Praha

MÝDLOVÝ PRINC naděloval, 150 000. divák dostal skútr (+ videa)


Prosinec 2016 a sto padesáti tisící divák patřil v Divadle Broadway muzikálu Mýdlový princ. Představení s hity Václava Neckáře sbírá od svého uvedení jeden superlativ za druhým. A jak již bývá v Divadle Broadway zvykem, své návštěvníky nečekaně (pravidelně) odměňuje.

Světla v sále zhasínají a na jevišti se místo úvodního čísla objevuje projekce s bratry Neckářovými, kteří zdraví (nic netušící) diváky. Jeden z nich se záhy stane sto padesáti tisícím návštěvníkem Mýdlového prince.

VIDEO:  Bratři Neckářové zdraví 150 000. diváka

Na scénu posléze vstupují Oldřich Lichtenberg, Radek Balaš a Pavel Satoranský.

“Dobrý večer dámy a pánové. Jsem tady společně s Pavlem Satoranským, producentem tohoto představení a Radkem Balašem, režisérem a autorem scénáře. Abychom to dlouho nezdržovali, Radek vám řekne něco krátce o představení a hned po krátké promluvě vám ukážeme mopeda a někdo tady z vás ze sálu ho dostane”, sděluje Oldřich Lichtenberg.

Slova se ujímá Radek Balaš: “Já mám za sebou 126 inscenací od doby, kdy jsem opustil Janáčkovu akademii múzických umění. A režisér má své inscenace jako děti. Já to řeknu jenom jednou větou: Tohle je dítě z mých nejmilejších!”.

Závěrem Pavel Satoranský dodává: “Já bych vám chtěl poděkovat za přízeň. Chtěl bych vám všem popřát hezké svátky a šťastný nový rok a zcela jistě našemu představení dalších sto padesát či dvě stě padesát tisíc dalších diváků”.

Tradiční “proslovy” jsou za námi a nyní nezbývá nic jiného, než vylosovat jubilejního 150 000. diváka “Mýdláka”, který si odveze domů skútr. Akce se ujal Sagvan Tofi za asistence Markéty Martiníkové.

Losování: Pavel Satoranský, Markéta Martiníková, Safvan Tofi, Oldřich Lichtenberg, Radek Balaš a výherní skútr

Losování: Pavel Satoranský, Markéta Martiníková, Safvan Tofi, Oldřich Lichtenberg, Radek Balaš a výherní skútr

A výhercem a sto padesáti tisícím divákem se stává: 6. řada – přízemí, sedadlo 14 >> Martina Penčáková a představení může začít… My ale nezačneme od začátku, ale rovnou od konce. Podívejte se s námi na kompletní (bouřlivou) závěrečnou medley.

VIDEO: Závěrečná medley

Mýdlového prince můžete vidět i v příštím roce (2017). Bude se střídat s muzikálovými stálicemi jako jsou Kleopatra, Angelika či Adéla ještě nevečeřela. Vstupenky na muzikály Divadla Broadway zakoupíte v pokladně divadla nebo v síti TICKET ART.

VIDEO: Znala panna pána

Veronika Stýblová a Bronislav Kotiš

FOTOGALERIE

V představení 15. 12. 2016 účinkovali: Sagvan Tofi, Tereza Kostková, Bronislav Kotiš, Malvína Pachlová, Peter Pecha, Veronika Stýblová, Petr Kutheil, Josef Vágner, Vlastimil Zavřel, Jana Synková, Andrea Holá, Natálie Grossová, Matěj Říha, Jitka Osičková, Michaela Novotná, Markéta Martiníková, Veronika Zelníčková, Lukáš Pečenka, Ondřej Černý, Ladislav Korbel, Martin Schreiner

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna JunkováDalší publikování fotografií bez svolení autora je přísně zakázáno. Pro více informací a svolení k publikování pište na email redakce@musical.cz.

Autorem fotografie (1) “Losování” je Martin J. Polák.


Videoreportáže a záznamy
Ukázky z připravovaného muzikálu DOKTOR OX v Divadle Hybernia (+ videa)
Praha
“Kat Mydlář” – informace z předpremiérové tiskové konference (+ video)
Videoreportáže a záznamy
Videosestřih: Kamila Nývltová jako Lorraine v muzikálu “Dracula”
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!