Praha

Projekce k muzikálu “Je třeba zabít Davida” natáčeli Gott, Brožová nebo Kolář


Přípravy na nový crazy muzikál Divadla Broadway “Je třeba zabít Davida” pomalu finišují. Před několika dny proběhlo také natáčení projekcí, které budou doplňovat scénu. Díky spolupráci s Divadlem Broadway vám přinášíme fotografie z jednoho takového natáčení, na kterém se známé hvězdy českého šoubyznysu představili v netradičních rolích. Jmenujme například Karla Gotta, který se převlékl do bavorského kroje. Další osobnosti a jejich netradiční fotografie naleznete uvnitř článku.

Karel Gott

“Představte si budoucnost v roce 2060: Michal David byl geniální umělec výjimečného formátu a jeho písně si dnes notuje celý svět od Šanghaje až po Madagaskar. Tyto projekce ukazují jednotlivé národy i národnostní menšiny, kde zní jen jedna Michalova písnička – DECIBELY LÁSKY.” Takto naznačila situaci produkce Divadla Broadway, ve kterém bude mít muzikál 28. dubna 2010 premiéru. Více informací o něm jsme vám přinesli v reportáži z tiskové konference.

Známé osobnosti se při natáčení filmových předtáček k projekcím převlékli do netradičních kostýmů a představovali různé jazykové verze již zmiňovaného hitu “Decibely lásky”. Karel Gott se oblékl do bavorského kroje, Zdeněk Izer předvedl americký rap, Lou Fanánek Hagen se převtělil do Dalajlámy a Filip Renč zase oblékl kostým ruského kozáka. Další osobnosti můžete zhlédnout v přiložené fotogalerii.

.

Michal David

Petr Muk

Lou Fanánek Hagen

Zdeněk Izer

Filip Renč

Daniel Hůlka

Šárka Vaňková

Kateřina Brožová

Petr Kolář

Daniel Nekonečný

Dasha

Fotografie našemu serveru laskavě poskytla tisková mluvčí Divadla Broadway Martina Jandová a jejich autorem je Martin J. Polák. Fotografie bez jeho svolení není možné dále šířit!


Praha
RECENZE: Muzikál Galileo – návrat v retro stylu
Aktuální zprávy
Muzikál ROMEO A JULIE se vrací, uvede ho Divadlo Hybernia
Fotoreportáže a galerie
Vánoční večírek Divadla Broadway proběhl opět U Slepiček
  • Jiří K.

    Že i tu Carmen tam natáhnou…


  • thenardier

    no to bude slátanina



  • Sukie

    Já se radši nevyjadřuju :)))
    Dashi to sluší, jen se divím, že ji berou do projekcí, když ji údajně vyhodili…


  • petra

    Ach jo… také se radši nevyjadřuju… a doufám že lidé budou rozumní…


  • wasek

    Přijde mi to, nebo má Šárka Vaňková na sobě kostým Džamily z Barona Prášila?


  • martina

    Broadwai fandím, mám jejich muzikály ráda, ale tohle zdá se je moc i na mě…….
    Ale uvidíme, třeba príjemně překvapí….


  • thenardier

    co se dá od divadla ředitele lochnesky čekat?


  • Verča

    Takže dneska jsem viděla generálku od 15. hodin. Musím říct, že jsem zklamaná. Herecké, pěvecké a taneční výkony byly dobré a líbily se mi, ale co se týče námětu a scénaře a některých vtipů… Udělejte si posudek sami… Každoupádně jsem ráda, že jsem šla na generálku a ne na normální představení za plnou cenu. Bohužel.


  • HUGO

    Verčo, mám na to téměr totožný názor a ještě doplním, že místy jsem si spíše připadal jako v kině, namísto v divadle.


  • Tinule

    Souhlasím s Verčou i Hugem……a vím, že na tohle představení určitě už nepůjdu….a asi mě hodně zklamalo, že tam bylo málo písniček a nebýt Ládi a Vládi, tak to nemělo štávu…ale je to jen můj názor:-)


  • simona

    taky jsem byla na generálce a dát za normální představení 700,- tak se jdu asi “picnou”.Nebýt A.Hámy a J.Wehrenbergera,tak je to ještě horší než to bylo.


  • Jiří

    Myslel jsem si,že to bude lepší-nedalo se na to koukat!O přestávce jsem odešel a né sám!


