.


  • Pavel Košatka

    Jak jsme zde již své stanovisko vyjádřili, Ondřej se z logických důvodů nemůže k show vyjadřovat a v publiku podporuje svou sestru. A jak podotkl i pan Soukup, v televizi je zvuk o mnoho lepší, bez žádných ruchů. I tak sice není dokonalý, ale rozhodně lepší než ve studiu. Navíc nemám zájem být jako vy pane Škvore v TV a pak se tím chlubit :). Stačí že tam je živě náš fotograf, bylo by blbé dělat snímky televizní obrazovky :)).


  • HUGO

    Michale, doufám, že takto důmyslně komentuješ i redaktory jiných serverů, kteří psali své články dle TV :-)
    A to, že nepíše Ondra, má svůj důvod, který tu už zazněl…


  • Michal Škvor

    Pavlíku, pokud se vašeho fotografa zeptáš, tak novináři sedí tam, co jim určí produkce. A pokud mají místa za porotci, tak je pravděpodobné, že občas budou v záběru :-) Ale to bys věděl, kdybys tam seděl! Nebo si třeba ověřil fakta – například u vašeho fotografa.
    Nehledě na to, že já článek nepsal, v TV jsem byl několikrát, dokonce i v době, kdy ty sis dělal bábovičky na písečku. A pro úplnost, nikde jsem se nechlubil tím, že jsem byl v záběru kamery, ale napsal jsem, že náš tým byl ve studiu v době přímého přenosu. Ale na druhou stranu, alespoň si diváci mohou ověřit, že jsme tam opravdu byli. Konec konců, v 2. kole zase byl viděn v záběru váš fotograf i s objektivem ;-)

    To Fan: Ondra se jistě může vyjadřovat, třeba k mužské části soutěžících, kde jeho úsudek může být ovlivněn jen těžko. Ano, přenosy jsou kvalitní, nemám nic porti psaní podle TV – i když jsem to nedělal – ale je to totéž, jako opisovat tiskové zprávy. Ta totiž také obsahuje všechna fakta, ale chybí osobní prožitek.
    Nehledě na to, že když je opsaná z TV, tak OPRAVDU nemůže být exkluzivní (reportáž). Mohou to být třeba fotky, ale fakt ne reportáž!
    To Hugo: komentuji jen rejpaly :-)


  • Míša Nosková

    To Fan: Tak jsem si to pro jistotu ještě jednou celý poslechla.Uznávám, že učený z nebe nespadl a taky je pravdou, že jsem ve svém hodnocení mohla napsat slovo Zatím není. Nicméně uznej, že pokud se premiéra nezadržitelně blíží asi to úplně nestihne dohnat. Anebo si vybrala blbou písničku, protože celý refrén je permanentně nad její síly. Prostě si myslím, že se svým hlasovým potenciálem si prozatím vedle zpěvačky, jakou Lucia Šoralová bezesporu je, asi těžko stoupne. To je celý:o)


  • Romča

    Ufff. Škoda, že nemám víc času to tu podrobně sledovat, ale musím říct, že příspěvek “Fan” mě naprosto šokoval. Pravý opak je zřejmý. Kluci jsou vesměs všichni dobří, někteří přímo výborní, je mi líto, že vypad P. Veslár, za to slečny/dámy, to je teda dělo. Tak katastrofální přehlídku jsem už dlouho v žádné soutěži neslyšel. Troufnu si tvrdit, že polovina našich fanklubaček by tam podala lepší výkony, než finalistky Robina. Pravda, Martina Bártová nebyla špatná, ale výběr nenáročný, Eliška dala (jako jediná) svou árii úžasně, ale vzhledově prostě do Mariany má tak daleko jako já třeba do úřadu francouzského prezidenta, no a Míša Doubravová (tak to jsem fakt netušil, že je příbuzná Ondry – gratuluju k nádherný ségře) nezapře, že je pohybově i herecky nesmírně nadaná, ale s tím zpěvem má zatím taky dost vážné problémy – ale snad se to časem vystříbří:)


  • katka

    tak musím říct, že moderátoři jsou fakt děsní. ale každý máme talent na něco. Pro mě byla nejlepší Marie ta je podle mě tím jak vypadá a chová se Mariana a navíc výborně zpívá myslím si že jí porota hodně ublížila. Neskutečně falešne zpívala Míša to bylo dílo. A Radka zpívá jak kdyby nás chtěla vyděsit. Strašně hučí. Eliška je podle mě nevýrazná a antisexuální na takovou marianu by snad chlap ani nevlezl.
    Nevím příjde mi to celý nějaký divný – posílala jsem hlasy a po 10 sms mi přišla zpráva že již nelze dál hlasovat a že hlasy nebudou přičteny. Volala jsem na operátora a premiové sms mám povoleny tak nevím kde nastal problém. A vzhledem k tomu, že hlasoání bylo ukončeno asi až za 7 min po ukončení hovoru s operátorem dostala jsem podezření že stejně nemá cenu hlasovat.
    Co se týká dalších finalistek Martina je na jeviště absolutně nepoužitelná je mrtvá a strašně se šklebí, a je to škoda protože je hezká holka. A Andrea ať s eprvní naučí pořádně česky ta její čeština e nedá poslouchat to ať raději zpívá slovensky.
    Celkem mě to zklamalo.
    Mám vystudované muzikálové herectví a těšila jsem se na nové kolegy ale po vypadnutí Marie , Prtera je tam dobrý už jen Honza Kříž jinak průměr.


