Robin Hood - Cesta ke slávě

Jana Tesařová opustila castingovou show “Robin Hood – Cesta ke slávě” (+ video)


Další týden v castingové show “Robin Hood – Cesta ke slávě” byl opět dramatický. Šest Marian zazpívalo písně vybrané porotou, doplněné o choreografii Jána Ďurovčíka. Dnes však byl večer velice slabý, naštěstí se objevily i dobré výkony. Diváci do závěrečného rozhodnutí poslali opět Andreu Gabrišovou a Janu Tesařovou. Velkým překvapením bylo, že porotci opět dali šanci Andree, i přes velice slabý zpěv. Ze soutěže tedy vypadla Jana Tesařová, která zaváhala především tanečně. Jaké byly ostatní Mariany čtěte opět v našem podrobném zhodnocení, které vám přinášíme jako první. Připojte se i vy a napište svůj názor!

Moderátoři Martina Kociánová a Petr Vondráček zahájili večer ve smutečním duchu, uctěním památky tragicky zahynulého  polského prezidenta . Po znělce jsme se však ihned naladili na notu opačnou a zhlédli úvodní číslo “Mamma Mia!“, které finalistky společně s company Divadla Kalich skvěle odtančily i odzpívaly. Stejně jako minulý finálový večer, kdy zpívali mužští finalisté, i dnes zpívaly Mariany písně vybrané porotou, doplněné o choreografii Jána Ďurovčíka. Pro úplnost dodáme, že Ján je součástí poroty, ve které dále sedí autoři Ondřej Soukup, Gabriela Osvaldová a producent Michal Kocourek.

Zhlédněte ze záznamu čtvrtý finálový večer

Zdroj – archiv TV Prima na Stream.cz

Vyřazovací část finále můžete zhlédnout pod tímto odkazem!

Jana Tesařová (archivní foto z druhého finálového večera)

Na začátek nutno dodat, že soutěžní výkony byly většinově nezajímavé i špatné, oproti minulému týdnu zhruba o třídu níže. Robinové zkrátka začali Mariany válcovat. O jednotlivých výkonech si můžete jako vždy podrobně přečíst v našich individuálních hodnoceních. Poněkud zvláštní byl výběr poroty, který se nám zdá opět velice nespravedlivý. Nejjasnější příklad – Ondřej Soukup Martině Bártové v přenosu řekl, že jí schválně vybrali píseň, která není její styl a byli zvědaví, jak se s ní poperou. Naopak Michaele Doubravové vybrali na první pohled zcela sedící píseň. Možná to nebyl záměr, ale z diváckého to působí dost zvláštně a nelze se nad tím nepozastavit. I minulý týden vypadl Ladislav Korbel kvůli pěvecky těžké písni, o které museli porotci vědět, že je nad jeho možnosti, a to v závěru přiznal i Ondřej Soukup.

Při sumarizaci byl stejně jako my i Ján Ďurovčík na rozpacích, některé výkony mu udělaly radost, jiné naopak ne. Pak přišlo na řadu zúčtování hlasů diváků. Nejméně jich obdržely Andrea Gabrišová (stejně jako v prvním finále) a Jana Tesařová. Po opravných pokusech jejich výkonů bylo podle našeho názorů jasné, že Andrea je v soutěži nejslabší a měla by soutěž opustit. Ján Ďurovčík, Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup měli však zcela odlišný názor. Závěrečný verdikt byl jako vždy na Michalovi Kocourkovi a ten se přiklonil ke kolegům, přesto že diváci dvakrát dali najevo, že Andreu Gabrišovou nechtějí dále vídat. Ze soutěže tedy vypadla Jana Tesařová.

Radka Pavlovčinová

Radka Pavlovčinová zazpívala známou píseň “Holding Out For A Hero” z muzikálu “Footlose“, který můžete znát především z jeho filmové podoby (a píseň v podání Bonnie Tayler). Oděná do sexy koženého kostýmku vynikala především dokonalým tancem, pěvecky nám přišla místy příliš uřvaná (omlouvám se za ten výraz, ale jiný zkrátka nelze použít). Když vezmeme v potaz jen zpěv, rozhodně bychom si ho nenahráli do přehrávače a denně neposlouchali, spíše naopak. Její hlas je zkrátka příliš hluboký a píseň příliš vysoko. Ján Ďurovčík byl spokojen, autoři taktéž zmínili, že píseň byla její mimo rozsah. S ohledem na výkony ostatních finalistek však byla jednou z nejlepších.

