Praha

Obsazení muzikálu “Mata Hari” je odtajněno


Divadlo Broadway zveřejnilo obsazení k novému muzikálu o slavné špiónce “Mata Hari” s hudbou Michala Davida, scénářem a režií Radka Balaše a texty písní Lou Fanánka Hagena. Slavnostní premiéra muzikálu se uskuteční 26. září 2013 na prknech Divadla Broadway.

Obsazení muzikálu “Mata Hari”

Margaret Mata Hari: Kateřina Brožová / Yvetta Blanarovičová / Michaela Horká
Maurice Chevalier: Aleš Háma / Jiří Langmajer / Josef Laufer
Pierre Bouchardon: Martin Stropnický / Marek Vašut
Rudolf MacLeon: Marian Vojtko / Josef Vojtek
Mata Hari – dívka: Kamila Nývltová / Markéta Procházková / Alžbeta Bartošová
Vadim Maslov: Josef Vágner / Radim Schwab
Pablo Picasso: Radim Schwab / Miroslav Hrabě
Alfréd Kiepert: Peter Pecha
Henri de Toulouse: Michal Tůma
Non dospělá dcera: Kamila Nývltová / Markéta Procházková / Alžbeta Bartošová
Non: Barbora Marková
Komorná: Renata Podlipská / Marie Parová
Baronka: Vlasta Peterková / Jaroslava Obermaierová
Lékař, ředitel: Pavel Sokup / Ladislav Frej

stav k 26.7.2013

Autoři

Hudba: Michal David
Libreto a režie: Radek Balaš
Texty písní: Lou Fanánek Hagen
Choreografie: Leona Kvasnicová
Asistent choreografie: Martin Císař
Scénograf: Jaroslav Milfajt
Kostýmní výtvarník: Roman Šolc
Pěvecké nastudování a asistent režie: Jana Balašová
Producenti: Oldřich Lichtenberg a Michal David

Vstupenky na muzikál Mata Hari zakoupíte v síti Ticket Art.

Fotogalerie z 2. kola konkurzu

Terera Vagnerová, Alžbeta Bartošová, Eliška Ochmanová, Markéta Procházková, Kamila Nývltová, Veronika Gidová, Mata Hari, Divadlo Broadway

Radek Balaš po taneční části konkurzu (foto Martin J. Polák)

Radim Schwab, Ladislav Spilka, Jan Urban, Juraj Bernáth, Jan Kopečný, Kamila Nývltová, Markéta Procházková, Alžbeta Procházková, Tereza Vagnerová, Henrich Šiška, Jan Kopečný, Mata Hari, Divadlo Broadway

Herecká část konkurzu

Mata Hari, Divadlo Broadway

Kamila Nývltová a Miroslav Hrabě

Mata Hari, Divadlo Broadway

Markéta Procházková

Mata Hari, Divadlo Broadway

Adeptky do pěvecko-taneční company

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Tomáš Král. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!


Aktuální zprávy
Muzikál Carmen se vrací s podtitulem: Zpět v původním obsazení!
Pozvánky a konkurzy
“Mauglího” v Divadle Kalich bude režírovat duo SKUTR (+ pozvánka na konkurz)
Koncerty
Koncert “Srdeční záležitosti” opět podpořil matky v tísni (+ video)
  • luděk

    SLAVA GABINA P neni .Bude tam hodně činohry koukám,možna to nebude špatny .Sem překvapen že tam bude hrát Ladislav Frej ,Pavel Sokup ten řikal ýe nechce hrát v divadle .PISNĚ JSOU UŽ K POSLECHU SE PTÁM otaznik.


  • Terez

    Jéé, a dámská company je známa? :) Jinak obsazení suprové.