  • Andrea

    Romčo, sice už ze dřív vím, že Vaše příspěvky nemá smysl komentovat, ale mě to nedá… nikdy mě nepřestane fascinovat, jak dokážete svoje názory a dojmy vydávat za fakta. Názory Vám nikdo nebere, prosím neformulujte je ale tak, jak kdyby to byla jediná a neotřesitelná pravda.


  • Romča

    Andreo, omlouvám se, ale kvůli Vám nebudu každou větu uvozovat slovy “Podle mého názoru” či “Dle mého subjektivního hodnocení”… Myslím, že každý nezaujatý čtenář pochopí, že si nehraju na žádného objektivního guru, ale píšu své názory – stejně jako každý jiný aktivní čtenář zde. A troufnu si tvrdit, že nejsem – co se vyznění týče – nejhorší pisatel ze všech… Spíš byste se měla zamyslet nad tím, jestli Vám náhodou na mé osobě nevadí něco jného, než vyznění příspěvků…:)


  • Andrea

    Romčo, ne, nevadí mi nic jiného, než vyznění příspěvků, neznám Vás jinak, než z těch příspěvků, tak mi těžko může vadit něco jiného. A ne, nemusíte kvůli mně uvozovat každou větu slovy “podle mého názoru”, stačí třeba “mně se kluci líbili víc” nebo “mně přišli kluci očividně lepší” než “je očividné” a být šokován něčím opačným názorem. A ne, nejste “nejhorší pisatel”, ale jako guru mi opravdu vyzníváte :-). Ale to je jedno, neměla jsem to tu načínat, omlouvám se Pavlovi a Ondrovi a ostatním čtenářům za můj těžce OT příspěvek.


  • Jana

    Podle mého vkusu, mohla Marie zůstat, protože hlas je výborný a jak tady někdo psal, že byla Bílá, tak to by jí prostě stačilo říct,ať to nedělá a je svá.Protože ten hlas je fakt dobrý.Ale co, ja to hra.Ale ve sboru jsem si všimla úžasné Dashi!


  • Jana

    podívala jsem se ještě jednou.Martině budu posílat hlasy.A taky si myslím, že moc záleží na technikovy-jak to tam namíchá a hlasu pomůže!


  • Romča

    Což je v podstatě to samé, Andreo. Doufám, že i opačné vyznění Fan Vám přišlo stejně gurovské:) a že stejně peskujete i ostatní… Ne, mě příspěvek Fan opravdu šokoval, protože jsem o tom mluvil asi s pěti lidmi, kteří muzikálům a zpěvu hodně dobře rozumí a všichni se shodli na tom, co jsem napsal – že totiž dívky byli oproti klukům nesrovnatelně, nesouměřitelně – o několik tříd – horší! Tím si samozřejmě stále nedělám nárok na to vydávat to za objektivní fakt, ale myslím, že můžu udiveně reagovat i bez “Mně se zdá/nezdá”… Nerad dávám do vět ono egoistické Já – ve všech formách – jsem spíš kolektivista:) Hezký den. R.
    PS: Jen mě pobavilo, jak jste se hned chytla prvního mého příspěvku po nějakém více než půlroce totální nečinnosti zde…


  • Petr Marek

    Michale,
    a ano, to mohu potvrdit. Myslím si ale, že člověk sledující TV, ač ochuzen o jisté smyslové vjemy, je schopen si o vystoupení učinit názor. Vystačí si se sluchem a zrakem. Nemusí vystupující zkoumat čichem, hmatem nebo chutí. Např. literární / filmoví kritici také nemusí být zrovna při tom, když se dané dílo píše / točí, a dokáží si udělat subjektivní pohled na věc.


  • Jak

    Petr Marek:
    Příště už jedině zkoumat čichem, hmatem a chutí, jinou recenzi nechci! :D


  • luccy

    Míše Noskové:Je vidět,že tady někdo postrádá hudební sluch.Písnička Míši naprosto sedla, a co se refrénu týče, byla naprosto v pořádku.Kdyby ne,asi by si netroufla zazpívat tu nejvyšší pasáž celé písně(která je mimochodem asi o 5 tonů výš než celý refrén).Není hezké,že Míšu takto kritizuješ za herectví,když je bezpochyby z hole herecky nejlepší.Na závěr beru jako kompliment to,že jsi uvedla Míšinu roli v ordinaci. Za to,že hrála zápornou postavu nemůže,ale pro každého herce je krásné vědět,že odvedli dobrou práci a že jim to diváci věří.A tohle přece M9šu řadí do kategorie dobrých herců ne?:)


  • jana

    ste všini nejlepší holki na svete