Eliška Ochmanová

Eliška Ochmanová dostala muzikálovou klasiku, píseň “Kabaret” ze stejnojmenného muzikálu, který taktéž můžete znát z oscarového filmového zpracování. V medailonku jsme hned viděli, že Eliška byla při zkouškách hlasově indisponovaná. Přesto její zpěv byl skvělý, stejně tak tanec, který sice nebyl tak ohromující jako u Radky Pavlovčinové, ale to bylo především dáno písní a snadnější choreografií. Celkově však její výkon byl vynikající ukázkou muzikálového výkonu, který se nám celkově velice líbil. Porotci postrádali jen lehkost, se kterou by měla číslo předvést. Eliška se pro nás stala jedničkou dnešního večera a s přihlédnutím k minulému výkonu i favoritkou soutěže.

Jana Tesařová

Do Buenos Aires nás zavedla Jana Tesařová energickou písní ze slavného muzikálu A. L. Webbera a T. Rice “Evita“. Z jejího výkonu jsme však byli v rozpacích. Sice na první pohled i poslech to vypadalo dobře, ale našly se pěvecké i taneční rezervy, někdy i dosti velké. Zkrátka tomu něco důležitého chybělo, zda více energie, zápalu či něčeho jiného je těžké hodnotit. Protivná byla i výslovnost “Buenos Aires”, čehož si všiml i Ján Ďurovčík. Porotci měli pak prakticky stejné výhrady, tento výstup se tedy Janě Tesařové příliš nepovedl. Také divákům se její výkon nepozdával a ocitla se na rozcestí. Její opravný pokus byl prakticky téměř stejný. Dle našeho názoru však byla jasně lepší než Andrea Gabrišová.

Martina Bártová

Megahit skupiny Abba “Dancing Queen” z muzikálu “Mamma Mia!” představila Martina Bártová a na její výkon jsme po minulém decentním výstupu byli zvědaví. Na první pohled však bylo znatelné, že se Martina jako Dancing Queen necítí a diskotékové písně nejsou její parketou. Kromě několika zaškobrtnutí byla píseň odzpívaná dobře, tanečně však dosti nejisté a chyběl nám jakýkoliv náznak zápalu. Nezájmu o píseň si všiml i Ondřej Soukup a Martina sama přiznala, že tento styl není její šálek kávy. Jako muzikálová herečka by však měla zvládnout zazpívat i písně, které se jí nelíbí, tak aby nevypadala utrápeně. Víme, stejně jako porotci, že je Martina skvělá zpěvačka, ale dnes jí to nesedlo.

Andrea Gabrišová

Po minulém rozpačitém výběru neúměrně těžké písně Andrea Gabrišová dostala od poroty “What a Feeling“, ústřední píseň muzikálu “Flashdance“, která získala Oscara za nejlepší původní filmovou píseň. Její výkon byl neuvěřitelnou křivkou balancující mezi “velice dobrým” a “velice špatným”, k čemuž se přibližovala více, a to především pěvecky. Tanečně to bylo dobré, ale špatnou pěveckou stránku to nezachránilo. Takže stejně jako minule, ani dnes maličká Andrea nepřesvědčila. Zcela spravedlivě se ocitla v závěrečném rozhodnutí. V opravném pokusu to dopadlo velice podobně – špatný zpěv (avšak o trochu lepší) a dobrý tanec.

Michaela Doubravová

Na závěr zazněla píseň “Mama I am Big Girl Now” z poslední dobou velice oblíbeného muzikálu “Hairspray“. Hned nám bylo jasné, že tato bláznivá energická píseň sedne k Míšině povaze. A asi není co dodat, píseň jí sedla, velice dobře jí odzpívala i odtančila. A když ani kritický Ondřej Soukup neví, jak to udělat líp, tak to asi tak bude. Stále si však “bláznivou” Míšu nedokážeme představit v roli Mariany. Snad se splní slib poroty a příště ji už uvidíme ve vážnějším výstupu.

.

Omlouváme se našim čtenářům, ale tentokrát bohužel nevyšlo focení finálového večera z důvodu zaneprázdněnosti obou našich fotografů. Je nám to opravdu velice líto a uděláme maximum pro to, abychom Vám příští týden mohli opět přinést kompletní materiál, podobně jako u minulých večerů. Děkujeme za pochopení.

Čtěte naše další články o „Robinu Hoodovi – Cesta ke slávě“!


