Praha

Vojtěch Drahokoupil bude novým D´Artagnanem v muzikálu TŘI MUŠKETÝŘI


Muzikál “Tři mušketýři” se vrací na prkna Divadla Broadway na 10 exkluzivních repríz a to hned s novou posilou. Vojtěch Drahokoupil se tak stane již sedmým představitelem D´Artagnana. Před ním už roli ztvárnili Pavol Habera, Alan Bastien, Tomáš Beroun, Zbyněk Fric, Petr Poláček nebo současný Jan Kopečný.

Drahokoupil si minulý týden při natáčení nového klipu způsobil zranění. V konci poslední natáčecí scény si zlomil chrupavku a po dobu 3 týdnů ho nyní zdobí ortéza a hrozilo, že díky zranění, se bude muset vzdát další titulní muzikálové role.

„Když jsem začal zkoušet muzikál Muž se železnou maskou, tak jsem od producentů Divadla Broadway dostal nabídku, abych hrál D´Artagnana v muzikálu Tři mušketýři, který se opět na pár repríz vrací. Na nabídku jsem kývl. Když jsem se dozvěděl, že chrupavku mám zlomenou, řešil jsem s producentem, aby za mě našli náhradu k Honzovi Kopečnému, ale nakonec jsme se v divadle domluvili, že budu hrát a budu první D´Artagnan s ortézou,“ sdělil s úsměvem zpěvák.

Vojtěch Drahokoupil

Vojtěch Drahokoupil

„Divákům se jako D´Artagnan představím poprvé už tento čtvrtek, moc se těším. A do listopadové premiéry muzikálu Muž se železnou maskou věřím, že už budu úplně fit,“ dodal závěrem Vojtěch Drahokoupil, který v novém muzikálu Michala Davida zkouší najednou dvě role.

Muzikál Tři mušketýři se v Divadle Broadway bude hrát od 5. do 15. října. Poté ho vystřídá muzikál Muž se železnou maskou, jehož slavnostní premiéra se uskuteční 1. listopadu.

Vstupenky na muzikály Divadla Broadway zakoupíte v síti TICKET ART nebo v pokladně divadla.

Zkouška kostýmu

Foto: Martin J. Polák

Recenze a reportáže
Najdou “Adam a Eva” divácký Ráj v Divadle Broadway? (Recenze)
Praha
Rebelové a Muzikálové léto Hudebního divadla Karlín. Vyhrajte vstupenky
Recenze a reportáže
Muzikál “Kat Mydlář” – obsáhlá recenze a video sestřih z představení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!