Praha

Monika Absolonová odehrála svou poslední Antoinettu


Divadlo Hybernia zažilo v sobotu 23. května 2015 hned několik loučení. Dopoledne poslední představení pro své dětské diváky odehráli protagonisté muzikálové komedie Sněhurka a sedm závodníků (čtěte ZDE), večerní představení Antoinetty – královny Francie bylo posledním v této divadelní sezóně a se svou rolí francouzské královny se dočasně rozloučila Monika Absolonová.

Atmosféra při představení o osudu poslední francouzské královny by se dala doslova krájet. Sobotní večerní představení bylo plné emocí z důvodu loučení s Monikou Absolonovou, kterou čekají mateřské povinnosti.

Děkovačka

Děkovačka

O rozloučení požádala producentka Ema Krahulíková představitele krále Ludvíka XVI. Michala Novotného, který v závěru děkovačky ztišil bouřící hlediště a osvětlil slzy na tváři Moniky. “ Možná vám přišlo divný, že naše královna Monika Absolonová přibrala, ona nepřibrala, protože by se zbláznila do cukrovinek, ale protože je v požehnaném stavu. Vy jste měli poslední šanci vidět Moniku v roli Antoinetty před porodem a protože podle vašeho potlesku soudím, že se vám náš muzikál líbil, budeme se na vás těšit i v příští sezóně.”

Michal Novotný a Monika Absolonová

Michal Novotný a Monika Absolonová

Monika se slzami v očích poděkovala všem divákům, kteří už více než rok chodí na představení Antoinetta – královna Francie a všem kolegům na jevišti i v zákulisí, se kterými Monika ještě jednou odehraje představení Antoinetta – královna Francie, tentokrát ale budou příběh vyprávět divákům v bratislavské Incheba Areně již tuto neděli 31. května.

Monika Absolonová

Monika Absolonová

Monika Absolonová

Monika Absolonová

Společné foto | Antoinetta – královna Francie

Společné foto | Antoinetta – královna Francie

Antoinetta sice v této sezóně svá představení již dohrála, ale od 25. září 2015 se na ni opět můžete těšit. Hlavní roli bude dál ztvárňovat Iva Marešová, v roli krále Ludvíka XVI. nadále budou Michal Novotný, Roman Vojtek či Lukáš Pečenka a milence si zase zahrají Dušan Vitázek a Peter Strenáčik.

Iva Marešová jako Marie Antoinetta

Iva Marešová jako Marie Antoinetta

Iva Marešová jako Marie Antoinetta

Iva Marešová jako Marie Antoinetta

Autorem fotografíí je Martin J. Polák

Video – ukázky z premiéry

Ve videu můžete zhlédnout Moniku Absolonovou, Dušana Vítázka, Davida Uličníka a další…

Pro Musical.cz exkluzivně natočil a sestříhal Radek Janda

Aktuální zprávy
Česká premiéra muzikálu NE/NORMÁLNÍ (Next to Normal) v Divadle Na Prádle
Praha
Alenka v kraji zázraků finišuje do finále (+ video)
Recenze a reportáže
RECENZE: MEFISTO nabízí znovu prožít mládí v divadle Hybernia
  • Alena K.

    Hrozně moc přeji Monice, aby všechno dobře dopadlo, miminko bylo zdravé a ona si své štěstíčko mohla dostatečně užívat. Přesto budu doufat, že se jí jednou, třeba po roce, znovu zasteskne po muzikálech a na prkna, která znamenají svět, se nám zase vrátí nejen jako královna. :-)