Robin Hood - Cesta ke slávě
Fotoreportáž z tiskové konference s finalisty show “Robin Hood – Cesta ke slávě”
Robin Hood - Cesta ke slávě
Televize Prima a Divadlo Kalich představili show “Robin Hood – Cesta ke slávě”
Robin Hood - Cesta ke slávě
Reportáž z prvního finálového kola “Robina Hooda”: Vypadl Peter Veslár! (+video)
  • Sasie

    Nemůžu si pomoct ale myslím, že Janě by měl někdo vysvělit, že méně je někdy více. Měla jsem u ní tenhle problém už minule a vadilo mi to i tentokrát. Přijde mi, že ona má takový prapodivný styl herectví, jestli se to dá nazvat herectvím, že se asi tak snaží až to tedy alespon na mě působí tak, že ji nevěřím ani jediný slovo, že tak nějak jak kdyby hrozně přehrává či co.
    Co se týče Míši, nemůžu si pomoct ale podle mě tam nemá co dělat, ne kvůli výkonu ale prostě ona vypadá jak takov holčička a prostě kdyby ji postavili vedle Noida anebo i toho Jacka(jestli tedy toho Robina má vážně hrát), tak Noidovi je 29, Jackovi 31, na svůj věk i vypadaj, tak prostě oni by vedle ní vypadali jak její otcové.


  • Alena

    Ani já si nedovedu Míšu Doubravovou představit jako Marianu, ale po pravdě řečeno, už se mi nad tím ani nechce přemýšlet, protože pokud hlavní mužskou roli dostal mimo Noida, který mě nikdy nějak výrazněji nezaujal, i Ján Jackuliak, který mě naopak stihnul zaujmout velmi negativně, pak už v Robinovi může hrát kdokoli, a mně to bude vcelku pumpička. Těžko bude hůře. Takže já dál sleduji reality show Robin Hood – Cesta ke slávě jen proto, že mě castingovky (jako jediný typ RS) jednoduše celkem baví. A za dnešek má od naší rodiny hlas Míša, jelikož sice mojí představě o Marianě neodpovídá vůbec, ale její vystoupení mě bavilo tentokrát jasně nejvíc. Líbila se mi i Eliška Ochmanová, pro kterou jsem hlasovala minule, ale nějak mě nedokázala tentokrát správně nadchnout. Třeba příště. Nemám jednu favoritku, kterou bych chtěla trvale podporovat. :-)


  • Sasie

    Alena: Jenom pro zajímavost a kde si Jacka viděla? Protože já ho viděla v asi deseti muzikálech v průběhu asi šesti, sedmi let a vždy jsem na něj měla jen pozitivní názor a osobně tipuju že mu Robin může, alespon tedy typově sednout.


  • Sasie

    Alena: Omlouvám se za dva komentáře za sebou, jen sem si teď po sobě přečetla ještě jednou ten svůj a došlo mi, že by ten můj předchozí mohl vyznít trochu negativně či jak to říct, tak jen, že samozřejmě toleruju rozdílný názor, než je ten můj, rozhodně bych ho nechtěla nějak vnucovat bo tak, to je tak pro jistotu.

    Jinak myslím, že dneska v duelu celkem skončily ty správné.


  • Alena

    Sasie: V pohodě. Opačný vkus naprosto toleruju i já. :-) Neříkám, že bude Robin špatný kvůli té či oné alternaci, jen tolik, že pro mě zatím zveřejněná jména lákadlem rozhodně nebudou.
    Live jsem Jacka zažila v Josefovi a jeho úžasném pestrobarevném plášti a to, co provedl s mojí oblíbenou písničkou, jsem opravdu nemohla vydýchat. Ale asi jsem taky měla smůlu na reprízu, protože od známých vím, že ze začátku to snad pojímal dost jinak a “pitvoření” nastoupilo až s postupem času.
    Pak jsem ho ještě dvakrát zažila v Koločavě, kde měl, uznávám, fakt pidiroličku, ale i to malinko, kdy otevřel pusu, stačilo na nejslabší moment večera. Stejně tak v X Factoru byl z All X jediný, který mě spíš otravoval, než bavil. Holt pro mě má jakési negativní charisma. A když si připočtu historky několika mých známých, jak totálně nezvládal hlasově Jidáše v JCS, opravdu bych neplatila za to, aby mi tento pán předváděl celý večer svůj um. Toť celé.


