Fotoreportáže a galerie

Muzikálové hvězdy Divadla Hybernia pekly cukroví


Zpěváci a herci z muzikálů produkce Divadla Hybernia se sešli na předvánočním dostaveníčku, které bylo spojené s pečením voňavého cukroví. Každý tak mohl ukázat nejen svůj kuchařský um.

Rudolf Kubík rozhodně nedržel váleček v ruce poprvé a Vanda Károlyi stihla mezi válením těsta rozdávat jeden úsměv za druhým. Martin Pošta si užíval zdobení i ujídání, ale jako opravdový expert na cukroví se ukázal Ladislav Korbel spolu s Peterem Pechou. Oba se do práce vrhli s vervou a perníčkům se věnovali i v době, kdy si kolegové odskočili na kafíčko. Korbel se ukázal jako bezkonkurenčně nejlepší zdobič cukroví a experimentátor. Perníčky totiž nazdobil i barevnými bonbony Bon Pari. Peter Pecha zvládl i ochutnávat a přiznal, že jako malý pekl s maminkou.

Peter Pecha a Josef Vágner

Peter Pecha a Josef Vágner

To takový Ernesto Čekan má jistě talent na herectví, ale pečení je bída. Chvíli netušil, co má s vykrajovátkem dělat a pracně vykrojený nebohý kus perníčku vyválel k pobavení ostatních v mouce a hodil na plech, odkud se jenom zaprášilo. Mužskou přesilu se snažila vyrovnávat Anna Slováčková. Té šla také práce od ruky a po společné fotce zmizela do maskérny, aby byla dokonale připravena na svůj večerní výkon v Doktoru Oxovi.

Ondřej Bábor místo pečení spíš bavil své kolegy a spolu s Josefem Vágnerem a Rudolfem Kubíkem ukázali, že v Hybernii se nebojí chopit zástěry ani muži!

Ondřej Bábor, Josef Vágner, Ladislav Korbel, Vanda Károlyi, Lukáš Randák, Anna Slováčková a Peter Pecha

Ondřej Bábor, Josef Vágner, Ladislav Korbel, Vanda Károlyi, Lukáš Randák, Anna Slováčková a Peter Pecha

Na zrychlené vánoční období si postěžovala Kateřina Brožová, představitelka starostky z muzikálu Doktor Ox. „Co mi mnoho let vadí, je mediální vánoční masáž od konce října. To mi Vánoce kazí, proto se snažím to nevnímat, a užít si až ten vánoční týden,říká. Během svátků se nejraději obklopuje svými nejbližšími a cukroví na jejím vánočním stole nesmí nikdy chybět! „Peču od svých deseti let a nikdy jsem nevynechala.“ A protože nemá moc volného času, peče po nocích, nebo večer s pomocí dcery Kačky.

Kateřina Brožová

Kateřina Brožová

A stejně nadšenou cukrářkou je i Hana Křížková z muzikálu Mefisto, která nakonec kvůli nemoci nemohla na akci dorazit. Své kolegy pozdravuje aspoň na dálku a popsala svou vánoční idylku. Předvánoční čas věnuje pečení marokánek a těmi pak obdarovává rodinu a přátele.  „Je to můj majstrštyk. Peču po nocích, když přijdu z koncertů či představení. K Vánocům to patří a krásně to provoní celý byt,“ říká zpěvačka s tím, že sama upeče až 27 plechů! A je to pěkně zdlouhavé, protože tento druh se suší v troubě i 3 hodiny.

Všechny zmiňované herce uvidíte i další rok v muzikálech Divadla Hybernia, kde si můžete vybrat mezi ďábelským Mefistem, zloduchem Doktorem Oxem, milostným dramatem Iago a od února se můžou navíc diváci těšit i na znovuuvedení oblíbeného muzikálu Galileo s Jankem Ledeckým.

Fotogalerie

Foto: Divadlo Hybernia

Fotoreportáže a galerie
Fotoreportáž: Muzikál ANGELIKA se fotil do divadelního programu
Aktuální zprávy
Premiéra spektakulární Czech Cabaret Show se blíží
Fotoreportáže a galerie
Fotoreportáž: KRÁLOVNA KAPESKA má týden před premiérou (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!