Fotoreportáže a galerie

Mýdlový princ oslavil Velikonoce s dětmi (+ velká fotogalerie z představení)


Umělci z muzikálu Mýdlový princ se rozhodli oslavit Velikonoce s dětmi z dětských domovů z celé České republiky. Na představení, které bylo věnováno speciálně jim, se do Divadla Broadway sjelo 250 dětí. Krom zhlédnutí samotného představení, měly děti jedinečnou možnost se setkat se svými idoly, nahlédnout do zákulisí a na závěr se s nimi vyfotit na památku.

O Velikonoční neděli se v hlavních rolích představili Sagvan Tofi, Tereza Kostková, Malvína Pachlová, Bronislav Kotiš, Jaromír Nosek, Vlastimil Zavřel, Jana Synková, Olga Lounová, Denny Ratajský, Petr Kutheil, Pavlína Ďuriačová, Tereza Drábková či Filip Vlastník.

A jak tráví Velikonoce někteří z hlavních představitelů?

Sagvan Tofi

Sagvan Tofi

Sagvan Tofi tráví již několik let velikonoce s rodinou na chalupě za Prahou. “Myslím si, že je to tak nejlepší, moje holky nazdobí vajíčka, napečou dobroty a připraví pro malé koledníky pomlázku. Mám pětiletou dceru a ta letos poprvé s neteřemi půjde koledovat, tak se na to moc těším.”

Tereza Kostková

Tereza Kostková

Tereza Kostková vnímá Velikonoce jako takovou renesanci. “Miluji jaro, je to pro mě nejkrásnější roční období. Začínám velkým jarním úklidem včetně terasy, pak si krásně vyzdobíme byt a s Toníčkem nabarvíme vajíčka. Když nám to počasí dovolí, moc rádi jezdíme na výlet, třeba na nějaký hrad nebo zámek. Tonda bude letos poprvé s kamarády koledovat. Věřím, že si užije spousty legrace.”

Olga Lounová

Olga Lounová

Olga Lounová tráví Velikonoce u rodičů. “Jsme poslední dům ve vesnici, takže jsou u nás Velikonoce vždy hodně veselé. Mamka udělá řízky a připraví pohoštění pro malé i velké koledníky. Pro děti nachystáme pomlázku, ve které nechybí hračky, sladkosti a také malovaná vajíčka, která maluji já. Po celém domě i zahradě máme schovaná kinder vajíčka, která dětem nadělil zajíček a která si musí najít sami.”

Děkovačka

Děkovačka

Společné foto

Společné foto

Autorem fotografií je Martin J. Polák. Děkujeme za jejich laskavé poskytnutí.

>>> NEPŘEHLÉDNĚTE: RECENCE MUZIKÁLU MÝDLOVÝ PRINC <<<

Fotogalerie

(fotografie z reprízy představení 20. března 2015)

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno.


Fotoreportáže a galerie
Jesus Christ Superstar oslavil 20 let v České republice
Praha
Dracula oslaví své dvacetileté výročí novou inscenací v Hudebním divadle Karlín! (aktualizace obsazení)
Praha
“Jack Rozparovač” představil nové obsazení i píseň. Poslechněte si ji u nás!
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!