  • Sasie

    Alena: Co se týče Jacka myslím, že je obrovská škoda, že už bohužel nejsou k vidění brněnské Vlasy, tam byl totiž jako Berger opravdu exceletní. Ale ona je pravda, že co si tak ruzně nějak pamatuju i zdřívějška, tak on Jacek tak nějak myslím vždycky rozděloval dívaky na to, co ho tzv. “milovali” a ty co ho tzv. “nenáviděli”, takže tak no:-)
    I když jako já abych pravdu řekla, tak tohle v televizi sice sleduju ale tak nějak vím celkem jistě, že na ten muzikál nepojedu, už proto, že mám určitou svou představu u Robinovi i o celém tom příběhu a skoro od začátku je mi jasné, že se očividně moc neshoduje s tou představou jakou mají tady ti tvůrci, což mi ale nebrání se na to koukat, už třeba kvůli Ďurovčíkovi, kterého jsem já jako porotce měla vždycky ráda.


  • veny

    No včera byla tanečně nejlepší Radka, pěvecky Míša, celkově dohromady své představení zvládla nejlépe pro mě Míša, ikdyž Mariana to není (opravdu vypadá mlaďoučká).
    Radka skvěle tančila, ale její zpěv (souhlasím s Pavlem, že někdy až řev) mě dost vadil. Eliška byla tanečně taková těžká, ale pěvecky fajn. Jana se mě nelíbila od začátku, tanečně se mě dneska nelíbila vůbec. Martině to dneska nesedlo, pěvecky nebyla až tak zlá, ale tanečně a projevem unuděná, prostě bylo vidět, že jí to nebaví a myslím si, že takovým přístupem by to asi daleko nedotáhla. Minule se mě moc líbila, dnes zklamala a přijde mě, že ani vlastně Marianu hrát nechce. Andrea tanečně dobrá, pěvecky horší, ale podle mě v duelu být neměla. No a Míša byla opravdu celkově nejvyváženější. Tohle k ní sedlo.


  • Briseis

    Nechápu výběr písní od porotců – to, co vybrali Martině, byla vyloženě zlomyslnost, jak nepřímo Soukup přiznal a naopak Míša dostala něco, co přesně sedělo jejímu typu. On totiž ten výběr písně může být pak při hlasování diváků problém a s výběrem pro martinu dost riskovali. Stejně jako minule s Korbelem.

    Připadá mi, že se tady jede na “oblíbence a neoblíbence”, z postoje poroty je mi jak u holek tak u kluků jasné, koho by rádi viděli ve svém muzikálu a ani se jim nedivím – hlavně producentovi.

    Andrea v duelu být měla, pěvecky je z holek nejhorší – že zpívá občas falešně slyší i moje polohluchá babička. Co se týče Martiny, tak její “problém” je, že je to narozdíl od některých soutěžících, kteří by byli schopní udělat cokoliv pro výhru, velká osobnost. (a řekla to i Osvaldová a já s ní souhlasím) a myslím, že jí nenudí zpěv, ale celá ta mašinérie, který se zaprodala, aniž by tušila, do čeho jde. Martina je jednoznačně moje favoritka, takže se jí zastávám – a ani se jí nedivím, jak děsně trpěla, když jí na hlavu narazili tu umělohmotnou korunku s růžovým peřím.


  • Pavel Košatka

    Briseis naprosto s tebou souhlasím. Martina je skvělá, má svůj styl a nenechá si ho nikým brát. Korunku s peřím sice asi musela přežít, ale bojím se, že diváci to nebudou vidět tak jako my. Ten výběr písní od poroty je podle mě opravdu hodně podezřelý. I písnička Tesařový je například ve srovnání s tou Míšinou o hodně těžší. S tím ale nemůžeme nic udělat, jenom mě překvapuje, že lidé stále posílají hlasy, když stejně to záleží jen na porotě. Je vidět, že tam Andreu prostě chtěj a ten její zpěv mi teda včera i před 14 dny nepřišel vůbec dobrý. A ještě nechápu jednu věc – odůvodňovat teď vyhazování tím, že typově se na roli nehodí. Co sakra dělali v prvních kolech castingu? Po tom, jak nemilosrdně vyráželi lidi, aniž by něco předvedli, tak už by snad měli mít 7 typově hodících se lidí a ne ještě ve finále říkat lidem, že fajn, ale nejsou jejich typ… Já prostě když to vezmu kolem a kolem, tak se tahle show prostě nepovedla a visí nad ní mnoho otazníků. Prima směle maže komentáře na svém webu, kde lidi hromadně kritizují moderátory a ani to jí nepomáhá ke sledovanosti. Kalich podle mě prohloupil a měl raději zvolit jednu nejmenovanou komerční stanici č. 1, která by z toho dokázala udělat opravdovou castingovou show, ne nudnou stereotypní podívanou.