  • bur

    Obsazení supr,hlavně první dvě v roli dívky.Obvzláště Nývltová je záruka kvality.Herci skvělí.Vojtkové záruka kvality…..věřím,že to bude hodně dobrý


  • suri

    supr obsazení


  • Kuba

    Škoda, že tam není Zdenička Trvalcová :(


  • Hana Rájková

    Dnes to je 23.9 …právě jsem se vrátila z předpremiéry MATA HARI, jsem plna nadšení a dojmů, a proto mi aspoň touto cesto dovolte poděkovat všem účinkujícím za naprosto nádherné představení,za úžasný a jedinečný zážitek.Obsazení muzikálu skvostné,výkon paní Blanarovičové a pana Langmajera excelentní.Paní Nývltová skýtá též vždy dokonalost samu a její obsazení je zárukou kvality. Na závěr děkuji tvůrců a všem co se na muzikálu podíleli a podílí a přeji jen tak dál…. opravdu to děláte s láskou a dobře, na výsledku je to znát, s přáním dalších spokojených diváků Rájková Hana ,


  • vašek

    Je to absolutně něco jiného než dosud v DB bylo a je to úžasný. Skvěle skloubená činohra, zpěv a tanec. Písní není tolik a chybí klasický model “skoro každá role má sólovku”… Naštěstí…Takhle to sedí! A retrospektiva během výslechu je úžasnej nápad. Prostě celkově je to režijně skvělé! K tomu navíc naprosto úžasné komplexní výkony všech účinkujících (Blanarovičová, Langmajer, Bartošová, Stropnický, Vojtek, Obermaierová, Frej, Schwab, Vágner, Pecha, Podlipská, Tůma, Marková)! Opravdu povedené dílo! :)


  • Zdeněk

    Režijně je to vážně super stejně tak choreografie. Výkony naprosto luxusní hlavně duo Míša Horká a Marky Procházková. Daviduv nejlepší muzikál stejně tak Texty nejsou tak trapné jako tomu bývá u Fanánka zvykem jen škoda těch LED obrazovek.


  • Heinz Lyner

    No a už to víme, a také vidíme alternace, to je největší podvod. Hvězdy tam budou jen občas a divák nemá možnost dopředu vědět co vlastní koupi. To se nechají líbit jen Čechy!


  • HT

    HTHT

    Autor Odpovědět

    Ehm, myslím, že to je právě obráceně. Jen tady u nás je zvykem chodit na hvězdy a nikoli na představení jako takové. Pokud chcete svou “star” vidět, můžete na její koncert, tady kupujete představení v němž se umělci alternují a v jejich výkonech rozhodně nebudou propastné rozdíly, ba naopak se může stát, že neznámá alternace tu svou hvězdnou převyšuje. Jen se o někom zkrátka víc píše. Takže žádný podvod nevidím…!?


  • terka

    Vzhledem k tomu, ze zde hvězdy jsou alternovány hvězdami, nebo spíš, že zejména činoherní role jsou obsazeny skvělými herci, je jakékoliv obsazení v
    ýtečné. Až utichne mediální humbuk okolo rodiny pana Gotta, zmíní tisk podstatné role, výkony, choreografii, i dobrou muziku.


  • jiřinaskřivánková

    je to přesně tak,jak píše p.Lyner.Hvězdy tam budou občas,a divák dopředu neví co si koupí.To se stalo nám tak proč dopředu se neví,kdo tam bude vystupovat….k čemu je tedy internet..


  • Symfo

    ano, k čemu je tedy internet, stačí nebejt línej a najít si to tam, převážná vetšina umělců má své termíny zveřejněny


  • Renata

    To pochybuji, že by “hvězdy hrály občas”. Určitě nikdo nezkouší několik měsíců roli, aby v pak hrál občas a nezúročil roli finančně a profesně.


  • jiřino skřivánková

    Internet je výborný k tomu, abyste si to mohla najít… kdo hledá najde, kdo nehledá remcá a prudí – mimochodem existuje třeba stránka, na níž si dá tu práci někdo za vás a případně chcete-li vidět svého oblíbeného umělce, najděte si jeho webovou prezentaci a vsadím se, že tam termíny mít bude. Je smutné, že se u nás stále chodí jen na obličeje z titulních stran bulváru a ne na tituly. Pak by i výběr titulů, které produkce uvádějí byl jiný. Díky bohu v Praze za Kalich, tam se na to alespoň tolik nekouká.


  • Pavlina

    Typický pražský přístup… hlavně ať tam jsou jména, od toho se to všechno odvijí! Chyba!!!


  • Marie Grulichova

    Jaké je obsazeni herců v muzikále Mata Hari 15a 16.3.2014

    Děkuji