Praha

Muzikál MÝDLOVÝ PRINC slavil 222. reprízu


Muzikál Mýdlový princ se na prknech Divadla Broadway hraje úspěšně již čtvrtým rokem. Tento víkend v divadle zahájili novou divadelní sezónu a herci oslavili již 222. odehranou reprízu tohoto muzikálu s hity Václava Neckáře.

Slavnostní představení si nenechal ujít ani sám Václav Neckář, který usedl v divadelní lóži se svým bratrem Janem. „Každá repríza Mýdlového prince, kterou navštívím, je fantastická. Jsem moc rád, že si diváci muzikál oblíbili, těší mě to,“ sdělil Václav Neckář, který dostal za úkol rozkrojit dort.

Václav Neckář a Martin Dejdar

Václav Neckář a Martin Dejdar

Muzikál se vrátil na jeviště po dvouměsíčních letních prázdninách. Na otázku, zdali na představení fungovalo vše, jak bylo režijně nastudováno, jsme se dozvěděli: „Musím přiznat, že jedna scéna se nám podařila zahrát perfektně až napočtvrté. Je to scéna se svítícími žárovkami a nějak se nám nedařilo po prázdninách srovnat naše hlasy, ale stalo se to poprvé v historii,“ prásknul Michal Kavalčík. „Přiznám se, že mě tyto situaci baví, když se na jevišti něco stane, protože to představení je pak hned živější, než klasický stereotyp, je to zábava jak pro nás, tak i pro diváky,“ dodal představitel titulní role Martin Dejdar.

Společné foto - Mýdlový princ

Společné foto – Mýdlový princ

V hlavních rolích slavnostního představení se dále na pódiu vystřídali například Jitka Schneiderová, Jana Synková, Malvína Pachlová, Vlastimil Zavřel či Josef Vágner. Muzikál Mýdlový princ také hostuje v Brně a od října se bude v Divadle Broadway střídat s novinkou Michala Davida Muž se železnou maskou.

Vstupenky na muzikály Divadla Broadway zakoupíte v síti TICKET ART nebo v pokladně divadla.

222. repríza muzikálu Mýdlový princ

222. repríza muzikálu Mýdlový princ

Foto: Martin J. Polák

Fotoreportáže a galerie
Fotoreportáž: Muzikál “Casanova” ukázal kostýmy
Rozhovory
Horacio Petr Kutheil převážně a nejen o Hamletovi
Praha
Srdcový král s největšími hity Elvise Presleyho se vrací do Divadla Kalich
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!