  • Jiří K.

    Taky můžu jen souhlasit. Naštěstí momentálně běží na BBC v Londýně obdobná show Over the Rainbow, která je zase podařená hodně. A že to “Dorotkám” jde ;)


  • Zdeněk

    Taky sem na to začal koukat a musím říct, že ty holky sou naprosto senzační.


  • HUGO

    Sice je to nepodstatné, ale jen mě zaráží pojmenování “taneční company divadla Kalich”, když min. 80% taneční company je z úplně jiných divadel.


  • Pavel Košatka

    Třeba to je nová company divadla Kalich, kterou teprve uvidíme :-)). Ale spíš si myslím, že je blbé říkat, že tančí například company divadel Hybernia a Broadway :-D.


  • Jiří K.

    Zdeněk: Mě se krom dobrého výběru písní a a vůbec celkové atraktivnosti toho pořadu líbí závěrečné loučení s vypadlou Dorotkou http://www.youtube.com/watch?v=-96CgIIJ6nU nebo třeba to, že při duelu mají společný duet a nepředvádí znovu, co už předváděly


  • Andrea

    Briseis, Pavle, vidím to s Martinou stejně jako vy, ale nevím, jestli moje hlasy budou stačit :-)


  • Zdeněk

    To loučení je skvěle vymyšlený a celkově je to uplně o něčem jiném než náš Robin


  • Lukas

    podle mee absolutně nejlepsii byla radka!!:))..ujeceený??..no kde to sme?:DD..to mi absolutno nepriislo ujecený ale to je vec náázoru!!;))..tóny trefovala vííc nez dobre az na pár musek!!..;))..pro me byla Radka královnouu veceera!!;))..jejíí tanec se nedáá srovnat s žádnou nasí muzikálovou hereckou!..fakt s žádnou!!;))..a dyz to porovnáám v robinovii??..tak tam je ten tanec fakt jako hodne nizká latka ..ale Radka v nem prevysuje vsechny!!..Míša nebyla spatná ale jako hlas bych jíí neposlaal!!..


  • Pavel Košatka

    Žádná? Co třeba Zuzana Kolářová?


  • Briseis

    Co se týče Martiny, tak ona bohužel není typ pro průměrného primáckého diváka, stejně jako Eliška, takže nepočítám, že by jedna z nich vyhrála. :(

    Lukas je zjevně mega fanoušek Radky, protože očividně soudí bez přemýšlení. Radka je profesionální tanečnice – nic víc, nic míň.

    Pavel K.: To bylo i minule, při vyřazování Korbela, když Soukup řekl: “No, my jsme vám vybrali těžkou píseň, tak by měl postoupit Korbel.” Tomu se říká pozdě bycha honit, ale oni očividně vůbec nepřemýšlejí, co tomu asi řeknou diváci. Dát Martině tuhle písničku byl risk jak blázen – a to jsou v Mama Mia daleko lepší písničky, které by mohla zpívat.

    Velká chyba celé této show je, že je to casting na muzikál, který teprve vzniká. Kdyby to byl muzikál, který už se třeba hrál, nebo hraje, věřím, že by to bylo přitažlivější, nehledě na to, že bychom si mohli udělat i jasnou představu o tom, jaký typ porota vlastně hledá. Andrea se typově na Marianu hodí nejvíc, ale neumí zpívat – to ale není důvod jí v tý show držet. Laco Hudec se nehodí ani typově, nemá zajímavou barvu hlasu, ale oni mu řeknou: Vy jste muzikálový zpěvák” načež vyhodí typově dokonalého Veslára.
    Jak říkám,tady už jsou očividně karty rozdané, porota jen trne strachy, koho diváci zase vyřadí – pokud vůbec vyřazují diváci, ono během těch dvaceti minut určitě dorazí hafo smsek. :)


  • lukas

    zuzanu sem videl v touze a tancem me nák extra nepresvedcila!..:(..dá se rict že sem si řek že je průměrná..


  • veny

    Souhlasím s Briseis, taky si myslím, že jsou karty rozdaný a že je vidět komu porota fandí. Myslím si, že jejich hlavní favoritkou je Radka – takže ikdyby zazpívala jakkoliv pořád ji budou chválit. Taky nechápu, věty typu “vy nejste typ” apod. Veslár tam měl být, fakt to byl typ na roli. Laco stejně nevyhraje, protože mu řekli, že není typovej, ale přesto ho tam nechali. No myslím si, že je to docela propadák.
    No nevím, jestli kdyby se jednalo o známý muzikál, který lidi nají, jestli by to přilákalo diváky k obrazovkám. Podle mě je to dáno i tím, že nedávno byla Superstar a poměrně za krátkou dobu obdoba, a nebo druhá věc je ta, že lidé chtějí v muzikálech vidět známé “celebrity” a nějací mladí talenti je nezajímají.


