Praha

Muzikály “Krysař” a “Tajemství” již v příští sezóně neuvidíme


Ano, je to bohužel tak. Jak napovídá nadpis, tak své poslední reprízy si do června odehrají v Divadle Kalich muzikály Daniela Landy “Krysař” a “Tajemství“. Místo nich se od září budeme moci těšit na obnovenou premiéru “Johanky z Arku” a taktéž se v obnovené premiéře vrátí “Jack Rozparovač”, kterého napsal Vašo Patejdl a v Kalichu měl premiéru v únoru 2007.

V nové divadelní sezóně budeme vedle řady činoherních titulů stále uvádět Touhu a k ní přidáme od 14. září 2009  Johanku z Arku, o kterou je už nyní velký zájem. V zimě 2010 se pak do Kalichu vrátí muzikál Jack Rozparovač,” dodává producent Michal Kocourek.

První muzikál Daniela Landy “Krysař” se v Divadle Kalich hrál od roku 2002, předtím se však premiérově uváděl v Divadle Ta Fantastika, a to v letech 1996-1999. Ke kompletnímu dvojCD z původního představení, výběrovému CD z obnovené verze z Kalicha by v nejbližších dnech (uváděn bývá konec dubna, ale vydání je neustále posouváno) mělo přibýt také DVD, které bude ze současného představení. Druhý Landův muzikál “Tajemství” měl premiéru v roce 2005 a je taktéž zaznamenán na CD a DVD.

Daniel Landa však z repertoáru divadla nemizí, stále se s velkým úspěchem uvádí spíše oddechovější muzikálový titul Touha, který má za sebou již 100 repríz a brzy uvítá svého jubilejního 50 000. diváka. Uvádí se od loňského roku.

Poslední termíny představení:
Tajemství – 27.4 až 3.5.2009
Krysař – 8. až 14.6.2009


Fotoreportáže a galerie
Nahlédněte s námi na proběhlý konkurz do spektakulární CZech Cabaret Show (+ videa)
Aktuální zprávy
Herci z muzikálu Láska je láska se sešli na první čtené zkoušce
Praha
Muzikál ANDĚL PÁNĚ potěší diváky od podzimu 2023 v Hudebním divadle Karlín (+ obsazení)
  • Zdeněk

    Jakto že se bude Jack hrát aš v roce 2010 vždyt já mám lístky na řijen 2010 jak je to možny?


  • Pavel Košatka

    To se musíte zeptat pana Kocourka, jak je to možné, že za zimu považuje říjen :-). My jsme pouze ocitovali z tiskové zprávy. Nicméně, Jack se skutečně bude od příští sezóny hrát, takže se nebojte, že byste o říjen přišel ;-).


  • MM

    MMMM

    Autor Odpovědět

    Možná by se Michalu Kocourkovi nelíbilo, že si ho pleteš s bratrem Richardem… ale možná, že jo! :-)


  • Briseis

    A co takhle Hamlet? Bude či nebude?


  • Pavel Košatka

    V Kalichu už prý ne, před několika měsíci jsem měl informaci, že Janek hledá pro něj jiné divadlo, ale zatím to vypadá, že je Hamlet “ve hvězdách” a hrozně mě to s***, protože to bylo jedno z nejhezčích představení. :-(


  • Arnošt z Pardubic

    Možná jsem něco zaspal, ale on se pan Ledecký s lidmi z Kalichu nějak rozkmotřil? Vždyť to divadlo v podstatě udělal (já jeho stylu teda neholduju, takže je mi to jedno, ale zásadní vliv na existenci Kalichu mu prostě nikdo upřít nemůže). Vím že svůj podíl prodal, ale myslel jsem že v dobrém… Povězte tedy čím to…


  • tom2410

    Hamleta bych rád.Chystal jsem na něj poprvé ten poslední týden co ho hráli, jenže to zrušili.A já se tak tešil mrzí mě že jsem neviděl Bendeho, Dashu nebo Láďu Spilku :-(