Pozvánky a konkurzy

“Mauglího” v Divadle Kalich bude režírovat duo SKUTR (+ pozvánka na konkurz)


Dnes Divadlo Kalich potvrdilo na svých stránkách informaci, která se již pár dní špitala v zákulisí. Nový muzikál Ondřeje Soukupa a Gábiny OsvaldovéMauglí” bude režírovat tvůrčí tandem SKUTR – Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský, kteří si práci na velkém původním muzikálu vyzkoušeli již s “Quasimodem” v Divadle Hybernia. Muzikál bude mít premiéru v září 2013 a již tradičně divadlo vypsalo konkurzy na obsazení hlavních rolí…

Režijní tandem SKUTR - Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský

Konkurz se vypisuje na hlavní postavu Mauglího: Hledáme herce ve věku 15 – 21 let s dětským vzhledem, který má za sebou kvalitní pěveckou, taneční i hereckou průpravu. Dále se vypisuje konkurz na další mužské a ženské – zvířecí postavy: Panter Baghíra, Medvěd Balů, Tygr Šér Chán, Šakal Tabakí, Had Ká, Opičí král, Slon Háthí, Supi Dívka Rashmí, Rákšasí – matka vlčice, Rao- táta vlk, Akéla – vůdce vlčí smečky.

Konkurz se uskuteční formou workshopu ve dnech 21. – 23. 1. 2013 v Divadle Kalich. Registrace na konkurz proběhne pro všechny 21.1. 2013 mezi 8:00 – 10:00 ve foyeru divadla. Všichni zájemci musí počítat s účastí ve všech třech dnech. Každý den bude probíhat selekce dle toho, jak budete v rámci konkurzu úspěšní. Na tento konkurz jsou zváni všichni ti, kteří mají herecké, pěvecké a taneční schopnosti, bez rozdílu dosavadních úspěchů, odehraných rolí či company v jiných projektech. Tento konkurz není věkově omezen. V rámci výběru se bude klást důraz na herecké, pěvecké a pohybové vlastnosti. Výrazný obličej (divný, zvláštní vzhled) může být výhodou.

Zájemci si připraví jednu svou nejreprezentativnější píseň (+ hudební základ) a jednu zadanou píseň. V rámci konkurzu proběhnou taneční tréninky, proto je nutné počítat s vhodným oblečením.

Více informací o konkurzu a hudební podklady ke stažení naleznete na oficiálních stránkách Divadla Kalich.


Praha
Divadlo Broadway vybíralo obsazení do muzikálu ANGELIKA
Praha
Muzikál Sněhová královna prozradil obsazení a předvedl hudební ukázky (+ videa)
Pozvánky a konkurzy
David Uličník a Jiří Škorpík představí v sobotu svůj nový projekt
  • Veronika V.

    budou i tanecni konkurzy? :-)


  • Nikola

    Je nutný mít připravenou tu svojí pisničku nestačilo by jen tu zadanou??


  • terka

    Veronika: V rámci výběru se bude klást důraz na herecké, pěvecké a POHYBOVÉ vlastnosti… V rámci konkurzu proběhnou TANEČNÍ TRÉNINKY, proto je nutné počítat s vhodným oblečením…. tedy ano, bude i tanec (co jiného byste v Kalichu čekala?)
    a Nikola: Pokud divadlo v podmínkách napíše, že si máte připravit vlastní píseň, tak si ji nejspíš opravdu připravit máte.
    Navíc podobné dotazy by bylo dobré směřovat na pořadatele konkurzu, ne na administrátory těchto stránek, kreří jen informaci o konkurzu předávají dál


  • Veronika V.

    Měla jsem na mysli taneční konkurzy jen pro tanečníky, tedy taneční company :)