  • HUGO

    lukas: něco ze životopisu Zuzany: Je nositelkou mezinárodní třídy v latinsko – amerických tancích a v tomto oboru také několikrát reprezentovala ČR na mezinárodních soutěžích (Německo, Rusko, Slovensko..). Od patnácti let se současně věnuje také modernímu a jazzovému tanci. Vystudovala obor choreografie na pražské HAMU. Je autorkou choreografie k několika představením….. tak nevím, jestli je s touto průpravou pouze průměrná!


  • Andrea

    Já jsem se tak trochu lidí poptávala, jestli koukaj a co na to říkaj a tak, myslím “normálních lidí” = ne muzikálovejch nadšenců a většinou nekoukaj nebo koukli jednou a nebavilo je to, protože “neznaj ty písničky” a tak. Problém bude totiž asi i v tom, že muzikál jako takovej je u nás pořád takovej menšinovej žánr, ač to tak nevypadá… ty davy, co se na muzikály hrnou se totiž nehrnou na muzikály, ale na ty “hvězdy”. A ty v nějaký castingový show neuviděj…
    A navíc, musej přece koukat na Pojišťovnu… Takže myslím, že i kdyby byly vychytaný všechny mušky a mouchy, který na tom vidíte (a s většinou naprosto souhlasím), takže by to asi nějakou extra sledovanost nemělo. Myslela jsem, že to sledovanost bude mít, že jsou lidi pořadama typu Superstar teď docela posedlý, ale dost jsem se sekla.


  • Pavel Košatka

    Probléme je taky to, že ty lidi pořádně neví o co jde. Kdybych nečetl nějaké muzikálové weby, tak bych o soutěži na začátku asi vůbec nevěděl. Na televizi koukám jen výjimečně, co mě zajímá sleduji v archivech na internetu, filmy a seriály s dabingem mě nezajímají a česká televizní tvorba poslední doby je dost alarmující. Občas zabrouzdám na stránky Blesku, takže pravděpodobně až tam bych se dozvěděl, že nějaký Robin Hood existuje, ale nevím, jestli by mě zrovna kvalita těch zpráv tam nějak přesvědčila, že to je něco, co musím vidět.
    Možná že kdyby to nemělo ty všechny zmiňované chyby, tak by se sledovanost nezměnila, ale tedy je dost zarážející, že neznám nikoho, kdo by se na to dívalo a zároveň byl s tím spokojen. Díváme se na to jako fanoušci muzikálu a můžu vám říct upřímně, že já to sleduji jen z čistě profesního hlediska, Jinak bych si asi bohatě vystačil s články tady na Musicalu, případně bych si některé číslo podle popisu pustil ze záznamu. Bohužel, někdo ty články psát musí :))).
    A ještě k Lukasovi, Zuzana je i v Touze tanečně zcela jasně nejlepší a její výkon nemá jedinou chybu. A kdybys viděl i Chicago v Plzni, tak bys takovou blbost už neřekl. Nevím, kolik jsi viděl muzikálů, ale předpokládal jsem, že když je Radka “tanečně nejlepší muzikálovou herečkou v ČR”, tak jsi viděl všechny. Jinak je taková informace naprosto nerelevantní. Méně fanouškovského fanatizmu by neuškodilo :).


  • Briseis

    Hlavně bulvár se o tu soutěž zase tak masivně nezajímá, jako v případě Superstar. Nevíte někdo, jakou to má sledovatnost.

    BTW – Bůhví, jak to pak bude s alternacemi. Možná ti, co vzejdou ze soutěže budou hrát 4x do měsíce :D :D


  • Pavel Košatka

    345 tisíc měl tenhle poslední večer, průměrně za všechny díly to je 300 tisíc, cca kolem 8% diváků. (viz Google “Robin Hood sledovanost”) Myslím, že to mluví za vše…


