Praha

Obsazení hlavních rolí muzikálu Fantom opery odhaleno


Dlouho očekávané, diskutované a postupně přes bulvární média odhalované obsazení české produkce muzikálu Fantom opery v GoJa Music Hall bylo dnes oficiálně zveřejněno na webových stránkách muzikálu. Hlavní roli ztvární Marian Vojtko a Radim Schwab. Premiéra muzikálu je naplánována na září 2014. Co na říkáte na kompletní obsazení hlavních rolí?

Fantom – Marian Vojtko, Radim Schwab

Christine Daaé – Michaela Gemrotová, Monika Sommerová

Raoul, Vikomt De Chagny – Bohuš Matuš, Michal Bragagnolo (understudy)

Monsieur Firmin – Petr Matuszek

Monsierur André – Josef Štágr

Ubaldo Piangi – Jakub Rousek, Pavel Rudolf Plasche (understudy)

Madame Giry – Miroslava Časarová, Vanda Šípová

Meg Giry – Tereza Vágnerová, Andrea Gabrišová

Tvůrčí tým:

Český překlad: Jaroslav Machek

Hudební nastudování: Michal Macourek

Sbormistr: Jan Bubák

Výtvarník kostýmů: Roman Šolc

Výtvarník dekorace: arch. Daniel Dvořák

Sound designer: Petr Košař

Light designer: Pavel Kremlík

Dirigent: Michal Macourek

Druhý dirigent: Jan Bubák

Choreografie: Petra Parvoničová

Režie: Petr Novotný

Producent: Dr. František Janeček

(aktuální ke dni 5.3.2014, zdroj: www.fantomopery.cz)


Praha
Exkluzivně: Příští premiérou Divadla Kalich bude “POMÁDA”, uvidíme ji již v září!
Praha
Alenka v kraji zázraků finišuje do finále (+ video)
Aktuální zprávy
Premiéra spektakulární Czech Cabaret Show se blíží
  • Bidnik

    Taky nechapu proc se hned urazet? Ivetino hodnoceni se mi zda mozna az moc drsne a trochu zaujate,ale proc bych ji mel kvuli tomu urazet?
    Ja uz se na Fantoma tesim,tenhle patek jdem,tak uz jsem na to zvedavej :-)


  • Jana

    Jestli Iveta, jak říká Teri, viděla Fantoma podle závěsu u občerstvení, desek na stropě, špatného přístupu (?) k sedadlům a paní v černém, která bouchala holí, tak je to smutné.To je škoda peněz, které vynaložila, protože Fantom pro ni opravdu není.Můžu hodnotit výpravu, kostýmy,účinkující apod. To by Iveta mohla kritizovat i zablácený chodník před divadlem.Když se podívám na ostatní divadla, jejich vstupy, foyer, sezení (Hybernia je strašná), otřískané kulisy, tak Goja všechny vysoce převyšuje.A podobně jako Fantom si na Fantoma opery nedám sáhnout.


  • Lavera

    Iveta K. : z reakcí uvedených na Váš příspěvek si nic nedělejte. Já jdu na Fantoma za tři týdny; zvědavá jsem sice dost, ale také si udělám svůj VLASTNÍ názor bez ohledu na všechny ódy zde uváděné. Možná mě nadchne, možná se ale v duchu budu “divit”… Pokud jde o tento web – už jsem za tu poměrně dlouhou dobu poznala, že má-li jedinec jiný názor než je názor “většiny”, reakce na to nejsou příliš lichotivé.
    Držím Vám palce, ať si své vlastní názory dokážete zachovat bez ohledu na mínění ostatních.


  • Fíla

    Zásadní je si uvědomit, co diskutujete, přátelé. IvetaK hodnotila převážně (až na jednu výjimku, jíž nazvala “paní v černém, jež bouchá holí”) jen a pouze prostředí, v němž se necítila dobře. Nejspíš čekala historickou budovu ala Národní divadlo (nechci ale spekulovat), Goja je ovšem pyramida z ocelové konstrukce. To je potřeba ale přijmout a třeba se o tom i informovat. A ne si myslet, že Fantom opery je doslova, jak píše “Fantom v opeře”. O samotném představení se nevyjadřuje, nehodnotí. Ani nemůže, viděla jen první půlku. Z toho se, jaksi, hodnotit nedá.


  • Sarka

    Zdravim do fora,
    chtela jsem se zeptat na zkusenost s misty…Koupila jsem si listek na sobotni lednove predstaveni, bohuzel byly volne jiz jen listky za 349,- Kc/os. vlevo od jeviste v sektoru M uplne vzadu….Je odtamtud neco videt? Listek mam jako darek a nechtela bych prozit nejake velke zklamani, ze clovek uvidi jen malou cast jeviste. Moc dekuji.


  • Jarda

    Šárko, pokud jdete na Fantoma poprvé, tak bych si být Vámi raději počkal a koupil bych lístky třeba na březen, ale na lepší místa. Z těch míst co máte nebudete mít výhled rozhodně ideální a tím i zážitek z představení trošku ochuzený.


  • kiikii

    Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli muzu konkurz na nějakou roli když je mi 15 let?? Poradte na jakou roli nemam zkušenosti.dekuju


« Starší komentáře