  • Zdeněk

    včera sem byl od 15:00 a o přestávce sem chtěl odejít, ale nakonec sem zustal i na druhou pulku a ta byla mnohem lepší. Nic na tom. ale nemění, že to je to nejhorší co v DB hráli. Jediné co bylo fajn tak Lumír Olšovský s Martinem Sobotkou a Linda Finková a moc sem se pobavil u ted královnou sem sám ještě sem nikdy neviděl aby lidi byly na generálce tak otrávení a plno jich i odešlo no prostě to je neco na co uš nepudu. Jinak ty projekce sou někdy aš moc přehnaný a scéna když Narcis neger pitvá tu ženskou tak to je taky docela síla. Tohle představení by nezachránili ani ti nejlepší herci co sou. Takže jak sem tušil at žijou Děti ráje.


  • Kuba

    Já byl včera od 11:00 i 15:00, musím říct že se mi podruhý ani nechtělo, větší blbost jsem fakt ještě neviděl. Jak říkal Hugo chvilkama to bylo jak v kině, no slovo chvilkama je možná málo, myslím že projekce když se využijou vhodně, můžou představení oživit nebo vhodně doplnit, ale ne v takovém množství jako je použito u Davida, kde většinu projekcí tvoří na začátku titulky s velmi vyčerpavajícím výpisem všech tvůrců a v průběhu představení s tím jak Davida sežere žralok, přejede válec nebo za ním běhá klavír a marně jsem v tom hledal nějakou souvislost s dějem. Fajn jsou občas vtipné dialogy Ládi a Vládi, uklízečka Linda se svojí předělanou písní a kluci co tancujou v masce Davida. Nic víc mě nezaujalo, ale na druhou stranu jsem slyšel i názor pár lidí, co říkali že se takhle dobře už dlouho nezasmáli a šli by na to klidně znova. Já už znova nepůjdu, myslím že tohle je asi to nejhorší co kdy DB udělalo.


  • Tinule

    Jo jednu pozitivní věc bych našla – píseň Líbezná:-)


  • Verča

    Kuba: Jestli ti někteří tak dlouho nezasmáli, tak nevím, co by dělali například v divadle Radka Brzobohatého, kde se také hrají komedie, ale tam je to vážně od začátku do konce inteligentní humor. Vím že to sem nepatří, ale nedalo mi to sem nenapsat..


  • Kuba

    Verča: Patří, nepatří. Je to trefná poznámka a výborná varianta, jak jít na dobrou komedii s fajnovým obsazením a nemuset si říkat proč sakra koukám na nějakou blbost.


  • Verča

    Kuba: Byl jsi v tomto divadle někdy?


  • thenardier

    no pokud hraje divadlo radka brzobohatého inteligentní a kvalitní komedie,tak pak heřmánek patří se svým uměním do národního…….hlavně když člověk zná praktiky paní gregorové…že by pod nickem Verče vystupoval někdo od ní????no a k davidovi?neviděl jsem a zvracet můžu i po dvou panácích….hlavně,že to má už i svůj fanklub,který funfguje dlouho před premiérou,opravdu hnus


  • Kuba

    Verča: bohužel ještě ne, ale na tvoje doporučení to bude muset zajít zkusit až bude trošku čas a peníze.


  • Verča

    Kuba: Zdá se mi, že se v těchto názorech celkem shodujeme, nenapíšeme si o sobě něco víc? :-) Třeba mailem? :-)


  • Pavel

    Jak to tak sleduju, bylo by lepší nasadit Rebely, páč se jedná také o retro, čili “konkurenci” Dětí ráje a zaplácli by tak repertoárovou díru a poptávku po “retro” muzikálu.



  • vera

    představení jsem viděla porpvé a naposled, a byla jsem ráda, že jsem dostala lístky zadarmo…..


  • Paulina

    Na muzikálu jsem byla v pátek večer a místo toho abych ztrácela čas na takové kravině jsem klidně mohla jít někam na diskotéku……lístky sem zadarmo rozhodně neměla a nebýt tam Hámy a Wehrenbergera…..tak jsem šla domů……připadalo mi, že sedím v kině a koukám na animovanou kravinu plnou krve……a za další koukat na to jak někdo letí záchodem do vesmíru…..nevím jaký jelito na to přišlo……na tomto představení jestli se tomu takhle může říct mě viděli naposledy……


  • NovakovaV

    Byla jsem na představení s obsazením Lumíra Olšovského, Ivy Pazderkové atd… Bylo to úžasné takový zážitek můžu doporučit!!! “Je třeba zabít Davida” se mi líbilo o 1000% více než např “Carmen” vím nedá se to srovnávat ale pokud bych si měla vybrat mezi vším co jsem viděla určitě bych chtěla vidět ještě jednou tento muzikál… Doporučuju všem!!!


  • verca

    dobry den nemuzu nikde sehnat pisnicku decibely lasky s kerlem gottem sarkou vankovou atd nevite kde bych to mohla na webu najit diku
    verca