  • elik

    čtu si tady vaše názory a musím taky sem něco napsat. Jen prosím o to abyste si to nebrali nijak osobně je to můj osobní názor. Já jsem docela spokojená jak to probíhá ta soutěž. Protože se nemusím dívat na “vtipného” mareše a na tisíc uječených patnácek, které nevědědí která bije (omlouvám se všem 15 – letým dívkám, které to mají v hlavě v pořádku). je pravda že moderátoři trošku pokulhávají ale myslím že se postupem času zlepšují. Je pravda že si také myslím že tomu dali malou reklamu. je škoda že se tomto pořadu tak málo ví, ale zase na druhou straanu. chtěli byste se v bulváru dočíst, že jeden z chlapců nenávidí toho druhého. Tahle dívka si myslí že je nejlepší a podobný kraviny? Myslím že to má svoji úroveň. Moderátoři alespoň dopředu vědí co mají říkat a nemluví z patra a dík tomu to není trapné. Co se týče toho že lidé neznají ty písničky. Proboha to neznají Pomádu, Flashdance, Evitu nebo Vlasy? Vždyť tam jsou známe písně. Dobrá jedna dvě, které nejsou příliš známe, ale copak o to jde? Halvní je jak to zazpívají oni. Já jsem docela spokojená, že to má tu úroveň. Co se týče hlasování. I u superstar se vedli spory jestlli se ty sms které tam lidé posílají jsou započítávány nebo je to hned od produkce. Je pravda že 20 minut je dost málo. Udělala bych to jako to bylo u Star Dance….to se posílali sms přes celý týden a pak až do konečného rozhodnutí. asi jim tam těch sms moc nepříjde mno. ale jak říkám můj osobní názor!!!


  • Briseis

    . Prima celkově propagaci toho pořadu odflákla, o tom žádná, ale to je věc té televize. Co se týče bulváru tak negativní reklama je taky reklama.
    Moderátoři se nezlepšují. Mimochodem – Mareš má všechno dopředu připravené a poznali jste to na něm? Málokdo to pozná. Z Kociánový s Ondráčkem to přímo odkapává, že to mají napsané a naučené nazpaměť a ty jejich fórky s Maradonou mi nepřijdou o nic víc vtipnější než to, co se předvádí v Superstar.
    Usekávání poroty se už nedá ani komentovat.


  • elik

    každý umí kritizovat…..!!! mimochodem Petr je Vondráček ne Ondráček ….. pokud to má Mareš připravené tak v tom případě je ještě více trapnej než jsem si myslela!!! Ano usekávání poroty je dost neprofesionální a nemělo by to být ale je pravda že když se Soukup rozkecá nebo Jáno tak těžko se dá něco stíhat!!! Jo jasně reklama je reklama ale opravdu by mi nebylo příjemné kdyby někdo napsal něco o mé osobě kdyby to nebyla pravda …. člověk má být lidský ne jen aby se na to dívalo více lidí a já abych měla prachy napíšu něco špatnýho!!! Já tohle netoleruji a připadá mi to jako pěkná hnusárná ale jak říkám co člověk to názor …. nehodlám se tu hádat….!!!


  • Briseis

    Nikdo se tu nehádá, jen se diskutuje (a jsi to ty, kdo tady dělá x vykřičníků :)) a každý má právo na svůj názor, jak si sama zdůraznila. Jo, kritizovat umí každej, ty jsi taky napsala, že Mareš je trapnej, já jsem napsala, že se mi nelíbí, jak to mají předepsané a že to není vtipné.(mimochodem, nejsem sama, když se podíváš výše)
    Co je lepší? :)
    Pokud se porota rozkecá, tak by tu měli být moderátoři,kteří by ho měli nenápadně utnout. Od toho jsou přece profesionálové.
    Pokud má být člověk lidský, tak to napiš všem těm lidem, co čtou Blesk a vzhledem k tomu, že jsou to jedny z nejčtenějších novin v ČR (bohužel), tak se s odvěkou existencí bulváru musí celebrity smířit, popř. se nad ní povznést.
    A co se týče věty “člověk má být lidský ne jen aby se na to dívalo více lidí a já abych měla prachy napíšu něco špatnýho!” – tak dáváš dohromady věci, který spolu nesouvisí. Každá televize stojí o velkou sledovanost, kterou lze podpořit propagací a tím jsem nemyslela články v bulváru, ale spoty, billboardy, apod, tzn to, do čeho ta televize vrazí peníze. Ale nijak to nesouvisí s bulvárem, kterej zase stojí o to, aby ho lidi četli, tak tam dají článek o nějaké reality show, pokud mají dojem, že lidi zajímá, že se tam nějací soutěžící nemusí. Svým způsobem ale dělají té show reklamu, i když negativní – někdo třeba nemá páru, co je to za soutěž, když ten článek čte a tak si řekne: fajn, na to se mrknu.


