Fotoreportáže a galerie

Nahlédněte s námi na proběhlý konkurz do spektakulární CZech Cabaret Show (+ videa)


15. srpna proběhl v Royal Theatre konkurz do připravované CZech Cabaret Show, kterého se zúčastnilo na 140 umělců z řad zpěváků, tanečníků, performerů a akrobatů. O novou kabaretní show projevili zájem akrobaté z celého světa, představila se česká akrobatická elita, mistryně světa ve vzdušné akrobacii, balancieři, kteří vystupují v cirkusech po celé evropě, žongléři, rekordmani, ale i muzikáloví performeři.

Při výběru umělců pro show má režisérské duo už předem jasno. Pouze talent nestačí. “Chceme laborovat nad výběrem každého jednoho člověka, kterého vybereme. Poznat jeho charakter a na sto procent využít jeho charisma. To je totiž podle nás základ dobře odvedené jevištní práce. A v tom jsme jiní. Nesnažíme se napasovat herce do konkrétních rolí, ale naši představu role dotvořit přímo na míru člověka – umělce, o kterém jsme přesvědčeni. Ať už z jakéhokoliv důvodu. Kabaret totiž nezná hranic,” prozradila svoji vizi režisérka Nikol Prokešová.

Nikol Prokešová

Nikol Prokešová

Czech Cabaret Show je spektakulární umělecká show, kde se objeví nejznámější světová muzikálová a kabaretní čísla v netradičním zpracování. Poprvé v České republice se propojí všechny divadelní formy, které budou inspirovány filmovým zpracováním a vycházející z tradic klasického cirkusu.

Premiéry Czech Cabaret Show proběhnou v Royal Theatre 16. a 17. prosince 2019 ve 20:00 hodin.
1. repríza pak 21. prosince 2019.
Od ledna potom budou představení každé úterý a sobotu od 20:00 hodin.

VIDEA

TRAILER

KONKURZ

 

FOTOGALERIE

Foto: Lenka Chalupská
Foto: Michaela Feuereislová

Fotoreportáže a galerie
FOTOGALERIE: Premiéra letního uvedení muzikálu Mamma Mia!
Praha
Do muzikálu “Excalibur” se vrací Lucie Vondráčková a Jan Toužimský (+ video)
Videoreportáže a záznamy
Video: 10 otázek pro Jana Kříže (moderuje Míša Doubravová)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!