  • Pavel Košatka

    Bohužel Blesk není jeden z nejčtenějších, ale skutečně NEJčtenější. Většina celebrit se však nad bulvár dokáže povznést a poslední dobou mi neleze krkem tak jak třeba Rytmus života, který je teprve skutečná žumpa a jestli někdo tomu plátku věří, tak to musí být opravdu hlupák. Bohužel, stále ho lidi hromadně kupují, nechci ani počítat, kolik lidí ráno v metru čte Blesk. Ale tím se dostávám k tomu, že čemukoliv pomůže jakýkoliv článek v těchto “médiích”. I na tiskovky chodí bulvárníci jen kvůli titulku “Hůlka se opět motá kolem Vaňkové” (příklad), ale v článku se zmíní, že to bylo na tiskovce k muzikálu Dracula a tím prostě vzniká to podvědomí. To je tvrdý svět dnešního marketingu, proto tam ty “novináře” produkce zvou. I když nemaj nejmenší zájem o divadlo, udělají tomu obrovskou reklamu. U Robina tohle chybí a myslím, že Blesk o tom píše jen z nutnosti, protože je mediální partner.
    Mareš je sice místy trapný, ale rozhodně by mi byl milejší než toto moderátorské duo, ač ho nevyhledávám ani nezbožňuju. Ale alespoň dokáže zaujmout, tihle dokáží jedině tak uspat. Ale máme i další dobré moderátory…
    Jedno je téměř jisté, tohle je první a poslední castingová show u nás. Nerad to říkám, ale TV Prima opět pohřbila v zahraničí úspěšný formát. Naposled se jí to podařilo s českou parodií s názvem “Trosečník” na vynikající americkou reality show “Survivor” (mimochodem teď běží již 20. sezóna a stále to tam diváci žerou, v plánu jsou minimálně další dvě). Nebo ten soutěžní pořad “Nic než pravda”. Já Primu nikdy neměl moc rád, ale nemůžu se zbavit pocitu, že na co sáhne, to zkazí. Snad jen “Ano šéfe” stojí za podívání. To jsem zase nějak odbočil, ale když se tady rozjela taková hodnotná diskuze :)).


  • Jiří K.

    Nebo třeba show Konečně jsi tady, taky zajímavý počin. Bohužel už taky zapomenutý


  • Briseis

    Pavle, Blesk je nenáročná tiskovina, která se čte nejlépe hlavně po ránu a na záchodě, jak jsem byla poučena. :) S tím Rytmem života máš pravdu, to už jsou skutečně do nebe volající lži.
    Pokud je Blesk mediální partner, tak v podstatě jde propagační krok od samotné Primy, takže to, že si tam někdo vycucá z prstu, že Kříž má šest prstů a Polášek nesnáší Korbela, je v podstatě “žádoucí” a soutěžící se s tím musí smířit. :)
    A já myslím, že jsou v takové fázi “slávy”, že jistě hltají každý článek o sobě. :)


  • elik

    Já tady taky nikomu nic neberu!!! za ty vykřičníky se omlouvám to není kvůli tomu že bych nějak tady něco dělala ale protože je to můj odpornej zlozvyk. Hodně lidí mě kvůli tomu nadává ale hold to dělám. Já jsem tady jenom řekla svůj názor. Od too to tady je. na tu reklamu jsem reagovala na tvoji větu negativní reklama je taky reklama!!!(opět se omlouvám jsem hold taková) to je vše!!! Bohužel co se týče blesku je to tak souhlasím !!! Mareše je nemám ráda a možná v tom to tkví že jsem ráda že to neuvádí. je to možné a v tom případě se omlouvám všem kteří by ho tam rádi viděli. Myslím že je zbytečné se tady bavit o moderátorech. Každý máme jiný názor. já si třeba také myslim že někdy jsou trapní ale někdy mě bavěj a nemyslím si že by byli zas tak hrozní no. ale tak necháme toho. Svět se kvůli tomu nezboří!!!



  • Marbu

    Všimli jste si, že v tom článku má Jacek blbě napsané příjmení?



  • Sasie

    Marbu: No ono Jacek bohužel mívá příjmení napsaný blbě skoro všude, třeba i v titulcích Četnických humoresek.


  • Sasie

    Omlouvám se za dva příspěvky za sebou, ale ten článek jsem si přečetla teprve teď a docela mě v první chvíli zarazil ten robinovskej plakát. Docela by mě zajímalo jestli k němu máý Kalich vubec povolení od BBC či tak někoho.